Pro sau contra guvernului Ponta II, -...III, IV daca va fi cazul.
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernului Ponta II, -...III, IV daca va fi cazul.
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nimic despre milionul de locuri de munca, se pare ca ne vom descurca fara.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Gata, s-au inteles ca nu s-au inteles.
Ponta i-a fentat oleaca pe liberali, astia au facut spume, cica ponta vrea sa le ia niste atributii cu bani (CNADNR, ANAF), liberalii spume pe ei si sedinta de urgenta, amanare audiere in comisii (dupa ce parlamentul cu greu s-au adunat sa faca cvorumul necesar pentru investirea parlamentului), guvern amanat la aprobare. ![]() Am crezut ca o sa fie o concordie nationala, nu o sa mai fie multe scandaluri. Nici nu mai e nevoie de matroz, se descurca astia de la USL sa faca circ singuri. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sărbători fericire!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Sarituri fericite !
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sper sa nu dea mana psd cu pdl, nici macar pe ascuns, c-am belit pwla.
mwe ponta, mwe base |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Never.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
M-am prins, erau doua puncte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(CGB @ 20 Dec 2012, 20:07) Eu zic ca poti s-o belesti, macar periodic. Ca daca te uiti un pic in urma, astia au dat toti mainile intre ei cand a fost nevoie. Nu vreau sa-mi aduc aminte ce suferinte au avut basistii din vremea alegerilor care erau activi pe aici, ca mor de ras. Aia de tipau ca vin comunistii, si le-a dat-o piratu' direct la cioc cu guvern PDL/PSD. S-a vazut ce bine a mers si ala... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
mi-a placut o faza scapata de Chireac la TV : "Guvernul Apocalipsei"
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 20 Dec 2012, 11:43) Guvernul a decis să amâne din nou, până la finele anului viitor, alocarea de cupoane sociale pentru educație, destinate preșcolarilor din familii cu venituri mici, și ca statul să nu acorde începând cu 2013, așa cum era obligat prin lege, 500 euro pentru educația permanentă a fiecărui nou-născut. Guvernul a decis totodată să amâne și termenul de la care trebuie asigurată finanțarea de bază în învățământul preuniversitar particulare și confesional acreditat. ![]() Sa le trag neamu'... Aia care s-au nascut mai devreme pot sa moara prosti sau cum? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Parintii care i-au adus pe astia la putere si-au pierdut dreptul sa se vaite.
This post has been edited by corbex: 21 Dec 2012, 06:18 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Cine a dat legea asta cu 500 euro???
Si de ce? Adica de ce ar plati cate 500 per cap de puradel ma rog frumos? ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
Odiosul guvern Boc, prin asumarea raspunderii (prevederea face parte din legea invatamantului 1/2011).
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
In locul odiosului guvern Boc dadeam de toate la toata lumea, sa ma rid de ponta cum be leste pilula cind isi anunta alegatorii ca nu poa' sa le dea.
This post has been edited by corbex: 21 Dec 2012, 09:05 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
A se observa stangismul inechitabil al masurii (sa dam la toti posibilitatea, dar numai daca se nasc dupa data aparitiei legii), luate de "parintii" dreptei romanesti, ulterior reprezentata de barbati politici absenti gen MRU, Blaga, M Neamtu si alti prieteni ai lui CGB.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Stai ca n-am inteles: astia-s vinovati de o lege idioata pusa de boc? In locul lor ii trimiteam factura la Cluj s-o plateasca din bugetul local!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
Ce bine de noi ca nu esti in locul lor!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Vinovati ar putea fi pentru ca nu aplica o lege in vigoare, cu toate ca au toate parghiile la indemana sa o modifice.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Il incarci pe Garett cu detalii. El e inginer.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
La cata pasiune pune, ne-ar putea da o lista cu legi care nu trebuie nici respectate nici modificate/anulate, ca orice guvernare performanta.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Care lege cu 500 de euro? Ca io am deschis monitorul mai tarziu ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vijelie |
![]()
|
Domnule, in Romania sunt legi care sunt asa de aiurea incat nu merita nici respectate nici anulate. Asta e una dintre ele.
Stai linistit, nu se va aplica niciodata. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Fomistilor! Abia la al 3-lea copil se dau 1500 E gramada.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Programul de guvernare al cabinetului Ponta II a fost scris într-o versiune piratată de Microsoft Office
http://adevarul.ro/tech/computer/programul...1c2/index.html# ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
CE SPUN NEMȚII: Democrația românească se află în mare pericol
Încotro o va apuca România după învestirea guvernului Ponta II? Justiția și democrația românească se află în mare pericol, sunt de părere comentatorii occidentali, scrie Deutsche Welle. Desemnarea ca premier a plagiatorului Victor Ponta, unul dintre puciștii, a căror lovitură de stat parlamentară din vară a fost condamnată - fie și în termeni diplomatici - de prestigioasa instituție a Consiliului Europei, care este Comisia de la Veneția, n-a scăpat neobservată presei apusene....". Sursa: www.capital.ro – 20.12.2012 Continuarea aici. |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 21 Dec 2012, 13:55) Programul de guvernare al cabinetului Ponta II a fost scris într-o versiune piratată de Microsoft Office http://adevarul.ro/tech/computer/programul...1c2/index.html# ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu nu l-am gasit in format doc pe respectivul, ci doar in format pdf. Aia de la Adevarul de unde au formatul .doc? Lasand la o parte ca ala se poate modifica pur si simplu din meniul de options a wordului si de un copil de 10 ani... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 13:53 |