Fara vlaga !, Inganfata si puturoasa..solenza 1.4 mpi
![]() ![]() ![]() |
Fara vlaga !, Inganfata si puturoasa..solenza 1.4 mpi
EfendyDSN |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 9 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala Efendy
|
|||
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Injectoarele de SuperNova sunt identice cu cele de Solenza. Ca sa fii sigur ca nu este de la ele, poti sa le cureti pe cele ale masinii (exista tutorial pe forum). Eu nu le-as lua pe cele de pe SuperNova, posibil sa aibe mizerii de la traseul de alimentare, in special de la rezervorul metalic (problema veche la SuperNova).
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Verifica debitul pompei de benzina .
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
zabar |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 August 12 ![]() |
mizerie rezervor,mizerie injectoare,mizerie conducte alimentare, dar sistemul de frana( etriere, lichid frana schimbat sau pompa frana) sa nu mearga infranata ai incercat???
|
--------------------
renault
laguna
2.2 / 150
|
|
EfendyDSN |
![]()
|
Am inlocuit injectoarele si pompa de benzina..avea una turceasca si am inlocuit.o cu una bosch..nu s.a schimbat mersul masinii nici cu astea schimbate..alte idei?eu nu mai am niciuna in cap..credeti ca ar putea cumva sa fie calculatorul dereglat si sa furnizeze date aiurea,gen sa nu fie amestecul bun?habar nu am..astept idei..m.a disperat masina asta...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala Efendy
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Decat sa umbloi pe bajbaite, fa-i o diagnoza si te lamuresti. Ar putea fi senzorul de temperatura aer, cel de presiune din galerie sau chiar potentiometrul de la clapeta de acceleratie
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
EfendyDSN |
![]()
|
Am schimbat si clapeta...poti sa.mi explici care e senzorul de presiune?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala Efendy
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Evacuarea in ce stare este?Avand in vedere ca are peste 200000km ,poate este infundat traseul de evacuare(poate de aceea erea gol catalizatorul)?
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 22:43 |