incredibil, nemaivazut, nemaiauzit, s-a intimplat intr-o zi de vara...
![]() ![]() ![]() |
incredibil, nemaivazut, nemaiauzit, s-a intimplat intr-o zi de vara...
Rigor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|||
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Uite d-aia as vrea io o pusca sau pistol cu sare... Sa vezi ce se mai constipa aia daca-i trageai un patratel in poponetz... nu-i mai trebuia cacare o saptamana!!!!
Tu-le muma-n cwr de nesimtiti si cacanari!!!!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Si totusi cum ai evitat produsul finit?
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Testul rahatului e mai tare ca testul elanului
![]() This post has been edited by tatabobu: 31 Aug 2005, 14:14 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pacat ca actiunea nu s-a desfasurat din ZKR! Pana acum acest topic ar fi avut 10 pagini.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Da chiar, ai reusit sa treci testul rahatului?
A iesit vreun cauciuc de pe janta? A tusit motorul? A intrat ESP-ul in actiune? Cum?! N-are ESP?!?!?! Vaiiiii inseamna ca ai alunecat si te puteai chiar rasturna... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(calmar @ 31 Aug 2005, 14:55) Chiar daca zici asa, si mie ARO nu imi place deloc, mie tot dupa masina aia imi pare rau, ca tre sa o stearga pe aia la cenzurat cu propria tapiterie. Doamne, cate trebuie sa suporte tara asta. Intr-un fel suntem ca india. Avem ceva popor mai rasarit care aspira la valori europene, in rest o gramada de rataciti intre milenii. Singurul lucru despre care se poate spune la ei ca este din secolul 20 este acel ARO. In rest NIMIC. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Uimitoarea RROManie !
Mie mi s-a intamplat de doua ori intr-o luna sa vad astfel de comportamente . E drept ca nu atat de marcante . 1. Se iau : a. una bucata cartier linistit unde dupa ora 0:00 nu prea mai vezi tipenie de om . b. un taximetrist c. o doza imensa de indolenta . Se pun toate cap la cap si rezulta povestea : " Eram intr-o seara cu 3 prieteni si ce imi vad ochii . Un taxi opreste in mijlocul drumului, soferul deschide usa , ia distanta cam un metru de masina , dar tot in drum era si incepe sa urineze fara nici un pic de jena . Unul dintre preteni spune : Hai frate strigam : ' Nu te p**a!!!. si normal ca asa am facut . Soferul surprins intreaba : ' ce s-a intamplat ? ' la care eu ii raspund : ' Este o toaleta ecologica la 200 m mai incolo ' la care primesc raspuns : ' Pai daca imi fura masina ' ![]() Sunt sigur ca stia unde poate gasi o toaleta ....dar unii isi respecta propria fiinta cat pe un animal. A doua s-a oara s-a intmplat tot intr-un mod asemanator numai ca taximetristul asta s-a ascuns oarecum dupa usa de credeai ca isi curata tapiseria recicland ceea ce a baut mai devreme . Acum eu eram intr-o masina cu un prieten si o prietena asteptand pe cineva . La volan prietenul care a avut ideea sa stigam si la primul taximetrist . A aprins faza lunga ![]() ![]() Ambele intamplari s-au intamplat cam in acelasi loc ...deci toaleta era foarte aproape si sunt sigur ca cei doi stiau de existenta ei . |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Voi credeti ca numai la noi se intampla?
This post has been edited by tunderbird: 31 Aug 2005, 17:15 |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai stati sa va zic eu una si mai tare si va rog sa ma credeti ca nu exagerez cu nimic.Un papucar cu portiera deshisa facea treaba in picioare stand cu fata la portiera DESCHISA la 10 cm de masina!!!
Si pe cuvantul meu daca exagerez cu ceva...Era intr-o seara...era inca lumina deci pana-n ora 21....asadar... kill them all! ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar am stat si m-am gandit mai bine, daca nu avea bani de pampers de ce va mirati ca a facut pe geam?
|
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Morala: Nu cumparati ARO 244 sh inmatriculat in TM.
![]() |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(MAS @ 31 Aug 2005, 14:19) Da chiar, ai reusit sa treci testul rahatului? A iesit vreun cauciuc de pe janta? A tusit motorul? A intrat ESP-ul in actiune? Cum?! N-are ESP?!?!?! Vaiiiii inseamna ca ai alunecat si te puteai chiar rasturna... raspunsuri la diverse intrebari: 1. nu a ajuns excrement in, pe, sub masina 2. zona generala de depozitare a fost pe marginea drumului deci n-a trebuit sa fac manevre de evitare 3. numarul era de TM 4. din cite am vazut eu nu erau tuciurii, m-am ginit la ei pe cind ii depaseam. romani de-ai nostri.... 5. intr-adevar n-a avut nici o tentativa de sters orificiul, oricum mai bine, o bucata de kurpapir folosita si lasata liber drept la mine pe parbriz se oprea. |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
walleye, prin kurpapir te referi la servetele alea de masa lungi si roz, rulate asa in sul cu care se merge la picnic (ai vazut ce ieftine sunt fata de alilalte de se folosesc la restaurant)?
mai, n-or fi avut oamenii niste ziare la indemana... eu sunt convins ca doamna, daca ar fi avut cu ce, ar fi dat un smotru (da-o naibii, si jivinele incearca sa acopere cumva senzatia nasoala). cat despre dat drumul pe geam, am eu o vaga banuiala cum ca n-avea cum sa fie placut, dar ceva din naveta spatiala probabil ca nu mai functiona cum trebuie si oricum nu se mai uita nimeni in afara de tine, care erai in mers, deci nici o socoteala de dat. totul e sa fii pragmatic si sa faci lucrurile la rece (mama...dintr-o data a aparut ideea de curent...cam ce viteza avea latrinomobilul?) This post has been edited by Lolek: 31 Aug 2005, 19:53 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Asta e prea de tot . Romania sa traiasca !!!
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Lolek @ 31 Aug 2005, 20:51) walleye, prin kurpapir te referi la servetele alea de masa lungi si roz, rulate asa in sul cu care se merge la picnic (ai vazut ce ieftine sunt fata de alilalte de se folosesc la restaurant)? Că tot veni vorba de kurpapir, nu vă recomand să folosiți șervetele mentolate, decât dacă nu există altă solutie. Senzația este foarte rece. ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(big2003 @ 31 Aug 2005, 19:52) no offence, dar daca tu cauti Romania-n fundul babei, acolo o gasesti. hai sa nu mai picam lovite in amorul nostru de fete sensibile cum ca din cauza ca se cufureste una de prin increngatura nevertebratelor prin geamul de la sotzomobil restul de 20 de milioane sunt pasibili de gestul asta. Poate femeia numai ce sarise gardul de la 9 si asta se grabea s-o duca-napoi inainte sa-i ia gatul si de-aia n-a zis nici pas cand a vazut-o ce face. refuz sa fiu bagat in categorii din astea de-amboulea asa. daca unul ... sau hai, doi dezaxati cu acte se nasc in Timisoara asta inseamna ca timisorenii sunt nebuni? sau romanii nestersi la spate? haidi bre, mai usor cu mentalitatile astea...o fi scapat femeia neinstitutionalizata, tre sa lucram la ministerul sanatatii si poate intr-o zi cu soare n-o sa mai auzi din astea. eun nu cred ca aia (cel putin aia) era in toate sinapsele, pe cuvant. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Apropo de taximetristul ala ce urina in mijlocul drumului: intr-una din duminicile trecute, pe la 9 dimineata, trag masina in fata garajului si cand sa cobor vad vreo 5-6 baietani de 20-25 de ani (probabil de-abia coborati din vreun autobuz interurban in statia de langa blocul meu) toti urinand de zor in gardul viu ce margineste aleea ce duce la bloc. Imi sar dracii instant si-i iau la la injurat: "'Tu-va mama-n kour de tarani, aici e buda publica, ha? Si tot asa... Au taiat-o de urgenta pe nepishate, dar unul ce de-abia se pregatea, s-a facut ca se duce mai incolo si cand nu ma uitam s-a bagat aproape cu totul intr-un boschet si a inceput sa se mulga! Dau cu okii de el si-mi sare mustarul si mai abitir, il iau la injurat dar ala de tare ce-l trecea nu zicea nici pis si-si vedea de treaba, facandu-se tot mai mic in boschetul ala...
Si alta dovada de "cultura": cand eram in armata, fiind noi la cules via pe langa Giurgiu, pe soseaua de langa noi trece un camion plin cu femei, in drum spre vreo tarla, probabil; ei, cand ne-au vazut, una din ele - mai miloasa - si-a ridicat fusta si ne-a aratat organul genital cat o spinare de motan strigand : "Baieti, ia uite-aici!". Am ramas masca toti, nu ne venea sa credem... |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Lolek @ 31 Aug 2005, 19:51) walleye, prin kurpapir te referi la servetele alea de masa lungi si roz, rulate asa in sul cu care se merge la picnic (ai vazut ce ieftine sunt fata de alilalte de se folosesc la restaurant)? mai, n-or fi avut oamenii niste ziare la indemana... eu sunt convins ca doamna, daca ar fi avut cu ce, ar fi dat un smotru (da-o naibii, si jivinele incearca sa acopere cumva senzatia nasoala). cat despre dat drumul pe geam, am eu o vaga banuiala cum ca n-avea cum sa fie placut, dar ceva din naveta spatiala probabil ca nu mai functiona cum trebuie si oricum nu se mai uita nimeni in afara de tine, care erai in mers, deci nici o socoteala de dat. totul e sa fii pragmatic si sa faci lucrurile la rece (mama...dintr-o data a aparut ideea de curent...cam ce viteza avea latrinomobilul?) kurpapir = hirtie cu care te stergi la fund. un superset al hirtiei igienice caci poate fi si servetel precum zici tu, ziare, pliante metro billa selgros, cursuri, frunze de ficus, nuc, urzica, o sa va povestesc o data cum e si cu aia... ozeneul mergea incet, 40 la ora, ca tocmai ma pregateam sa-l depasesc pe pod cind am fost martor involuntar la oroare. si doamne iarta-ma la aro ce defectiune ai putea avea care sa te impiedice sa tragi pe marginea drumului pentru o defecatie relaxanta in ierburi? sau... ...asta trebuie sa fie dom'le, nu-i mergeau frinele si s-au ca*at pe ei de frica la propriu dar dinsa fiind mai finuta a zis sa nu murdareasca scaunele. serios acum, eu personal imi imaginez situatia cam asa: cercopitecul de la volan rulind cu viteza maxima posibila a taranomobilului de 40 la ora se grabea acasa la bere si teveu. consoarta, fiica, mama sau in fine persoana de sex cenzuratresc de linga ii solicita un pit-stop iar dinsul in cel mai pur stil mioritic ii replica "c***-te pe tine!" urmarea fiind ca cenzuratrea rezolva si ea problema cum poate. |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
yooonutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 May 05 From: galati ![]() |
QUOTE Că tot veni vorba de kurpapir, nu vă recomand să folosiți șervetele mentolate, decât dacă nu există altă solutie. Senzația este foarte rece. Este din auzite. Să nu vă prind că .. . .. si tu "n-ai patit-o" lolek??? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - chioara ... pardon AMBIANCE
- gl-o6-lyh
|
|
Lolek |
![]()
|
walleye, lasand ironiile acide la o parte (ca ironii au fost, iti dai seama, nu explicatii), ideea e ca eu unul ca om ce sunt, am fost invatat de mic ca sunt in stare sa justific/explic/contrazic absolut orice posibil.
In cazul de fata insa sunt pe spate ca toata lumea si o dau mai pe haz de necaz, mai pe judecata rationala: decreierati (adica oameni carora printr-o metoda sau alta le-a fost extrasa substanta cenusie si a fost inlocuita cu...zaibar sa zicem), exista si vor mai exista. Chestia e intr-adevar mirobolanta, insa sa te apuci sa emiti judecati pe o chestie din asta (nu tu, unii...) mi se pare cam sarit peste gard fix in cotetul gainilor vecinului. Eu pariez ca mai devreme sau mai tarziu, adresa respectivei si a respectivului va fi Balaceanca, celula 99. QUOTE(yooonutz @ 31 Aug 2005, 20:15) mastre, un La minor, va rog, si hai sa nu cantam piese de alti cantautori in numele meu ![]() This post has been edited by Lolek: 31 Aug 2005, 20:21 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
n-ai luat si tu nr de inmatriculare ?
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
m-am scirbit asa de dimineata.
din pacate aproape in fiecare zi asist la scene scabroase de genul celor descrise pe aici. pe un mare bulevard din capitala, in plina zi, exista cel putin un taximetrist care sa traga pe dreapta si sa se duc intr-un parculet adiacent sa se usureze. desi sint vreo trei toalete ecologice in zona ! lolek, tu nu vrei sa genralizam la nivelul poporului (desi in ultima vreme proportia de nesimtiti mi se pare covirsitoare). dar la nivelul taximetristilor cred ca putem generaliza, din cite am vazut. cred ca se da un test psihologic pentru atestatul de taximetrist: daca ai vreo jena sa mictionezi in public, nu esti bun. |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
macar era buna tipa?
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
robert.t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 17 August 05 From: Ploiesti ![]() |
![]() PS: Ma pregateam sa mananc. ![]() This post has been edited by robert.t: 1 Sep 2005, 10:22 |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6 16v
- PH-xx-XXX
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Adevarul e ca se fac multe lucruri oribile in masini. Sex, nevoi fiziologice, varsaturi dupa tot felul de betii crancene... apoi se transporta (mai ales de noi romanii) tot felul de minuni (animale de casa, de taiat de Craciun, morti etc). Se injura, se bleastama, certuri etc
Cu toata parerea de rau, ar trebui sa ne gandim si la asta cand luam un sh. Fiecare masina cu duhul ei ![]() Mai bine un ban in plus pt una noua si o mica sfesanie dupa ce am luat-o! |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
"Adevarul e ca se fac multe lucruri oribile in masini. Sex, nevoi fiziologice," Ce e asa de oribil in a face sex in masina????
![]() Si sa mai lasam wc-urile astea ecologice... In Timisoara e pus un wc ecologic exact in statia de autobuz. Dar faza idioata e ca e orientat cu usa direct spe sosea ( aproape de un demafor ). Daca intra o persoana mai mica de inaltime si usa se deschide, va dati seama cam ce ar putea vedea participantii la trafic. Ar fi unu mic, care s-ar intinde si s-ar chinuii sa inchida usa. ![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:54 |