Vreau o toba finala sport, Ceva sfaturi?
![]() ![]() ![]() |
Vreau o toba finala sport, Ceva sfaturi?
Apolodor |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari pentru descoperire. Ne impartasesti si adesa?
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
2006/2008
|
Apolodor |
![]()
|
E un baietas cu un golf 4 galben diesel , vine la curse , VYP are la numar si se aude binisor. Bine , e ca un sforait asa , nu se compara cu benzina dar totusi ! Dupa cum se aude cred ca a schimbat omu' toata toba ca nu se aude in halu' ala numai din finala. Am un filmulet mic de vre-o 2,76MB dar nu am voie sa incarc fisiere .avi scrie aici. Ce sa faci daca sunt cu lamâia in geam nu stiu cum sa procedez
![]() |
--------------------
Logan
2006/2008
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
il schimbi extensia...il faci .doc sau altceva...
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
rtrd_dud |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 30 July 04 From: bucuresti ![]() |
Baiatul cu golful galben VYP a eschimbat multe la masina.Se aude super masina.Mi se pare ca are Borla pe masina daca nu ma insel.
|
--------------------
citroen
xsara
2004 2.0 hdi
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
A mai fost cineva de curand pe la Pilot sa ne mai impartaseasca cat costa un traseu complet?
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Salutare mai fratilor eu vreau doar un capat de toba da nu stiu daca se merita sa dau 190ron pe unul Remus sau 150ron pe unul Borla.Astept sfaturi.Merci
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Eu am dat la Borla la Curtea de Arges aproximativ 350 de euri pe tot traseul.
Traseu inox de 50mm compus din galerie si ambele tobe ProXS. Am si o hartiuta la mana ... "reparat traseu evacuare Logan" cu incadrarea in normele de poluare fonica ... asta ca sa nu am probleme cu baietii ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Aseara mi-am montat un capat de toba Remus beton dar scump parerea mea 190 ron . Meseriasul de la service mi-a spus ca are traseu complet, de inox pt Logan si tobe finale sport.A spus ca numai prin schimbarea tobei finale si inlocuirea cu una sport se castiga 8cp .Se poate asa ceva?
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici pe departe. La resoftare mi-au zis 7 cai in plus care sunt cam 5, 7 doar din evacuare e muult.
Poate 1-2, dar si astia numai cu traseu cu tot. This post has been edited by Codrin: 31 Jan 2006, 09:38 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Mai baieti ... ati vazut prea multe filme 2Fast 2Furious.
Poate in SF-uri sa se castige 8 cai. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Mai fratilor nu e de la mine citire si eu m-am mirat da a zis ca pe masurate modelul de toba sport despre care este vorba este powerfull.
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
Mario_b |
![]()
|
Omu incerca sa-si vanda marfa. Powerfull sunt cele mai ieftine tobe sport, un fel de entry-level. de-astea vroiam sa iau eu dar nu mi-a garantat nimeni ca nu se sparg intr-un an si de-aia am luat Borla de inox.
PS din toba nu castigi cai mai. Toba este un fel de 'pregatire' a motorului pentru un tuning serios, sa poata evacua gazele in cantitate mai mare. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
IulianP |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 05 ![]() |
IulianP : eroare de postare; mesajul a fost mutat la topicul privind "ornamentele" pt toba finala!
This post has been edited by IulianP: 16 Feb 2006, 10:17 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Ambition
- B 02 BUB
|
|
B47CVJ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 25 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am montat ieri un traseu Borla sport pentru Logan are diametrul mai mare de 50 fata de 45 cel original si e super. Traseul te costa 534 lei iar montat + tips final inca 170 lei, un total nu prea mare. Diferenta este sa cumperi traseul direct din Pitesti.
|
--------------------
Dacia
Logan
- B47CVJ
|
|
Mario_b |
![]()
|
Ce intelegi tu prin traseu? Ai si serpisori, adica tevile alea care pleaca din motor?
Ai si toba intermediara? Ai toba finala? Tevile macar stiu ca ai... Te rog da mai multe detalii. Senzatii.. cum se aude, cum se simte? |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
B47CVJ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 25 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Traseul contine, toba de mijloc si cea finala plus teava.
Se monteaza imediat dupa catalitic si sonda ca sa renunti la catalizator nu prea se merita pentru ca inca sunt in garantie. Zgomotul este acceptabil, in jurul a 3.500 de ture se aude mai dare iar dupa 4.000 nu se mai aude aproape deloc. |
--------------------
Dacia
Logan
- B47CVJ
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Hai sa postez si eu o tampenie.Oare se poate monta pe logan o toba finala AMG alea ce vin pe mercedesuri...nu de alta da imi place cum suna,si din cate stiu a costat vreo 3-4 mil ...
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
ga!nusha |
![]()
|
Trebuie sa ai motor amg ca sa se auda asa...zic si io...
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Exista motoare AMG?hmm...AMG e tunerul lu astia de la mercedes...eventual motoare de mercedes modificate de AMG...oricum la asta ce am auzit are un CLK normal pe care a pus toba finala AMG...ma gandeam daca se potriveste
![]() This post has been edited by cristi_xp: 16 Jul 2006, 20:26 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
toba da, sunetul nu...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(cristi_xp @ 16 Jul 2006, 14:48) Hai sa postez si eu o tampenie.Oare se poate monta pe logan o toba finala AMG alea ce vin pe mercedesuri...nu de alta da imi place cum suna,si din cate stiu a costat vreo 3-4 mil ... ![]() 3-4 milioane de...ce? Atita timp cit o finala de Clio Symbol e 7 milioane ROL la reprezentanta, finala de AMG e probabil 3-4 milioane de... Euro. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.581 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai, de la dezmembrari. Sau cum il numesc posesorii de dacii "Magazinul de piese auto cu autoservire".
Sau poate se referea la o toba Dacia luata de la Auto Marcu's Grup. de pe Pantelimon. This post has been edited by einstein1984: 17 Jul 2006, 17:25 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Baiatu mi`a aratat factura de la mercedes...ca vekea lui toba avea ceva probleme si i-au zis aia ca pot sa ii puna toba normala de CLK sau sa`i puna AMG...acu daca el minte..mint si eu ...
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
cristi_xp |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
ga!nusha |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Mda,si am stat si eu m-am bine si m-am gandit...cum naiba poate sa coste o toba AMG doar 4 milioane...cand e una de logan vreo 2.
E clar..cine stie ce powerfull are pe masina...tre sa ma uit mai bine ![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 22:32 |