Vreau monitor!
![]() ![]() ![]() |
Vreau monitor!
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pai si ce vrei sa faci daca Humax-ul ala nu stie mai mult de FAT ?
Sunt multe receivere si dvd player-e care nu stiu decat FAT. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
Iei un mediaplayer sau un tv decent. Unul care sa stie sa iti ruleze filme si de pe NTFS de exemplu. De aia ziceam ca mai ieftin iesi cu un tv decat cu un monitor cu tuner... Plus ca la TV s-ar putea sa mai ai cateva intrari HDMI, usb, scart, rca...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Are o problema cu portul, pentru ca nu exista discriminare intre fat si ntfs.
This post has been edited by IRONICK: 18 Dec 2012, 15:12 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Alydor @ 18 Dec 2012, 15:07) Iei un mediaplayer sau un tv decent. Unul care sa stie sa iti ruleze filme si de pe NTFS de exemplu. De aia ziceam ca mai ieftin iesi cu un tv decat cu un monitor cu tuner... Plus ca la TV s-ar putea sa mai ai cateva intrari HDMI, usb, scart, rca... Suma respectelor, Alydor Pai eu nu am zis vreodata ca sunt de acord cu asa ceva, doar i-am oferit colegului o explciatie plauzibila pentru faptul ca nu a reusit sa faca usb-ul ala sa functioneze. De exemplu DVD playerul de la sistemul meu home cinema e mai mult decat decent, dar nu stie NTFS. Asa a fost gandit, filme de pe DVD, muzica sau poze de pe stick. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
Nenea shush nu stiu ce DVD player ai tu da' la ala de-l am eu acasa merge sticku de 32 de gigi iin NTFS fara apasare. Si e un DVD fara pretentii...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La ce e util dividiul?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E bun de pus la oglindă ca anti radar.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci nu-mi iau.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Fusei la RCS si intrebai daca au decodoare HD. Cica ar aduce maine. Daca pun mana pe un d-asta, monitorul ar fi suficient sa aibe intrare HDMI.
Cum zicea klaus si din ce-am studiat, bun ar fi tot un monitor cu tuner tv. Multe au intrari de toate felurile. Treaba e ca trebuie sa scot mai mult din buzunar. Nustiu insa daca merita. Eu ma uit destul de putin la televizor. Cred ca as vrea de aceeasi bani monitorul sa fie cat mai capabil si diagonala mai mare. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 18 Dec 2012, 15:12) <span class='edit'>18 Dec 2012, 15:12:</span> QUOTE(IRONICK @ 18 Dec 2012, 15:11) Iti place sa fii Gica Contra? corect! aja e omu ![]() ![]() This post has been edited by total: 18 Dec 2012, 21:57 |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai daca iti dau aia decodor de ce sa mai iei televizor deghizat? Ia un monitor FullHD la o diagonala care te coafeaza si gata. Parca avea emagul un LED Samsung la oferta...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De asta ce parere aveti? http://www.emag.ro/monitor-led-lg-24-wide-...?ref=ocz#ocazii
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Are PIP, o să te uiți la Tonciu în timp ce joci LFS.
|
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Link!?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Cred ca-i perfect pt mine...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 18 Dec 2012, 21:49) Fusei la RCS si intrebai daca au decodoare HD. Cica ar aduce maine. Daca pun mana pe un d-asta, monitorul ar fi suficient sa aibe intrare HDMI. Cum zicea klaus si din ce-am studiat, bun ar fi tot un monitor cu tuner tv. Ești beat? Dacă îți dau ăia decodor hajde, ce să mai faci cu tv tuner? Și lasă în pana mea elgiurile și resigilatele în pace. Ia-ți un Benq cinstit și aia e. N-o să regreți ![]() Io-l folosesc de 2 ani, Kaspe (la recomandarea mea) de vreun an, e mișto și la preț de bun simț. This post has been edited by Markos: 18 Dec 2012, 22:31 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai pana nu-l vad in mana...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 18 Dec 2012, 22:26) Ești beat? Dacă îți dau ăia decodor hajde, ce să mai faci cu tv tuner? Nu-l vinzi? Și lasă în pana mea elgiurile și resigilatele în pace. Ia-ți un Benq cinstit și aia e. N-o să regreți ![]() Io-l folosesc de 2 ani, Kaspe (la recomandarea mea) de vreun an, e mișto și la preț de bun simț. ![]() QUOTE(ady77 @ 18 Dec 2012, 22:30) Eu n-am zis nimic... lumea vorbeste ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Găinărie.
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Prepelițărie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
LG am si acum. E cu tuner tv si o gramada de intrari. Rezolutia insa e de 1680x1050. Cum partea de tv n-o mai folosesc deloc, m-am gandit la un monitor simplu. Actualul sa-l dau nevestei, ca ea se uita mai mult la tv. Cu LG m-am obisnuit si nici n-am avut probleme cu el (a facut 10 milioane acum destui ani).
Faza aia cu PIP ma coafeaza. Cum n-am alt televizor in cameri si mai primesc pe mess mesaje de genu':"da repede pe antena 1 ca-i zavoranca-n lacrimi", trebuie sa comut pe partea de tv, ca sa pot vedea. De ce nu-s bune LG-urile? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Visule, vezi ca de 24" e cam mic ca sa sesizezi diferenta intre fullHD si HDReady. Io am luat pentru junior unu' de 27", si tot mi se pare micut cand se uita la teve.
LG-ul nu stie DTS. DTS fiind sunetul la filmele in format MKV (alea fullashde). This post has been edited by kum: 18 Dec 2012, 22:58 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ete na! Am avut FullHD pe 17", acum am 2800x1800 pe 15", se vede diferenta. Si nu e vorba doar de calitatea imaginii, ci mai ales de volumul de informatie afisata pe aceeasi suprafata.
18 Dec 2012, 23:00: QUOTE(kum @ 18 Dec 2012, 22:57) Vezi prima poza din topic, apare un cablu optic acolo, scoate sunetul direct in sistem audio separat, nu ajunge in monitor. This post has been edited by C a t a l i n: 18 Dec 2012, 23:00 |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Actualul are 22" si mi-e suficient, e camera mica. Pentru sunet nu-mi trebuie monitorul, am Logitech z5500.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:50 |