Aripi fatza din fibra de sticla!
![]() ![]() ![]() |
Aripi fatza din fibra de sticla!
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Te sfatuiesc sa te duci la producatorii de chestii din fibra de sticla si sa vorbesti cu ei. Spre exemplu cauta PAFS SRL (isi importa ei materialele).
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
mi-ati adus aminte! imi spunea cineva ca aripile din fata de la clio sunt din plastic. sunt abureli? ca eu am uitat si nu am unde sa verific ...
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu, nu-s abureli. Dar e un plastic mai flexibil. De altfel sunt special asa pentru a nu se indoi la accidente usoare, caci plasticul ala revine la forma initiala. Si se mai zice si ceva ca protejeaza pietonii.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alexandru_93 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 7 September 03 From: ploiesti ![]() |
QUOTE Nu, nu-s abureli. Dar e un plastic mai flexibil. De altfel sunt special asa pentru a nu se indoi la accidente usoare, caci plasticul ala revine la forma initiala. Si se mai zice si ceva ca protejeaza pietonii. Da ii arunca in partea opusa ![]() |
-------------------- Ride or DIE!
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Eu cand am fost sa ma int de Renault Clio, mi-au spus ca aripile sunt din fibra ... o fi mai bine asa?
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
aripile la renault sunt din plastic flexibil care se pare ca revine la forma initiala daca este incalzit.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
terapistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 19 September 03 ![]() |
Aripile de la Clio sunt din plastic flexibil care revine la forma initial in cazul unui accident usor. daca apasati pe aripa se deformeaza foarte usor incat da senzatia de fragilitate, ceea ce este adevarat. Nu cred chestia cu incalzitul si revenitul, pentru ca daca s-ar deforma si nu ar mai reveni la forma initiala ar fi spart. Va spun din experienta. Sora mea are un clio bicorp si unul i-a lovit aripa care a plesnit. Ideea este ca este mai ieftina, mai usoara si mai sigura pentru pietoni. Sa nu uitam ca Punctele alea de la NCAP sunt si pentru siguranta pietonilor
|
-------------------- |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am zis de aripi la SRN....shi voi vorbitzi de Clio!!!!!! Poate o sa primesc un raspuns shi la intrebarea mea!!!! Viva El ROCK!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:25 |