Benzi de protectie laterale
![]() ![]() ![]() |
Benzi de protectie laterale
edv_ro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
|
||
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce te chinui ? La service, pe garantie
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Benzile sint prinse in suruburi pe portiera..iar in locurile in care ti se pare ca nu mai stau lipite, nu mai fac aderenta perfect..asta e tot. Dar de cazut de acolo, nu vor cadea..
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Desfa-le din suruburi si baga silicon de etansare din ala sanitar si se aseaza perfect
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
Vopsește-le si pe ele,se dau foarte usor jos , si eu le-am vopsit.
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RamboX @ 30 Aug 2005, 18:45) As vrea sa mentionez inca o data: pe vopsea EVITATI siliconul ACETIC (care are o mica dar suficienta ACIDITATE). Pentru astfel de operatii folositi un silicon special pentru domeniul auto (nu poliuretanic, ca ala e pentru parbrize), sau un silicon NEUTRAL |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cite stiu eu,ornamentul ala e prins in clipsuri de plastic ca panoul interior al usii si un surub in capat.Poate sa intimplat ceva cu astea.Verifica mai intii. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:49 |