probleme inaltime solenza
![]() ![]() ![]() |
probleme inaltime solenza
florinm90 |
![]()
|
||
ubi Group: Members Posts: 18 Joined: 3 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2015
- B41ubi
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
pune jenti pe 14 si mai,,ridici,,masina
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
florinm90 |
![]()
|
se mai ridica intradevar dar tot face balans la denivelari
|
--------------------
dacia
logan
2015
- B41ubi
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Nu prea ai ce sa-i faci... Eu am schimbat si arcuri si amortizoare la Solenza si tot aveam problema asta. Chestia e ca daca ii pui o suspensie mai rigida apar alte probleme, plus ca se duce de rapa si minimul confort pe care il ai acum la denivelari si gropi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Ce arcuri ai pus cand le-ai schimbat (ce firma)? Ca si eu le-am schimbat si masina s-a ridicat. Intre aripa si cauciuc e distanta de o palma.
Nu vrei sa facem schimb de arcuri? Ca mie imi place sa fie mai joasa. ![]() |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
florinm90 |
![]()
|
am luat cele mai bune de la magazin , alea de fabrica am si vb la pitesti la fabrica cu cineva de acolo sa intreb daca e diferenta la arcuri intre 1.4 si 1.9 si e acesi chestie .
8 Nov 2012, 17:04: ar fi fi de acceptat si inaltimea asta dar sa fie mai rigida sa nu mai se balasese asa sa nu mai die asa mooale . stiti ceva ce as putea face pt asta __??? This post has been edited by florinm90: 8 Nov 2012, 17:04 |
--------------------
dacia
logan
2015
- B41ubi
|
|
ionutzoo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 23 October 09 ![]() |
Ai intrebat mai sus ce amortizoare pe gaz sa pui pe fata:BILSTEIN.Si daca ii schimbi si arcurile,ti-o ridica de nu-ti vine sa crezi.
|
--------------------
dacia
supernova
2001-RAPSODIE;Peugeot 406.
|
|
marius c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 13 October 10 ![]() |
intradevar daca pui amortizoare pe gaz,, botul,, se va ridica mai mult fata de cele pe ulei
|
--------------------
dacia
solenza 1.9 diesel
2004
|
|
florinm90 |
![]()
|
arcule leam skimbat acum vro 6 7 luni . amortizuarele am cautat ceva pe gaz pe fata dar nu gasesc pe nicaeri de la bilsten numai pe ulei .. daca stiti undeva ziceti-mi si mie sa ma duc poate gasesc
|
--------------------
dacia
logan
2015
- B41ubi
|
|
BluBear |
![]()
|
![]() nu... Group: Validating DaciaClub Posts: 662 Joined: 3 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Pe fata poti sa pui FK de pe E36.
|
--------------------
Renault
Megane Coach
CP
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Este o metoda de a mai ridica masina "de bot mai sus". Eu am adoptat-o, a dat si da rezultate mai mult decat satisfacatoare.
Solutia consta in a pune un tampon de cauciuc intre oala si amortizor; tamponul trebuie sa fie de aprox. 5- 6 cm. grosime. In urma interventiei masina nu arata caraghios ci din contra, f. bine. Exista ceva probleme la bagat planetara dreapta in fuzeta dar este rezolvare si pentru asta. La viteze de pana la 140 km./h nu am simtit nici un deranj. Avantaje: abordezi bordurile medii fara probleme, pe drumuri de tara, forestiere nu risti sa dai masina cu burta de pamant, ce mai .... imi aminteste de performantele vechii dacii care era cat de cat adaptata la drumuri dificile. Maine voi masura garda la sol si poate voi pune si o poza pentru a se vedea pozitia caroseriei in raport cu rotile. |
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
Bengalezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 1 May 12 From: Bucuresti ![]() |
In general la solenze trebuie avut grija la denivelari (nu neaparat foarte serioase), poti lovi cu scutul destul de usor. E joasa pe fata, asa e din fabrica
![]() Inainte sa schimbi amortizoarele verifica-le cat de bine functioneaza apasand pe colturile din fata a masinii. Daca dupa o apasare serioasa caroseria revine prompt e bine, daca o face lent sau, mai rau, se balangane (scuze de termen, e cel mai potrivit) e cazul unui schimb de amortizoare. Si mie mi se parea ca am amortizoarele duse dupa niste loviri cu scutul de asfalt, insa amortizoarele sunt okay. Iar amortizoarele pe ulei mi se par bune, mai ales cele de la Bilstein. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
florinm90 |
![]()
|
eu cautam amortizoare pe gaz pt fata pt ca sunt mai rigide fate de cele pe ulei ( lucreaz amai bn , mai prompt) dar am cautat prin bucuresti la magazine auto si peste tot aceasi raspuns : pt slz numai pe ulei
![]() |
--------------------
dacia
logan
2015
- B41ubi
|
|
Solenzul |
![]() ![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Cele pe gaz nu sunt mai rigide fatza de cele pe ulei, ci din contra. Uleiul este mai dens decat gazul si are o compresie mai mica decat gazul.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Solenzul: 12 Dec 2012, 02:20 |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
zabar |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 August 12 ![]() |
Simplu eu am pus cauciucuri 175/70 pe jante de 13 si diferenta este f mare vizibila cu ochiul liber.O sa spuneti de max din certificat dar nu se va agata nimeni de treba asta atata timp cat pe cauciu scrie r13.Or sa fie multi carcotasi la raspunsul asta dar este cea mai simpla varianta.Garda la sol este asa cum am spus f ridicata si tot odata este mult mai stabila masina.
|
--------------------
renault
laguna
2.2 / 150
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:27 |