Constructie carport, Cat ar costa constructia unui adapost pentru masina
![]() ![]() ![]() |
Constructie carport, Cat ar costa constructia unui adapost pentru masina
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Bre, da' numa' denumiri savante.
S-a schimbat si denumirea la ciocan? Are si el un nume mai savant? |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Pentru prins stalpii in beton gaesti la Praktiker sau Dedeman ori suporti zincati numai buni de bagat in beton sau dupa ce torni placa sunt coltare de diverse dimensiuni. Te sfatui sa alegi varianta lui Victoras cu amici la un gratar si un vin ca de la bere le inghiata instalatia si vor cauta dosul copacilor. Scule doar un fierastrau, doua ciocane, o cumpana, o bormasina si o ruleta.
This post has been edited by iulian'71: 25 Nov 2012, 17:19 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
speedy andrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 3 July 09 ![]() |
Din proprie experienta nu va recomand sa folositi suportii din metal ce se gasesc in magazinele de bricolaj, deoarece nu confera suficienta stabilitate constructiei (necesita instalarea de numeroase contravanturi).
Din ce am citit, un carport cu pereti, insa neincalzit, creaza un climat nociv pentru masini. In plus, peretii ar afecta negativ peisagistica gradinii, cel putin in cazul meu. |
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(speedy andrei @ 25 Nov 2012, 22:44) Din proprie experienta nu va recomand sa folositi suportii din metal ce se gasesc in magazinele de bricolaj, deoarece nu confera suficienta stabilitate constructiei (necesita instalarea de numeroase contravanturi). La aia in U nu ma gandeam, ci la astia,par mai trainici,plus ca peste talpile alea sa fie trasa o sapa de vreo 3-5 cm pentru fixare Attached thumbnail(s) cama.jpg ( Size: 4.31k ) Number of downloads: 459 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
si bautura intra in banii aia?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io oscilez între un starport si un aeroport
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
io tocmai mi-am luat un craftport...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine un starcraft si-un aeroflot.
This post has been edited by tatabobu: 26 Nov 2012, 10:47 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
daniM |
![]()
|
Cel mai bine-Lara Croft!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un car cort ar fi ideal.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
In caz ca mai e de actualitate...
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
hmmm...
Cu 2 grinzi de sustinere pe 6 m de 10cm x 5cm, din care se decupeaza locasuri de 5 cm (deci grinzile sunt de fapt 5cm x 5cm ca-s decupate) din metru in metru, cu traverse de sustinere de 5x5 cm cu deschidere 2m, din lemn, cu panta de 1 mm la 100 mm. Pai aia la prima zapada mai serioasa e pe masina cu totul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Isi face CASCO.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Sclaud @ 24 Nov 2012, 08:19) Salut, Eu mi-am facut asa ceva in 2009 ... Tocmai am aflat ca baiatul care mi-a facut carportul a murit intr-un accident nenorocit: http://www.mytex.ro/fapt-divers/un-brasove...-tir_336787.php Inca sunt in stare de soc ... soarta nenorocita ![]() De kkt ... Dumnezeu sa-l odihneasca. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Odihneasca-se in pace!
![]() Ce ghinion.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:08 |