Timisoara
![]() ![]() ![]() |
Timisoara
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
LProdan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 7 January 03 From: Timisoara ![]() |
Auziti, mie imi trebuie o solutie mai pentru timisoreni tirzii...Daca facem ceva la Albina si pot veni si eu, macar un numar de tel, ceva, sa dau si eu de voi. Connex welcome!
|
-------------------- |
|
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
As veni si eu dar...aceeiasi problema, am nevoie de un nr de telefon de la cineva ca sa va gasesc.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
![]()
|
|
Ora 1800 e cam devreme oricum. Nici eu nu ajung inainte de 1830. Dar ne vedem acolo, nu-i asa de vast locul, ne gasim... Plus ca cine mai e la Albina joi seara?
|
-------------------- |
|
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
domnilor fac urmatoarele propuneri:
data:11,12 iunie 2003 loc :ALBINA sau in orice alta parte doriti(dar nu fosrte departe de timisoara) ora:18,19,19:30 va rog sa votati pina luni 09 IUNIE 2003, si atunci vom stabili cu exactitate |
-------------------- |
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE domnilor fac urmatoarele propuneri:
data:11,12 iunie 2003 loc :ALBINA sau in orice alta parte doriti(dar nu fosrte departe de timisoara) ora:18,19,19:30 va rog sa votati pina luni 09 IUNIE 2003, si atunci vom stabili cu exactitate Data: cred ca indiferent... ora: eu lucrez pana la 18, de venit vin cu prietena, asa ca mai probabil va fi 19. Avand in vedere ca mai e lumina la ora aia, nu prea vad de fapt problema. Chiar daca se hotaraste ora 18, eu de ajuns ajung mai tarziu, deci nu ma bag la voturi sau altceva de genul asta. Nu este vorba de preferinta, e vorba de posibilitati. Oricum, I'm looking forward to it. Locul - e ok, suna bine. Eu zic sa face si treaba cu numerele de telefon, il postez si eu pe-al meu cand ne hotaram... Pare a fi o idee buna. |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
...si inca ceva:
ADUCEM SI DOAMNELE CU NOI? |
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Eu votez atunci pentru 18.30. Prea tarziu nu se poate sta de tantari. Dat fiind locul discret, cred ca fiecare poate veni cu copii, sotie, sot, amanta, amant, prieteni, animale de casa sau salbatice, plante. Nu stiu daca parintii, socrii si bunicii sunt indicati.
0721819054. |
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
LProdan |
![]()
|
18:30 mi se pare perfect, incerc sa vin (cu sotia, bineinteles). Chestia cu amantele nu prea cred sa se aplice grupului nostru, in definitiv nu ne-am putut permite decit o DSN
![]() |
-------------------- |
|
![]()
|
|
Yep, OK si pt. mine. Dar sa ne intelegem si cu ziua: 12 imi place. Ramane asa daca nu scrieti altceva!
|
-------------------- |
|
Bogdan |
![]()
|
:cry: Eu nu pot sa vin ...
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Nici nu poti sa bere ?
|
|
cbadescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 December 02 From: Timisoara ![]() |
eu de data asta ..... nu :cry:
|
-------------------- DSN Clima
|
|
Bogdan |
![]()
|
![]() V-at intalnit ? |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
DSops |
![]()
|
Ygen
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Sunt atemporal, deci nu stiu data curenta... Asa ca la mine 12 era vineri...
![]() Sorry, data viitoare o sa fiu mult mai atent! Promit! Sergiu |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
![]()
|
|
Mi-a placut discutia despre drumuri "de agrement". Ar merita sa fie subiect curent a intalniri. Numa' sa si vina lumea... :roll:
|
-------------------- |
|
Bob |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 1 June 03 From: Timisoara ![]() |
Cam pe cind o nou intilnire? Sorry, dar eu a trebuit sa plec la BUcale la sedinta. Data viitoare poate apar si eu.
|
--------------------
Renault
Megane
2008 Privilege 1.5 dCi 105 Cp
|
|
![]()
|
|
Ar merge joi seara o baie la Albina... Ce ziceti??
|
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
Iarasi vom fi 2..3 masini?
|
|
LProdan |
![]()
|
Hai sa vedem cum e apa. Ramine 18:30 (Ma rog, cu intirzierea romaneasca
![]() |
-------------------- |
|
Bob |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 1 June 03 From: Timisoara ![]() |
ramine pe joi la 18.30 la Albina?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Bob |
![]()
|
Ma repet. Ramine pe joi la 18.30 la Albina? Vine cineva?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
LProdan |
![]()
|
Eu am in plan sa vin si sa incerc si apa.
|
-------------------- |
|
Bogdan |
![]()
|
Eu tot nu pot sa promit nimica; daca vin, ma vedetzi
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
![]()
|
|
Pai eu am propus! Sigur ca am intentia sa vin. Ajung intre 18:30 si 19:00.
|
-------------------- |
|
Sergiu |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Din pacate aveam ceva deja planificat, ceva ce nu sufera amanare. Alta data, mai bine sa se propuna cu macar 1 sapt. inainte, cu data si ziua scrisa clar (sa nu patesc ca data trecuta). Anyway, distractie placuta! |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
cbadescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 December 02 From: Timisoara ![]() |
din pacate, nu pot.
![]() ar trebui sa discutam si noi cu ceva timp inainte, si atunci poate o sa fim mai multi. eu azi am vazut post-ul .... deci propun sa sa planificam cat mai repede si urmatoarea intalnire (adica sa propuna cineva care vine mai des la intalniri, nu eu) :arrow: |
-------------------- DSN Clima
|
|
Sergiu |
![]()
|
QUOTE ![]() ![]() ![]() Din pacate aveam ceva deja planificat, ceva ce nu sufera amanare. Alta data, mai bine sa se propuna cu macar 1 sapt. inainte, cu data si ziua scrisa clar (sa nu patesc ca data trecuta). Anyway, distractie placuta! Distractie placuta mai! Ca se pare ca se rezolva problema de la sine si vin si eu! Dar nu spun hop pana nu sar... Abia astept sa ne vedem! |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:20 |