scartieli arcuri/amortizoare spate
![]() ![]() ![]() |
scartieli arcuri/amortizoare spate
cbadescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 December 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- DSN Clima
|
|||
iulika0069 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 15 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si io am patit acelasi lucru la o Nova GT; am fost la mecanic, a dat amortizorul jos si de la el era...
Nevrand sa-l skimb (nu se putea repara, din cate am inteles) l-am rugat sa faca ceva... si a facut: a bagat niste ulei pe teaca amortizorului, iar scartaitul a disparut Tu (fiind in garantie) cred ca poti sa "fortezi" inlocuirea... |
-------------------- BMW 325i '92
|
|
cbadescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 December 02 From: Timisoara ![]() |
nu mi le-au schimbat, ca au iesit OK la testul de suspensii, nu curge ulei, etc, etc.
mi-au spus ca: astea ale mele sunt pe gaz, si altele sunt pe ulei. Iar scartielile astea sunt de la gazul din ele, si e de fapt suierat, si la astea pe gaz e normal sa se auda asha. asha sa fie ? |
-------------------- DSN Clima
|
|
cubbusiness |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
si la mine pe dreapta scartaia urat de tot si am dat jos arcurile si pe dreapta si pe stanga spate si am cumparat de la un magazin de piese auto un furtun transparent siliconat cu care am reimbracat arcurile la fiecare capat.
Acum nu mai scartaie deloc. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Confort
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ai batut recordul
![]() ai inviat un topic din 2003 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Cubbusiness, ideea e foarte buna !
|
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 04:32 |