sn29736p, tehnologie secreta ??!!
![]() ![]() ![]() |
sn29736p, tehnologie secreta ??!!
bdaniy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 5 November 04 From: tg-mures ![]() |
|
||
--------------------
-mercedes
-w 123
- -
1980
|
|||
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
da ce de gaseste gugl..
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=sn2973...re+Google&meta= Acum, ce sa zic, vezi in toate cataloagele alea, un echivalent ceva...poate afli ce si cum Greseala mea, nu am citit atent ce vrea omul, rog un moderator sa imi stearga topicul.... This post has been edited by altisone: 31 Aug 2005, 10:44 |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
Studiind linkul lui altisone, am ajuns pe un forum francez in care se afirma "Apparamment, c'est un LM2907 en version "custom"."
Iar gogu' stie cine e LM2907. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
- B-77-BLD
2003 Full Options Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
QUOTE(bdaniy @ 31 Aug 2005, 12:35) De vreo sapt ma chinui cu un turometru care are in componenta sa in integrat, sn29736p , convertor frecventa-tensiune, da nu gasesc nimica despre el, nici prietenu GOOGLE nu stie mai nimik, poate pe la rusi o fi ceva da acolo nu inteleg eu nimica ![]() Ia cauta cu www.answers.com si o sa vezi ce de link-uri gasesti! answers |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
bdaniy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 5 November 04 From: tg-mures ![]() |
Liviu M
"Apparamment, c'est un LM2907 en version "custom"." Da` oare is compatibili chiar pin la pin ![]() Merci de rasp oricum Mai degraba ii trag alt cablaj si bag LM ala ![]() |
--------------------
-mercedes
-w 123
- -
1980
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Alta:
http://www.conectrol.com/ELECTRONICA/SEMIC...ntegrados10.htm Acolo scrie SN29736P MONOESTABLE TACHODRIVER Pe unul rusesc : SENSOR FOR CAR TACHOMETER DIP08 This post has been edited by diaconuliviu: 1 Sep 2005, 11:45 |
--------------------
Opel
Corsa
- xx
2001 Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
bdaniy |
![]()
|
QUOTE(diaconuliviu @ 1 Sep 2005, 11:36) Alta: http://www.conectrol.com/ELECTRONICA/SEMIC...ntegrados10.htm Acolo scrie SN29736P MONOESTABLE TACHODRIVER Pe unul rusesc : SENSOR FOR CAR TACHOMETER DIP08 Stiu ce e da nicaieri nu apare configuratia pinilor aia-i buba |
--------------------
-mercedes
-w 123
- -
1980
|
|
Liviu M |
![]()
|
QUOTE(bdaniy @ 1 Sep 2005, 10:08) Liviu M "Apparamment, c'est un LM2907 en version "custom"." Da` oare is compatibili chiar pin la pin ![]() Merci de rasp oricum Mai degraba ii trag alt cablaj si bag LM ala ![]() Tu ai incercat sa deschizi linkul ala pe care l-am trecut in acelasi mesaj citat de tine? Ca daca l-ai fi deschis, ai fi ajuns la ultimul post din topic in care scrie: QUOTE Je viens de trouver la datasheet de LM2907/2017. .C'est bon. merci Mie asta-mi suna a "e ce-mi trebuie, merci". |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
bdaniy |
![]()
|
Si mie la fel imi suna da de cand ma ocup de treburi din astea am cam invatzat sa nu ma incred in unele chestii de genu "pune ca mere si asa", prefer sa ma documentez inainte , daca nu te superi din aceasta cauza doream o semnificatie a pinilor si eventua ceva date despre original (nu de alta da is patit) Oricum mersi de ajutor |
--------------------
-mercedes
-w 123
- -
1980
|
|
Liviu M |
![]()
|
Sa stii ca n-am vrut sa te supar. Ba din contra, ma gandeam chiar ca te ajut.
Zii mai bine ce vrei sa faci, poate apare vreo idee de undeva. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
bdaniy |
![]()
|
Ei las ca nu ma supar io asa usor
![]() Un prieten si-o luat un jetta de curand si nu-i merge turmetru, am luat masina la inspectat si ...2 probleme 1 masina a fost initial pe benzina... s-a schimbat motor si bord de diesel, instalatia electrica ramanand cea de pe varianta cu benzina 2 noul motor nu are traductorul necesar pt turometru Solutii : la 2: traductorul se poate cumpara la 1: testez turometru = defect, si singura chestie care se putea duce e integratu cu pricina Asa ca daca nu gasesc o sa risc un LM si in ultima instanta o sa refac cicuitul pt LM |
--------------------
-mercedes
-w 123
- -
1980
|
|
Liviu M |
![]()
|
M-am uitat putin pe "manualul" LM-ului si am ajuns la concluzia ca n-ar fi prea greu sa te prinzi daca se pupa pin la pin. Macar pentru alimentare sí intrare. Ceilalti pini nu par suparaciosi, asa ca daca pinii de alimentare corespund, nu cred ca o sa ai probleme.
This post has been edited by Liviu M: 2 Sep 2005, 12:16 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
bdaniy |
![]()
|
o sa vad saptamana viitoare ce reusesc sa fac ca azi lucrez pana la 18 maine pana la 14 si nu mai gasesc nici un magazin de electronice deschis.
Copiez schema cu sn-u` direct din placa si compar cu cea din manualul LM-ului si le combin cumva, ori va functiona ori va cere unu nou (turometru) ![]() |
--------------------
-mercedes
-w 123
- -
1980
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:20 |