DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> directie greoaie

tavy-tavy
post 10 Feb 2013, 19:54
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare! La solenza mea am caseta de directie mecanica si mi se pare ca merge cam greu.Cand rotile sunt drepte si ii fac din volan jocul stanga-drepta se aude un troncanit in axul volanului.Sa fie uzura de la caseta? Am incercat sa mai reglez din imbusul de sub caseta dar ii fac directia si mai grea.Eposibil sa mearga greu si din cauza rulmentilor de la amortizoare? Multumesc.

--------------------
solenza solenza clima-2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marius80_eugen
post 11 Feb 2013, 11:34
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

1. umfla rotile pe fata la 2.2 - 2.3 ;
2. ridica pe fiecare parte masina si trage pe plan orizonal si vertical de roata . Este posibil sa observi daca ai bieletele / capetele de bara uzate ( pe plan orizontal ) si pivotii pe plan vertical .
3. rulmentii de la flanse de obicei troznesc la trepidatii mici si cand tragi dintr-o parte in alta a volannului . Poti sa bagi ceva ulei in capat la amortizoare dar are ca efect doar disparitia anumitor scartaieli .
4. ai putea sa mai slabesti putin inbusul si sa verifici restul de probleme . Cu cat il strangi mai mult , cu atat uzura in interior va fi mai mare .

- toate aceste probleme s-au discutat de multi ani , desi CAUTA pe viitor inainte sa faci alte topicuri !

This post has been edited by marius80_eugen: 11 Feb 2013, 11:36

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
tavy-tavy
post 11 Feb 2013, 16:45
Post #3

Membru incepator

Multumesc MARIUS, o sa verific ,cat despre topicuri ai dreptate nu am verificat postarile mai vechi ...deci mea culpa. Oricum multumesc mult.!!

--------------------
solenza solenza clima-2004
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 00:09
Forum Renault