DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu se incuie/descuie masina !

CT09MLJ
post 1 Dec 2012, 00:21
Post #1

Membru incepator

Group: Members

In primul rand vreau sa salut toti membrii acestui forum..apoi am o problema cu masina.

Am urcat in masina , am plecat mi-am facut treaba apoi am revenit acasa si am lasat pozitiile aprinse,dupa vreo 5 minute asa m-am gandit ca numai plec , am coborat le-am stins si am incuiat masina din telecomanda. La 2 ore a trebuit sa plec din nou de acasa , am dat sa descui masina din telecomanda si am observat ca nu se descuie , cu greu mi-am dat seama ca bateria este moarta , am reusit cu greu sa deschid capota pentru ca nu aveam acces in masina , am pus alta baterie si s-a dovedit ca a mea era moarta , am pus-o am dat sa deschid masina din telecomanda si nu se deschide ... am dat sa inchid si la fel nu se inchide .. de obicei cand dau pe "inchis/deschis" se aprind avariile odata ( ca un semnal ) si se aude sunetu in usi la incuietori ca sau inchis/deschis..acum nu se mai aude nimic , se pun doar avariile scurt , ma anunta in telecomanda ca masina a fost inchisa/deschisa .. dar pauza nimic tot incuiata e. :| ...

1. De la ce sa fie problema deschiderii/inchiderii asa brusc?
2. De ce bateria mi-a murit degeaba? :|

Multumesc.

--------------------
Dacia Solenza 2003 Scala - CT-09-MLJ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
i96nds
post 1 Dec 2012, 14:10
Post #2

Stefan

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Cred ca am avut eu ceva asemanator.
Nu cumva ti-a intrat la un moment dat apa in masina ? Verifica pe sub presuri sa nu fie muiata mocheta...

Ideea e ca umiditatea din masina ar putea afecta releul "flash" - aflat sub bord, parca in stanga cum te bagi sub volan.
Acest releu e responsabil de clipocirea avariilor la incuiat / descuiat.

Daca face scurt acest releu, atunci iti descarca bateria de tot ! Degeaba te chinui sa dai curent de la alta masina...
S-ar putea sa ai "noroc" sa iti descarce si a doua baterie. Eu am stat fara releu cateva saptamani, pana am gasit altul.... Mai bine mergi fara el un timp sa vezi de mai patesti asa. Poti sa il si desfaci sa te uiti cum arata inauntru.

Doar o parere, nu garantez ca e sigur 100% si cazul tau !

Stefan

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
B08STX
post 11 Dec 2012, 22:20
Post #3

Membru incepator

Group: Members
From: bucuresti

releul flash nu are nici o treaba cu inchiderea masini, de fapt are doar un pic el da semnal de apridere la luminile de semnalizare. Daca ai alarma pe masina cel mai bine se scoate.

Dupa scoaterea bateriei se recomanda sa se puna contactul pt citirea cipului din cheie.

Daca inchiderea nu iti mai merge nici din butonul de la masina , verifica siguranta

Sa inteleg ca ai alarma cu pager ?

This post has been edited by B08STX: 11 Dec 2012, 22:21

--------------------
dacia solenza 2003 - B888STX
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 07:10
Forum Renault