RDS m-ai uimit! Tu ROMTELECOM?, se scot canalele PROTV din Dolce Romtelecom
![]() ![]() ![]() |
RDS m-ai uimit! Tu ROMTELECOM?, se scot canalele PROTV din Dolce Romtelecom
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
aia cu hbo in grila de baza era o oferta pe termen scurt. Or sa o scoata in curand.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Sunt in stare. Probabil ca le pria atata timp cat nu mai plateau pro-ului.
Treaba lor. Da cred c-o sa raman la grila de baza, fara nimic altceva. Ma gandeam zilele astea cat mi-a folosit mie Dolce Maxim sau cum ii zice. In timpul zilei televizorul merge doar pe Realitatea. Seara pe stirile pro sau A1, dimineata la fel. Atunci pt ce platesc eu de 2,5 ani pachetul maxim? O sa scot tot, iar daca n-am sa mai pot de dorul lor le voi baga inapoi. Asta in momentul in care vor scoate HBO din grila de baza. Totusi sa te uiti la 3 canale, sa ai net de 12 mega si sa dai 150 lei/luna, e idiotie clar. This post has been edited by Victoras2001: 9 Jan 2013, 15:16 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
oferta cu HBO e valabila pana la 31.03.2013
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 9 Jan 2013, 16:11 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vor baga "Romanii au talent" la optionale.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E, pe 32.03.2013 a trecut Victoras la pachetul Variat.
Dar e de rahat faptul ca am vb cu ei si n-au spus asta. Au zis clar si raspicat, ca asta a fost intrebarea principala, daca renunt la Maxpack, am HBO in grila de baza (dolce variat)? Da, aveti. HBO a trecut in grila de baza. PS. Cred ca-l pun si pe Klaus pe ignor. Mie- si frica sa citesc ce scrie, ca s-a tot adeverit. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 9 Jan 2013, 15:55 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Stie mai multe, e mai mare-n grad ca mine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
Carcotasi-lor
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Poate sa aiba functie mai mare, in grad n-are cum sa fie tinand cont de varsta respectabila a lui Badia.
![]() Domnul Klaus e mai mare ca mine fix c-o zi. Deci e maxim maior. ![]() 9 Jan 2013, 18:54: QUOTE Intre 3.01-31.03.2013 vizionezi canalele premium HBO si HBO Comedy intr-o oferta promotionala. Dupa expirarea ofertei le vei putea vedea doar contra cost. Romtelecom 1855. Nu vreau sa mai intreb cand mi s-a spus mie ca voi avea canalele respective in oferta promotionala. Cum nu vreau sa spun ca mi s-a parut de neconceput sa bage canalele cu pricina in grila standard. Si cu toate astea, ca un bou ce sunt, i0am crezut. E simplu. ![]() Asta pana am sa ma enervez si-am sa renunt la ei in conditiile in care vine focus sat cu internet si tv. This post has been edited by Victoras2001: 9 Jan 2013, 18:54 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
S-a fisiit treaba, au dat iar drumul la canalele PRO si au scos HBO.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mailul pe care l-am gasit azi-dimineata in inbox:
QUOTE Stimate client, Canalele Pro TV revin în grila Dolce din 9 ianuarie 2013. Romtelecom și grupul Pro TV S.A. au ajuns la un acord în baza căruia cele 11 canale ale grupului reintră in grila Dolce din data de 9 ianuarie 2013: Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, PRO TV HD, Acasa HD și sport.ro HD. Chiar și în condițiile reintroducerii canalelor ProTV, Romtelecom va păstra în grilele Dolce TV canalele BBC Knowledge, Comedy Central Extra, Shorts, BBC World News. Aceste canale, introduse începând cu 3 ianuarie 2013, rămân în continuare disponibile în toate pachetele de bază pentru platformele de televiziune prin satelit și televiziune prin internet - IPTV, cu titlu gratuit și promoțional, până la 31 martie 2013. După această dată, canalele respective vor rămâne în grilele Dolce TV, urmând să fie redistribuite în mod diferit în pachetele de programe. Romtelecom se bucură că demersurile sale pentru continuarea negocierilor au dus la găsirea unei soluții pentru retransmiterea canalelor Pro TV fără costuri suplimentare pentru clienții săi. În procesul de reintroducere a canalelor ProTV în grilă, există posibilitatea apariției unor disfuncționalități temporare ale altor canale, care vor fi remediate în cel mai scurt timp. Ne cerem scuze anticipat pentru orice eventual inconvenient. Echipa Romtelecom |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Au aparut si cifrele:
Romtelecom platea 4 milioane/an la ProTv ProTv a cerut 12 S-au inteles pe... 4. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Lei, euro, dolari, rupii ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
La ce programe de rahat au, e mult.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
monede botswaneze
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Oricum se pricep la negociat aia de la PROtv, nu au obtinut nici macar un euro in plus.
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.704 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@ady77: cum sa nu obtina in plus?
Ia uite: banii_becali.jpg ( Size: 243.38k ) Number of downloads: 446 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Daca si-au trimis cel mai bun om in parlament...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Deranjamente Romtelecom – 1921
dacă sunați de pe mobil folosiți telverde – Deranjamente Romtelecom: 0800.825.425 apel gratuit din orice rețea. Astia nu promovează numărul pentru că nu au interes! Dacă folosiți numărul 1921 de pe mobil veți fi taxați cu nesimtire (parca 2 iepuroi pe minut sau apel). Belea: fixu' deranjat... sun de pe alt nr "romtelecomist"... : apare "vocea" cu abureli - de la 1 ianuarie pna la 31 martie hashbeou' gratuit pt toata lumea. bla, bla..., pt aia de-au platit maxpack abon' la hashbeou' se reduce cu 50% pt aceeasi perioada. Adica aia de-s platitori de minim au "alea" dejaba... pe cand ailalti - platitori de maxim tot platesc ceva. La telverde ala nu apare "roboata", raspunde direct "humanoidul". Update: M-au sunat pe molecular sa ma intrebe... nr postului deranjat. I-am zis "roboatei" sa ma caute pe nr de fix ala deranjat, ca nr de mobil la care a sunat nu are legatura cu problema. Acu' sa vad cum draq sparg ei cercul asta vicios. Intai repara si apoi suna sau intai suna si apoi repara? D-aca n-ar fi singura "abureala" ce merge cand moare enelu' n-as avea tangente cu ei. Sau tre' sa ma pun singur pe topicul cu imbe...? This post has been edited by volint: 15 Jan 2013, 22:10 |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
0800825425 notati numarul asta si nu o sa regretati...
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
ady77 |
![]()
|
Mie imi place ca iti cere robotul nr. pentru care ai deranjamentul, il tastezi si cand te preia umanoidul te intreaba pentru ce numar ai probleme.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Must-carry 2013
Io acum am aflat, cu maxima surprindere, ca Mynele TV, Trinitas TV și DDTV erau în lista respectiva ![]() LE: Taraf TV a scapat This post has been edited by Markos: 23 Jan 2013, 16:30 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
au uitat astia televiziunea lu' zavoranca si a motanului ei??
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mi-a dat romtelepomu mesaj pe tv:
Vrei sute de filme si seriale, concerte si alte productii exclusive? Romtelepom ti-a facut cadou, pana la 31 martie, HBO si HBO Comedy. Astazi cadourile continua! Suna la ... gratuit si prelungeste optiunea cu numai 10 lei/luna cu TVA. Suna pana la 15 martie, oferta este limitata! Ce dracu au de gand? Presupun c-o sa le bage intr-un pachet mai mare, la alt tarif. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
M-a anunțat romtelepomu' că de mâine am iptv de la ei, în aceiași bani (știam că le plăteam prea mult, pentru netul de 100 mbps și telefonul fix, da' na..)
O să am doo televiuni dijitale-n casă, upece și rt ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 21:05 |