Tot bipurile firar mama lor!
![]() ![]() ![]() |
Tot bipurile firar mama lor!
b64chr |
![]()
|
||
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
HEEELP!
Am patit ceva mai grav decat beep-urile ![]() Numarul 0720xxxxxx nu stiu cum exact a pus mana pe contul meu de MyX net de la abonamentul "de rezerva" care il am pe connex (simplu de 4$) si si-a autotrimis 10 "cadouri" de 1$ catre numarul sau. Am descoperit numai odata cu factura, si cand am deschis telefonul (folosesc f. rar numarul de connex) ca factura era dubla decat ceea ce trebuia sa fie. Folositi ce metode stiti, numai sa simta nenorocitul ala! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Suna la connex si schimba parola contului de myx!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Sony @ 1 Sep 2005, 20:59) Iti dai seama ca am sunat. Dupa 30 de minute de asteptare (ca nu merge sa apesi 0 si sa vorbesti cu un operator ca la Orange, trebuie sa asculti toate aberatiile din lume) si dupa ce m-au pus sa sun din nou ca prima oara am vorbit cu cineva de la GSM care mi-a spus ca chestia asta a fost facuta ori de pe telefon (exclus) ori de pe un cont MyX mi-au inchis aia contul ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
e inchis
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
sper ca asta-i topicul bun...
dom'le, un individ cu numarul 0742xxxxxx (numarul complet prin PM pentru cine vrea sa ma ajute) o suna pe pretena sa-i explice cum o s-o f**a, ii da bip-uri, ma suna si pe mine (am facut timpenia monumentala sa-l sun de pe telefonul meu si sa-l bag si sa-l scot vreo jumatate de ora), imi explica si mie cum o sa ma f**a, connexul zice ca e numar de orange si deci nu tine de parohia lor, orange zice ca n-au ce sa-i faca si-mi sugereaza sa-mi schimb numarul, etc. treaba tine de vreo luna si m-am cam saturat. rog comunitatea daciaclub sa ma ajute cu bip-uri, anunturi, eu personal am pus trei la matrimoniale in publitim dar vreau sa afle za hard vei ca cu posesorii de dacie (berlina) nu te pui! am contribuit si eu cu farima mea de entropie cind alti clubisti au avut probleme similare, rog ajutor! ****************** Introdus de moderator: NU mai afisati numerele PUBLIC ... ********************** This post has been edited by Liviu: 8 Sep 2005, 18:38 |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
walleye: da-mi numarul complet ca te pot ajuta cu bipuri din plin. Ii pun pe toti prietenii mei sa ii dea bipuri. Si se poate trimite un sms cu expeditor necunoscut in care sa il injuri putintel.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
pe PM
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
unkiule zi nr care te bipuie sa-l bipuim si noi!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
pai s-a potolit la mine de vreo 2 sapt si nu mai am nr in lista de apeluri. cred ca s-a invatat minte. va multumesc pt ajutor
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Acum un an si jumatate s-au gasit cativa baieti glumeti sa-mi dea bip pe la 1 noaptea. Aveam un Alcatel 311 care putea fi setat sa raspunda imediat pentru transferurile de date. Practic nu putea sa dea bip pentru ca telefonul ala "ridica receptorul" din prima secunda a convorbirii. Partea frumoasa este ca nici nu suna telefonul ca sa ma deranjeze. Au mai dat cateva bipuri pana s-au prins fraierii ca le pap banii. De atunci nu m-au mai deranjat. Desi mi-am schimbat telefonul de doua ori de atunci, inca mai pastrez Alcatelul. Nu se stie niciodata...
Daca da telefon ca sa ma injure, cred ca cea mai buna solutie e sa-l "incalzesti" 30 secunde, dupa care sa lasi telefonul pe masa fara sa-l inchizi si sa-l ignori (fara ca tipul sa se prinda de asta). In definitiv cat o sa vorbeasca? Pana o sa-l usture la buzunar si o sa se sature. Oricum, nasola faza. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Salutare!
Am si io doi care ma streseaza... Ii bai daca postez aici numarul lor? Unu e un moldovean cu accent de moldovean sadea... Alalalt cred ca e un copil care a pus mana pe telefonul parintilor (care lucreaza la firma mea, da nu stiu care sunt aia ![]() Pls, ma lasati sa dau numarul public? Macar al doilea, al copilului neastamparat??? ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
nu cred ca e nevoie. eu zic sa te folosesti de ciombelet. eventual de cel diesel, ca loviturile sa fie cauzatoare de remuscari.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
b64chr |
![]()
|
Bai, tu de fapt nu vrei sa scapi de bip-uri. Vrei sa te distrezi.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Ciombe |
![]()
|
Nuu, acum i-am dat o ocupatie, adica i-am indreptat atentia spre alte telefoane, ca mie mi-a dat in jur de 35 de beep-uri in ultimele 10 minute!
![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
nu i se poate raporta numarul la operatorul de telefonie? asta e spam, lucru interzis prin regulamentele din tarile cu apa calda.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pacat ca noi n-avem apa calda curenta, deci nu ne incadram.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Ciombe |
![]()
|
Sa vedeti ca si altii au probleme cu beepuitorii...
Au gasit si o rezolvare ![]() Bre, cititi ca merita, astia nu duc lipsa de idei ![]() http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...opic=17629&st=0 Numai bine |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
......
redirectare apel catre Fundatia Culturala de Dansuri Moderne George Madgearu sau la Uniunea Scriitorilor... sau la revista Atac! sectia Anchete. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Mr.M |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
stiti ce mai puteti face?
Cautati cu yahoo sau google numarul de telefon de la care primiti bipuri.S-ar putea ca persoana care va deranjeaza sa fi postat anunturi pe net. Mie mi-a fost de maaare ajutor aceasta metoda ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina, LGN
2002, 2008
- B-56,46, ***
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Puteai sa trimiti msg in prostie de pe orange.ro pana se "dileste" telefonu .. ii o chestie testata dar nu mai stiu exact unde intram dar o sa ma informez
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
nu stiu daca s-a mai spus, dar la redirectare apel, TU platesti contravaloarea convorbirii intre numarul tau si cel apelat, apelantul initial platind doar de la tel lui la al tau.
singura solutie (desi nu stiu daca te lasa centrala) e sa redirectezi spre numere gratuite gen 411. in cazul asta tu nu platesti nimic, iar el asculta promotiile oranj platind un apel catre tine. daca e destul de fraier, o sa creada ca nici el nu plateste nimic si o sa se lase fascinat de povestile cu noi produse si servicii portocalii. |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
nu te lasa sa redirectionez apelurile la 411 sau alte nr gratuite. Am incercat eu.
This post has been edited by Mr_K: 28 Nov 2005, 14:15 |
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:06 |