DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Căldura aproape inexistentă!, Căldura este doar o adiere călâie!

nikuniku
post 3 Jan 2013, 15:43
Post #31

Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe

Group: Members
From: bucuresti

tinker la bordu de CN nu baga caldura pe acolo,daca le deschizi in mers bagi in masina frunze,fulgi si praf

--------------------
opel zafira f75 1.6-16valve
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
r3d
post 5 Jan 2013, 13:38
Post #32

Membru autentic

From: buzau

tinker vezi solutia la postarea mea precedenta si ai sa ai caldura si pe acele 2 guri:)

--------------------
dacia 1310 1999 - bz 03 gat
+
nils_holgherson
post 14 Jan 2013, 22:46
Post #33

Membru incepator

From: Bucuresti

Revin cu noutăți.
Am reușit după îndelungi căutări să găsesc radiator original (facut la Romradiatoare Brașov) la un magazin din București care mai avea pe stoc și am cumpărat ultima bucată cu 95 lei. L-am montat imediat și acum am iarăși căldură în mașină.
Am mai achiziționat de la dezmembrări un radiator de încălzire pentru dacia cu bord scoică pe care vreau să-l montez la fel cum a procedat și "r3d" pentru un surplus de căldură și prin aeratoarele laterale.
Intenționez să schimb vasul de expansiune și să-i modific poziția la fel cum a procedat "nikuniku" pentru a beneficia de aerisirea automată a sistemului de răcire a motorului.
Aștept să se mai încălzească puțin și să am mai mult timp liber ca să fac modificările menționate mai sus și vă țin la curent cu rezultatele obținute.

--------------------
Dacia Break 2002 1310 Cli
+
Kenji CN4
post 22 Jan 2013, 12:33
Post #34

Membru incepator

caldura baga doar pe aeratoarele centrale nu si pe cele laterale alea mai bine lasale inchise daca nu vrei sa ingheti si pe mine ma deranjeaza si as vrea sa imi trag doua canale de aer de la calorifer la alea doua din lateral astfel incat cand sunt pe off sa vina aer cal si cand sunt pe on sa baga aer de afara

--------------------
Dacia 1310 L CN4 1999 - BV05DKY
+
ionutz_87
post 22 Jan 2013, 14:09
Post #35

ionutz_87

From: pantelimon(ilfov)-roman(neamt)

QUOTE(nils_holgherson @ 14 Jan 2013, 23:46)
Revin cu noutăți.
Am reușit după îndelungi căutări să găsesc radiator original (facut la Romradiatoare Brașov) la un magazin din București care mai avea pe stoc și am cumpărat ultima bucată cu 95 lei. L-am montat imediat și acum am iarăși căldură în mașină.
Am mai achiziționat de la dezmembrări un radiator de încălzire pentru dacia cu bord scoică pe care vreau să-l montez la fel cum a procedat și "r3d" pentru un surplus de căldură și prin aeratoarele laterale.
Intenționez să schimb vasul de expansiune și să-i modific poziția la fel cum a procedat "nikuniku" pentru a beneficia de aerisirea automată a sistemului de răcire a motorului.
Aștept să se mai încălzească puțin și să am mai mult timp liber ca să fac modificările menționate mai sus și vă țin la curent cu rezultatele obținute.
*

dami si mie un pm cu numele adresa magazinului te rog

This post has been edited by ionutz_87: 22 Jan 2013, 14:09

--------------------
RENAULT CLIO 2003/LB0C5/CLIO - IF 03 DAP
Grand scenic 2004 1.6
+
tinker
post 22 Jan 2013, 14:29
Post #36

gradinar,lingvist, filosof

QUOTE(nils_holgherson @ 14 Jan 2013, 22:46)
Revin cu noutăți.
*

poate pui o poza cu vasu de expansiune montat,am vazut unde s ar mont doar la cei cu carb si sunt curion unde vrei sa l pui

This post has been edited by tinker: 22 Jan 2013, 18:40

--------------------
Dacia 1310 Ti 2000/berlina - 123
nu iau droguri,eu sunt droguri
+
nils_holgherson
post 7 Feb 2013, 21:23
Post #37

Membru incepator

From: Bucuresti

Pentru "ionutz_87", magazinul este în cartierul Rahova pe strada Munții Carpați, nu-i știu numele dar pe exterior este vopsit în roșu.
Pentru "tinker", încă nu am făcut modificările menționate din lipsă de timp. Imediat ce le fac postez imagini.

--------------------
Dacia Break 2002 1310 Cli
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 21:29
Forum Renault