siguranta aerotermei prajita, aeroterma numai functioneaza
![]() ![]() ![]() |
siguranta aerotermei prajita, aeroterma numai functioneaza
oncica1990 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 9 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
dacia supernova
clima
2002
|
|||
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Posibil sa fi avut motorul aerotermei putin gripat sau sa-ti fi aspirat ceva in palete,aceasta fiind pe treapta 3 a fortat in siguranta si ti-a ars-o!!! nu stiu sa fi avut si releu pe instalatie si daca nu are inseamna ca ori s-a prajit motorul ori cablul pe undeva pe traseu!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
este si un releu acolo...nu mai stiu exact pozitia..dar este!
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
oncica1990 |
![]()
|
Astazi m-am uitat la panoul cu sigurante. l-am desfacut din acele mufe si m-am uitat bine la el.Circuitele nu sunt afectate,releul nu e ars, pt ca am luat unu de langa el care stiam ca functioneaza deoarece chestiile gen inchidere centralizata care functioneaza datorita lui merg si l-am pus pe aeroterma si tot nu mere. fire prajita nu gasesc prin apropiere.Ma apuca bazdacii numai cand ma uit la "cutia neagra" plus ca nu am scule indeajuns am vazut ca la filtru de aer trebuie o scula speciala sa desfac suruburile alea.Deci tot n-am scapat motoru aerotermei e ars:-<. AAA si era sa uit acel buton de la trepte functioneaza, de ce zic asta....aeru conditionat functioneaza cand cuplez treptele alea sau pot sa ma insel ?
This post has been edited by oncica1990: 11 Nov 2012, 14:27 |
--------------------
dacia supernova
clima
2002
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
chei 10,11,12,13(asta in caz ca tre sa dai jos toata aeroterma); o surubelnita +, un "incalzitor" pentru tine, multa rabdare,nervi de otel si tre' sa-i dai de cap! Incepe cu panoul anti-foc si desfa capacul de la aeroterma(cel de sub stergatoare), are vreo 4 suruburi iar capacul vreo 3!!! atentie , daca nu dai panoul la o parte te vei chinui in draci sa ai acces la motoras!
bafta si baga repede ca vine frigu!!! Spor |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
rss25 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 October 12 From: bucuresti-tg-jiu ![]() |
am avut si eu probleme cu aeroterma sapt trecuta, pt a ajunge la ea scoti carcasa filtrului de aer, cheie de 10 normala a mers perfect are 4 suruburi, vasul de expansiune 2 suruburi tot de 10 parca dupa care tragi in sus si il in furtune, panoul anti-foc are 6 sau 8 suruburi tot de 10, capacul mare al aerotermei 2 suruburi nu mai stiu exact, si ai ajuns la aeroterma mai ai nevoie de o surubelnita micuta pt cele 4 suruburi. la mine a fost doar gripat motorul l-am uns si merge perfect. bafta
|
--------------------
dacia
supernova
2002 colectionez placute inmatriculare si brelocuri cumpar-schimb.
|
|
oncica1990 |
![]()
|
salut din nou fratilor:X:X
![]() |
--------------------
dacia supernova
clima
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:06 |