Test IQ, daca ai timp 20 de minute...
![]() ![]() ![]() |
Test IQ, daca ai timp 20 de minute...
crocky |
![]()
|
||
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(asarban @ 31 Aug 2005, 15:25) Your IQ score is 149 Asta este magie pe față . . . This post has been edited by IRONICK: 31 Aug 2005, 15:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
131,144,149..pai bine bai, tu incerci toate combinatiile de variante pana iti iese 180?
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Chupacabra |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 5 June 05 ![]() |
Uitati ce test am gasit:
Testul de inteligenta al lui Einstein Prezumtii: 1.Exista 5 case fiecare de alta culoare. 2.In fiecare casa locuieste o singura persoana, fiecare de alta nationalitate 3.Fiecarui locatar ii place o anumita bautura, fumeaza o anumita marca de tigari si detine un anumit animal de casa. 4.Nici una din cele 5 persoane nu bea aceeasi bautura, nu fumeaza aceeasi marca de tigari, si nu detine acelasi animal de casa. Se dau urmatoarele: a.Britanicul locuieste in casa rosie b.Suedezul are un caine c.Danezul bea cu placere ceai d.Casa verde se afla in stanga casei albe e.Locatarul casei verzi bea cafea f.Persoana care fumeaza Pall mall are o pasare g.Locatarul casei din mijloc bea lapte h.Locatarul casei galbene fumeaza Dunhill i.Norvegianul locuieste in prima casa j.Fumatorul de Marlboro locuieste langa cel care are o pisica k.Locatarul care are un cal locuiste langa cel care fumeaza Dunhill l.Fumatorul de Winfield bea bere m.Norvegianul locuieste langa casa albastra n.Germanul fumeaza Rothmans o.Fumatorul de Malboro are un vecin care bea apa Cine are acvariul cu pesti?? Albert Einstein a conceput acest test in secolul trecut . El sustinea ca 98% din populatia globului nu sunt in stare sa rezolve acest test. Tu tii cu majoritatea, sau…? Eu am reusit sa gase4sc raspunsul dupa vreo juma de ora. |
--------------------
Dacia
1310
88-tlx
- bc-03-jte
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
hai ma ca asta e vechi.. cred ca mi l-a zis taica-meu cand aveam 5 ani; incearca mai bine destul ala de pe notMensa.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
BMW Driver |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 4 July 05 ![]() |
HAI bai , rezolvarea :
http://www.resursadefun.ro/pov_noi_test-rezolvare.htm |
--------------------
dacia
1300
- ms-99-xxx
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(Marty @ 31 Aug 2005, 15:26) Ha? QUOTE(costi @ 31 Aug 2005, 15:28) Nu bre..da' nu mi-am dat numele ca poate scoteam ca la incorporare: 25, si ma faceam dracului de ras... QUOTE(IRONICK @ 31 Aug 2005, 15:37) Corect...mai ales ca unele le-am pus de-am pooolea |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:31 |