probleme motor ceva dubios
![]() ![]() ![]() |
probleme motor ceva dubios
nikuniku |
![]()
|
||
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|||
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Eu n-am auzit ca niciun constructor sa recomande aditivi de ulei sau spalari interne ale motorului cu tot felul de maclavaisuri, dar in fine, cum ai spus si tu, fiecare face cum il duce capu'...
Si iti pot da un argument care sa sustina cele spuse de mine: motorul de la Renault-ul 19 care il mai am, face 19 ani in curand si are 236.000 km. Si nu am folosit niciodata aditivi si solutii minune de spalat motoru', doar i-am dat ulei de calitate si l-am schimbat cel tarziu la 15.000 km. Si daca scoti capacul de umplere al uleiului este bec inauntru, fara nicio depunere. La fel se prezinta si motorul de la Logan-ul lui frate-meu de 8 ani si 140.000 km. Deci, care-i rostul sa bagi toate tampenile in motor? Parca si tu ziceai, daca merge bine masina, nu-i pacat sa-ti bagi nasul sa vezi de ce merge ? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
tynn la ce turatie merge motoru de renault si la ce turatie merge motoru de mitsu,la ala se face revizia la 6 luni sau 7500 de km daia da constructoru spalari de motoare,tias dori sa mergi cu un EVO cativa kilometri,dar sa nu fii satul
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:14 |