[VAND] cateva accesorii auto, lanturi zapada, trusa prim ajutor, triunghi, compre
![]() ![]() ![]() |
[VAND] cateva accesorii auto, lanturi zapada, trusa prim ajutor, triunghi, compre
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Attached thumbnail(s) lanturi.JPG ( Size: 180.96k ) Number of downloads: 94 lanturi_1.JPG ( Size: 157.57k ) Number of downloads: 100 lanturi_2.JPG ( Size: 132.66k ) Number of downloads: 103 lanturi_3.JPG ( Size: 147.87k ) Number of downloads: 101 lanturi_4.JPG ( Size: 242.62k ) Number of downloads: 98 mini_compresor.JPG ( Size: 177.62k ) Number of downloads: 48 truse.JPG ( Size: 155.12k ) Number of downloads: 52 |
||
--------------------
.
.
.
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
lanturile alea noi au putina rugina......
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Rectific, lanturi noi (nefolosite vreodata).
Pentru carcotasu din tine, o sa-ti arat maine diferenta dintre aceste lanturi, si unele care au fost folosite o singura data ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
aleksanders |
![]()
|
carcotasul din mine zice ca asa trebuie sa arate niste lanturi noi -nefolosite-
Attached thumbnail(s) LANTURI_ANTIDERAPANTE_P1040578.jpg ( Size: 64.51k ) Number of downloads: 39 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
XMihai |
![]()
|
Nu stiu care este rolul tau pe acest forum, esti cumva mascarici sau mascota?
![]() Puteam sa iau si eu o poza de pe net, cum ai luat tu, dar nu e mai frumos si mai bine sa vada omu exact ce cumpara. Eu garantez 100% ca nu au fost montate niciodata. Tu stii mai bine decat mine? Si la urma urmei, pretul meu nu e 75 lei cat e un set de lanturi noi noute de la magazin, este 40 lei, nu vad care e problema ta, cred ca doar de poze e vorba ![]() Vrei sa cumperi sau faci gargara? |
--------------------
.
.
.
|
|
aleksanders |
![]()
|
fac gargara- si iti cumpar lanturile daca imi demonstrezi ca macar una din trusele medicale mai are termen de valabilitate
This post has been edited by aleksanders: 18 Nov 2012, 19:27 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
XMihai |
![]()
|
Tot ce este in acest topic, este la vanzare, dar nu pentru tine.
Deci am incheiat discutiile O seara buna |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:03 |