Trepideaza motorul si smuceste cand schimb vitezele
![]() ![]() ![]() |
Trepideaza motorul si smuceste cand schimb vitezele
Paco_il |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
Attached thumbnail(s) 2012_12_02_13.46.15.jpg ( Size: 670.82k ) Number of downloads: 991 |
||
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|||
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
verifica apa din vasul de expansiune,Daca este scazut,sau numai este eu banuiesc garnitura de chiuloasa
|
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
E normal, nu a scazut.
|
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu cumva ai prins niste benzina proasta?
This post has been edited by tr04www: 2 Dec 2012, 17:08 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Paco_il |
![]()
|
La asta m-am gandit si eu. Dar de ce se aprinde si becul?
|
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Becul ala parca e de la catalizator(repet, nu stiu sigur deci nu dati cu pietre daca gresesc) si din cauza arderii incomplete probabil se aprinde.
This post has been edited by tr04www: 2 Dec 2012, 19:47 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Detonatii, misfires... verifica si tu pe un tester sau la cineva cu un ddt2000, parca si ala verifica niste parametri..
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
Injector infundat
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
salut
Cu aceeasi problema ma confrunt si eu, sambata i-am cam dat de cap, unu din injectoare numai functioneaza in parametrii normali, merge cand vrea si cand nu vrea. Sapt asta o sa-l schimb, daca merge cum trebuie va anunt ! |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Paco_il |
![]()
|
Salut!
Revin cu cateva noutati ![]() Eu m-am gandit sa ii fac plinul de la OMV cu benzina dinaia scumpa de 100 si sa ii pun si aditiv, am cumparat ceva din carrefour pentru injectoare si nu mai stiu ce scria pe el, era pentru curata oricum. Voi ce parere aveti? |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
Paco, la mine era de la injector ! , in plus inainte aveam urmatoarele sintome, masina mergea bine, insa la turatii joase a 2 a la 1000 ture, cand calcam talpa se scutura rau, acum nu mai face deloc !!!
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Paco_il |
![]()
|
Ceva de genu facea si la mine, nu stiu exact cum sa iti spun. Tu unde ai curatat injectoarele?
|
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Fisele sunt intregi?
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
clalexxxx |
![]()
|
![]() Happy and cofee Group: Members Posts: 261 Joined: 27 September 07 From: Craiova ![]() |
Salut intampin aceleasi probleme si eu la supernova, cu smucituri si vibratii la relantii,la acceleratie intre 1000-2000 ture vibreaza de zici ca sare motorul din masina, dupa 2000 ture fuge normal raspunde la pedala blana.Toate au inceput dupa ce am alimentat de Lukoil de 100 lei, mi-a mers in 3 pistoane. Suspectez injectoarele ca partial infundate, ca am cumparat bujii noi renault, am pus fisele si bobina mea pe alta supernova si merg bine si viceversa, pompa de benzina are aproape 2 ani bosch si are presiune buna. Am mai patito odata cu injectoarele tot cu lukoilul, ramane sa le curat cu spray de contacte electrice cand o sa se incalzeazca putin ca se anunta temperaturi -5-15 grade celsius.
This post has been edited by clalexxxx: 12 Dec 2012, 19:52 |
--------------------
Dacia
Logan
oct 2007,1.4L Laureate
- DJ-AKP
|
|
clalexxxx |
![]()
|
![]() Happy and cofee Group: Members Posts: 261 Joined: 27 September 07 From: Craiova ![]() |
salut,ieri am rezolvat problema prin curatirea cu spray wd40 a injectoarelor,doar am pus aa treaca un pic spray prin injectorul alimentat direct de la baterie,a facut minuni merge super masina trage perfect. Am facut totul in 35 de minute in fata blocului ai la conectarea la baterie a injectorului m-a ajutat un membru din familie,singur este mai greu. Multa bafta.
|
--------------------
Dacia
Logan
oct 2007,1.4L Laureate
- DJ-AKP
|
|
Paco_il |
![]()
|
Salut. Asta urmeaza sa fac si eu, dar nu am cand, acum si cu vremea asta vin si sarbatorile, merg asa cu ea.O sa ii vina si ei randul
![]() |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
Paco_il |
![]()
|
S-a rezolvat cu multaaaa TALPA
![]() |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 04:08 |