chiulasa, preturi
![]() ![]() ![]() |
chiulasa, preturi
geti |
![]()
|
||
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai asa cam 7-9 mil!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
mersi mult
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Piese CLT ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dar, totusi, care-i diferenta intre chiulasa de 1.4 si cea de 1.6 ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
aaa scuze...are camera de ardere mai mare
![]() This post has been edited by andu911: 30 Aug 2005, 10:38 |
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Banuiam eu ca n-ar fi diferente. In cazul asta, acu' 2 ani am gasit o chiulasa noua, complet echipata, cu garantie, la 4.5 milioane. As spune ca n-ar trebui sa fie mai mult de 6 milioane acum.
Later edit si la mine: As spune ca , totusi, chelioasa e identica, diferenta venind din capacitatea cilindrului. Ma temeam sa nu fie vreo diferenta in ceea ce priveste diametrul supapelor. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca sunt mai mari in diametru supapele de 1.6 fata de cele de 1.3 si 1.4
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
O garnitura de chiulasa de Nova GT pe la ce pret ajunge? Imi fierbe apa si tare imi este frica ca trebuie sa o schimb.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
geti |
![]()
|
multumesc celor care ati raspuns si da sunt diferente inte 1,6 si 1,4 in primul rand cilindreea este mai mare,pentru cei care urmeaza sa ma corecteze sa isi puna ei pistoane de 1,6 pe chiulasa de 1,4 fara sa o rectifice
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
Marty |
![]()
|
Daca vede SGM-ul ce scrii, te umple de toate cele! Nu stii, taci din gura!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:44 |