Noul Logan, noiembrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan, noiembrie 2012
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu are indicator temperatura lichid racire, dar ai senzor de temperatura exterioara in oglinda dreapta.
|
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Răspuns : NU !
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
@torquemada: cati km ai la bord, si ce consum mediu pe acesti km ?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
azi a trecut un logan 2 pe langa mine si se pare ca nu au remediat scartaitul de la tamburii de frana
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Nu știu de ce te miri, doar este aceeași mașină !
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
andreig1982 |
![]()
|
m-a mirat mai degraba faptul ca a aparut foarte repede
la a mea au inceput sa scartaie dupa cam 3 ani, dar am rezolvat cu niste pasta ceramica |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Poti sa detaliezi ce ai facut cu pasta ceramica ?
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
andreig1982 |
![]()
|
cel mai bine vezi ce a facut colegul streulea
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=yIwggtlqWDE eu i-am urmat exemplul si pana acum nici un scartait ![]() This post has been edited by andreig1982: 12 Apr 2013, 20:01 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@vic24 azi 3450KM 6,9L/100
|
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
razvan.claudiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 August 13 ![]() |
QUOTE(Radel @ 28 Mar 2013, 10:07) Hai ca s-au incins spiritele. N-am niciun beneficiu sa indrug gogosi sau sa dezinformez. De fapt i-am telefonat prietenului meu...si e o mica diferenta. Nu conducea el, ci fie-sa. Deci fie-sa a stat 4 ore in soare ca nu putea sa traga de volan. Probabil i-a fost frica sa nu intre in ceva. Dar chiar asa i-a spus. "Nu pot invarti de volan". Masina era Renault Clio 16V. Masinile se mai conduc si de femei. Deci, trebuie sa fii Swartzy ca sa tragi de volan? Poate o mai fi avut si altceva. De la service i-au spus: servodirectie blocata. Acum serios, aveam rezerve in a achizitiona o masina cu servo electrica. Daca voi ziceti ca nu-s probleme, ramane de vazut. ciudat ca ai venit cu aceasta completare... Oricum trebuie sa spun ca nu e un sentiment placut sa ramai fara servodirectie in mers. Conduc un Nissan primastar (mult mai mare decat un clio) si m-a lasat servo. Am avut de mers 10-12 km cu masina asa si mi-au iesit ochii de fiecare data cand a fost nevoie sa trag de volan. Nu e adevarat ca se misca usor volanul in mers fara servo...se misca exact ca si cum ai avea motorul oprit. Servodirectia la primastar e insa hidraulica si diferenta mare de gabarit...o femeie nu ar fi condus masina in starea aceea On topic - locuiesc in anglia si chiar daca aici nu au inceput vanzarile dacia de mult timp vad destule sandero si duster pe strazi. Sunt sigur ca o sa ii creasca popularitatea odata cu trecerea timpului. E o masina ieftina si asta are succes oriunde. Ca si dotari, la cat costa masina nici pretemtiile nu pot fi prea mari, iar ca sa iei un sh...parerea mea e ca nu prea merita efortul de a alege. E loterie mare in ziua de azi si sansele sa te intepi sunt imense. Cea mai buna masina ramne cea noua. Nu am reusit inca sa pun mana pe noul logan insa anul viitor e posibil sa imi cumpar unul defect ( cu volanul pe partea gresita) This post has been edited by razvan.claudiu: 19 Aug 2013, 13:44 |
--------------------
Nissan
primastar
2007
- YL07MWX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:18 |