Vreau o toba finala sport, Ceva sfaturi?
![]() ![]() ![]() |
Vreau o toba finala sport, Ceva sfaturi?
stiancu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|||
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
=))=))=))
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
stiancu |
![]()
|
astea or merge pe logan? oe fi de carbon?140Ehttp://www.max-tuning.ro/tobe-carbon.html
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
stiancu |
![]()
|
ma ajuta creva?
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
este un baiat di timisoara care vinde tobe super faine de inox si carbon la preturi de panala 200 euro
|
--------------------
.
.
.
|
|
juristul2000 |
![]() ![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Mai fratilor corectati gresala daca am sa o fac.La mai putin de 200eu poti sa iei tobe omologate (afara )si cu garantie pe viata, de ce sa dai 200 sau ma rog pana la 200 de euro pe un no name?Un no name este bun la preturi mici nu pana la 200 de euro,asta daca nu vrei ceva de calitate, nu?
This post has been edited by juristul2000: 17 Dec 2006, 22:05 |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
stiancu |
![]()
|
am vazut pe cel din timioara
is cam 180E carboanele deci, in concluzie,astea de carbon sunt mai bune ca sunet sau ca sunt doar mai usoare. se merita una de carbon no name ori o Borla la 4 mil? |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Borla...
![]() Vezi ca tobele universale poate nu se potrivesc chiar bine, pot veni mai in afara, sau mai inauntru si arata naspa... Pe cand Borla au tobe speciale de logan.. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(juristul2000 @ 12 Dec 2006, 22:49) Da frate da Magnaflow e Magnaflow,de ce crezi tu ca dau garantie pe viata si ca sunt omologate UE?Azi am aflat ca au ceva oferte acuma la 120Euri si am mai aflat ca se pierde garantia la motor,cu toate ca unul din inginerii de la Dacia de la noi a spus ca se pierde doar garantia la toba nu si la motor.Acuma eu ce sa mai inteleg? sa stii frate juristule ca asta e mentalitatea tipic manelistica, romaneasca... Am tzoale Nike si Gucci, deci sunt dashtept, shmecher si ciumeg... Nu am nimic cu tine, stai linistit... Garantie pe viata? Omologare UE? ma faci sa rid... Taica-miu a aruncat o dacie din '88 la Remat acum 2 sapt si avea pe ea toba de inox facuta prin '90 intr-un atelier din IMUAB. Cum masina nu va sta la mine mai mult de 6 ani, nu-mi fac griji... de fapt, nu-mi fac griji nici pt toba de origine, nici aia nu pare sa fie proasta. La fel cu garantia la motor... e o bazaconie, iti spun in cunostinta de cauza (prietenii stiu de ce) ai pierdut garantia la toba de origine, ca nu o mai ai pe masina, evident... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Sa stii frate Dsign ca e adevarat ca am haine de firma, ascult manele si nici eu nu am nimic cu tine, dar raman la parerea mea, ca daca tot e sa schimb ceva atunci sa-l schimb cu ceva mai bun ca originalu si omologat daca se poate.Asta ca sa nu ma opresca orice ciuri-buri sa-mi masoare decibelu ca asa vrea el.Comprende?Nu sunt adeptul schimbarii doar de dragul schimbarii sau de dragul zgomotului
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
pai daca vreti firma sunt tobe arospeed la racingnick speciale pt logan(de inox) la 99 euro
|
--------------------
.
.
.
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dogy_10 @ 17 Dec 2006, 18:02) este un baiat di timisoara care vinde tobe super faine de inox si carbon la preturi de panala 200 euro Ala cu max-tuningu e din timisoara... QUOTE(stiancu @ 17 Dec 2006, 22:22) am vazut pe cel din timioara is cam 180E carboanele deci, in concluzie,astea de carbon sunt mai bune ca sunet sau ca sunt doar mai usoare. se merita una de carbon no name ori o Borla la 4 mil? Carboanele au sunet mult mai misto in comparatie cu alea din inox...180 euro erau acum 2-3 ani.Probabil ca acu sunt mai ieftine... Eu as pune pariu cu oricine de pe forum ca la o verificare de decibeli omologarea de la borla nu mai are nici o valoare.Toate tobele care au un nume(nu made in "tavan") au niste filtre in ele ,ca atunci cand sunt verificate de sunet sa treaca verificarea nefiind zgomotoase.Dupa 1-2 luni filtrele alea se ard..si atunci depasesc limita de zgomot admisa.Sau...eu am finala borla...omologata...scot intermediara...si incepe sa urle de zici ca nu-i adevarat...da eu am foaia ca toba este omologata? ha ha Pentru zgomot scoateti intermediara ca si asa s-a pierdut garantia la tot traseul de evacuare din cate stiu eu...si eventual toba din carbon,am auzit cateva si suna frumos,din pacate nu am auzit niciuna pe logan |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
si de la mine niste filmuletze
P.S. nu eu eram la volan P.S.2 Bad ideea cu datul masinii la cineva sa se plimbe ca tu sa auzi sunetul masinii de afar ![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Ai mare dreptate la PS2. Mai ales dupa ce am vazut intoarcerea aia cu frana de mana...
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
cristi_xp |
![]()
|
Ce sa-i fac...e de-al casei
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
salut. am reusit sa scap de teava de cornete.
am optat pt un ornament, deoarece nu doream sa sune ca un wrc. executia lasa de dorit pt tipicarii, dar per total eu sunt multumit. cost 230 ron bafta. Attached thumbnail(s) toba_01.jpg ( Size: 42.89k ) Number of downloads: 778 toba_02.jpg ( Size: 91.15k ) Number of downloads: 684 toba_03.jpg ( Size: 34.68k ) Number of downloads: 658 |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
arata foarte bine si se potriveste, dar 230 ron un ornament ?! nu cumva ai gresit pretul ?
de unde l-ai achizitionat ? |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
seamana cu ala de la borla...dar si mie mi se pare muuult
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
memyselfandI |
![]()
|
nu, nu am gresit pretul. 2.300.000 a costat.
sunt convins ca nu merita ( financiar vorbind). magazinul este vis-a-vis de patinuarul 23august, pana in semaforul ce intersecteaza campia libertatii. ( sensul dinspre muncii spre basarabia). ps: magazinul este langa mine, mi-a placut l-am cumparat. desigur nevasta-mea stie ca am dat 50ron. ![]() Bafta ! |
--------------------
Logan
1.6
2006
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
foarte misto arata, sunetul s-a modificat in vreun fel ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Cum ai prins ornamentul? surub sau sudura?
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
sudura nu pare...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Mario_b |
![]()
|
Din cate stiu eu, tipsurile Borla se prind cu sudura. Nu au nici o gaura data ca sa bagi surubu.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
ga!nusha |
![]()
|
din cate vad eu asta nu pare borla...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Poate ne raspunde proprietarul...
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
daca era borla trebuia sa scrie pe el...
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
memyselfandI |
![]()
|
1. Nu este borla, sau cel putin nu scrie pe ea,desi magazinul este dealer Borla. Erau in raft alte modele mai scurte sau mai lungi pe care scria.
2. Este montata prin sudura, teava originala(tipsu') iesea mult prea mult inafara spoilerului si de aceea am decis sa o scurtam.( aprox 3cm) 3. Zgomotul este fix acelasi, asta imi si propusesem. Scuze pt intarziere, acum m-am "inventat" in birou. offtopic: am toate sunetele de pe planeta in masina. dupa 3 luni si 5000km incep sa ma enervez. Bafta |! This post has been edited by memyselfandI: 8 Feb 2007, 17:39 |
--------------------
Logan
1.6
2006
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Inseamna ca nu ai muzica!? eu dau muzica tare si nu mai aud nici un zgomot.Cand bate ceva mai cumpar un difuzor si uite asa
![]() |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
dogy_10 |
![]()
|
la mine nu bate nimic si are 40 000km
|
--------------------
.
.
.
|
|
cristi_xp |
![]()
|
230 ron...pret imens pentru un tips.La banii aia luai finala sport...nu neaparat zgomotoasa
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:05 |