[VAND] Piese Auto Originale sau AM - Multi Marca, Reduce costurile cu pana la 38%
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Piese Auto Originale sau AM - Multi Marca, Reduce costurile cu pana la 38%
turbonic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 August 12 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra
2004
- CT08DDA
|
|||
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Multumim pentru informatii !
Dar de unde stim ca nu este o pacaleala cu magazinul online ? Si mai ales in cazul unei piese necorespunzatoare(calitativ si constructiv) ca mai pot fi returnate si primite ? Am fost muscat o data si acum suflu si in IAURT. 2 Dec 2012, 13:11: Spre exemplu am un renault megane II an 2004 si am de schimbat tampoane motor, bieleta cuplu, distributia si kit accesorii. Ar trebui sa puneti la dispozitie si produsele magazinului online(poze, imagini) , nu ca ar fi mai multa siguranta, dar macar sa stim comandam. Eu de regula dau banii cu piesa in fata. This post has been edited by cosmin_69: 2 Dec 2012, 13:11 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
turbonic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 August 12 ![]() |
QUOTE(cosmin_69 @ 2 Dec 2012, 13:07) Multumim pentru informatii ! Dar de unde stim ca nu este o pacaleala cu magazinul online ? Si mai ales in cazul unei piese necorespunzatoare(calitativ si constructiv) ca mai pot fi returnate si primite ? Am fost muscat o data si acum suflu si in IAURT. <span class='edit'>2 Dec 2012, 13:11:</span> Spre exemplu am un renault megane II an 2004 si am de schimbat tampoane motor, bieleta cuplu, distributia si kit accesorii. Ar trebui sa puneti la dispozitie si produsele magazinului online(poze, imagini) , nu ca ar fi mai multa siguranta, dar macar sa stim comandam. Eu de regula dau banii cu piesa in fata. Salut Cosmin, Avand in vedere ca ai fost Stan patitu' inteleg maxim retincenta fata de oferta mea, ca de, romanasii au dat atatea tepe..., insa te asigur ca firma nu e fantoma si am inceput-o ca s-o cresc. Ai dreptate totusi, nu am dat situl => Piese Auto Online Daca ai rabdarea sa te uiti la paginile de Termeni si conditii, precum si la Livrare si retur, vei vedea ca am incercat sa fiu cat mai transparent posibil. Cat despre raspunsul la intrebarea ta, da - piesele se pot trimite inapoi in cazul in care nu se potrivesc pe masina, sunt defecte, am facut o eroare sau mai stiu eu, piesa a fost livrata in ambalajul gresit, lucrurile acestea se intampla, nu des, insa suntem oameni si pana la urma greseala tot umana este, insa consider ca modul cum alegem sa infruntam aceste greseli ne diferentiaza. Insa nu inteleg de ce ai fost ars si te rog sa ne spui mai multe - ajuti astfel si colegii, conform legii poti returna un produs cumparat online in 10 zile de la data facturarii, acum daca nu ti-a dat factura ma depaseste. Acum ca v-am relatat toate aceasta, daca ar fi sa dati o comanda la mine si daca mai dau un discount sa se faca plata in avans, ati fi interesat? This post has been edited by turbonic: 3 Dec 2012, 01:39 |
--------------------
Opel
Vectra
2004
- CT08DDA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:20 |