Teu vapori ulei carter, Se rupe in fiecare saptamina
![]() ![]() ![]() |
Teu vapori ulei carter, Se rupe in fiecare saptamina
vaally |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 4 August 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia berlina
1310 L
- PH 11 SYH
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(vaally @ 30 Aug 2005, 11:48) decat sa cumperi in fiecare saptamana unul prost, mai bine cumpara unu calumea..teul de la dacia mea e cel original din fabrica, si nu are nimic de 8 ani. Nu sunt furtunele nepotrivite sa-l tina intr-o parte, si asa apar tensiunile interne in el? Schimba si furtunele, si vezi atunci. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vaally @ 30 Aug 2005, 11:48) Desi e putin pe langa subiect, o sa spun aici ca o situatie similara se poate manifesta cu teul de purjare de pe circuitul pompei de apa. Lucrul asta are efecte cu mult mai grave daca se intampla la niste zeci de km de cel mai apropiat oras (mie mi s-a intamplat pe autostrada spre Pitesti , si doar norocul a facut sa se rupa intr-un mod care mi-a permis sa il leg cu o carpa si sa ma tarai pana la Gaiesti). Solutia evidenta este sa renuntati la teurile de plastic de 10-15 mii si sa folositi teuri metalice de 40 mii. |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
al meu e original adica din '95 nov!e dintr-un plastic f tare si n-am nici o pb!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(vaally @ 30 Aug 2005, 11:48) Problema e ca daca se rupe acel teu nu merge prost masina la relanti. Numai ca trage aer nefiltrat pe acolo. Si eu am teu mai de "citiva lei" si totusi nu se rupe, chiar daca imi stau furtunele mai indoite, mai stresate.... Nu ai cumva rateuri prin carburator sau chiar in carter? Poate din cauza aia crapa asa repede. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
vaally |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 4 August 05 From: Ploiesti ![]() |
nu am rateuri nici in carter nici in carburator, dar cind t-ul este fisurat motorul are un mers neuniform.
|
--------------------
Dacia berlina
1310 L
- PH 11 SYH
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
vaally |
![]()
|
Sigur stiu despre ce vorbesc.
![]() |
--------------------
Dacia berlina
1310 L
- PH 11 SYH
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Pai, ceva nu e in regula atunci. La masinile uzate, la care "ar trebui" scos furtun de gaze, prin eliminare teu se imbunatateste mersul pentru ca nu mai trege gaze arse. La cele bune ar trebui sa nu se schimbe mersul, cel putin nu in rau Tu ai acea duza in furtun? Sau apare pe undeva prin teu? Daca da, posibil s-o "scuipe" vreun rateu de pe furtun-fixeaza duza cu un colier- daca duza e aruncata, mersul se schimba intr-adevar in mai rau. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
vaally |
![]()
|
am duza pe futun intre T si flansa carb. este bine pozitionata sau trebuie pusa in alta parte.
|
--------------------
Dacia berlina
1310 L
- PH 11 SYH
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
vaally |
![]()
|
Duza este in furtun si este buna.
|
--------------------
Dacia berlina
1310 L
- PH 11 SYH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:37 |