Căldura aproape inexistentă!, Căldura este doar o adiere călâie!
![]() ![]() ![]() |
Căldura aproape inexistentă!, Căldura este doar o adiere călâie!
nikuniku |
![]()
|
||
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|||
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
tinker vezi solutia la postarea mea precedenta si ai sa ai caldura si pe acele 2 guri:)
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
nils_holgherson |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Revin cu noutăți.
Am reușit după îndelungi căutări să găsesc radiator original (facut la Romradiatoare Brașov) la un magazin din București care mai avea pe stoc și am cumpărat ultima bucată cu 95 lei. L-am montat imediat și acum am iarăși căldură în mașină. Am mai achiziționat de la dezmembrări un radiator de încălzire pentru dacia cu bord scoică pe care vreau să-l montez la fel cum a procedat și "r3d" pentru un surplus de căldură și prin aeratoarele laterale. Intenționez să schimb vasul de expansiune și să-i modific poziția la fel cum a procedat "nikuniku" pentru a beneficia de aerisirea automată a sistemului de răcire a motorului. Aștept să se mai încălzească puțin și să am mai mult timp liber ca să fac modificările menționate mai sus și vă țin la curent cu rezultatele obținute. |
--------------------
Dacia
Break
2002 1310 Cli
|
|
Kenji CN4 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 8 September 12 ![]() |
caldura baga doar pe aeratoarele centrale nu si pe cele laterale alea mai bine lasale inchise daca nu vrei sa ingheti si pe mine ma deranjeaza si as vrea sa imi trag doua canale de aer de la calorifer la alea doua din lateral astfel incat cand sunt pe off sa vina aer cal si cand sunt pe on sa baga aer de afara
|
--------------------
Dacia
1310 L CN4
1999
- BV05DKY
|
|
ionutz_87 |
![]()
|
![]() ionutz_87 Group: Members Posts: 1.029 Joined: 21 February 09 From: pantelimon(ilfov)-roman(neamt) ![]() |
QUOTE(nils_holgherson @ 14 Jan 2013, 23:46) Revin cu noutăți. Am reușit după îndelungi căutări să găsesc radiator original (facut la Romradiatoare Brașov) la un magazin din București care mai avea pe stoc și am cumpărat ultima bucată cu 95 lei. L-am montat imediat și acum am iarăși căldură în mașină. Am mai achiziționat de la dezmembrări un radiator de încălzire pentru dacia cu bord scoică pe care vreau să-l montez la fel cum a procedat și "r3d" pentru un surplus de căldură și prin aeratoarele laterale. Intenționez să schimb vasul de expansiune și să-i modific poziția la fel cum a procedat "nikuniku" pentru a beneficia de aerisirea automată a sistemului de răcire a motorului. Aștept să se mai încălzească puțin și să am mai mult timp liber ca să fac modificările menționate mai sus și vă țin la curent cu rezultatele obținute. dami si mie un pm cu numele adresa magazinului te rog This post has been edited by ionutz_87: 22 Jan 2013, 14:09 |
--------------------
RENAULT
CLIO
2003/LB0C5/CLIO
- IF 03 DAP Grand scenic 2004 1.6
|
|
tinker |
![]()
|
![]() gradinar,lingvist, filosof Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 12 ![]() |
QUOTE(nils_holgherson @ 14 Jan 2013, 22:46) Revin cu noutăți. Am reușit după îndelungi căutări să găsesc radiator original (facut la Romradiatoare Brașov) la un magazin din București care mai avea pe stoc și am cumpărat ultima bucată cu 95 lei. L-am montat imediat și acum am iarăși căldură în mașină. Am mai achiziționat de la dezmembrări un radiator de încălzire pentru dacia cu bord scoică pe care vreau să-l montez la fel cum a procedat și "r3d" pentru un surplus de căldură și prin aeratoarele laterale. Intenționez să schimb vasul de expansiune și să-i modific poziția la fel cum a procedat "nikuniku" pentru a beneficia de aerisirea automată a sistemului de răcire a motorului. Aștept să se mai încălzească puțin și să am mai mult timp liber ca să fac modificările menționate mai sus și vă țin la curent cu rezultatele obținute. poate pui o poza cu vasu de expansiune montat,am vazut unde s ar mont doar la cei cu carb si sunt curion unde vrei sa l pui This post has been edited by tinker: 22 Jan 2013, 18:40 |
--------------------
Dacia
1310 Ti
2000/berlina
- 123 nu iau droguri,eu sunt droguri
|
|
nils_holgherson |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Pentru "ionutz_87", magazinul este în cartierul Rahova pe strada Munții Carpați, nu-i știu numele dar pe exterior este vopsit în roșu.
Pentru "tinker", încă nu am făcut modificările menționate din lipsă de timp. Imediat ce le fac postez imagini. |
--------------------
Dacia
Break
2002 1310 Cli
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:29 |