RDS m-ai uimit! Tu ROMTELECOM?, se scot canalele PROTV din Dolce Romtelecom
![]() ![]() ![]() |
RDS m-ai uimit! Tu ROMTELECOM?, se scot canalele PROTV din Dolce Romtelecom
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi pe UPC ăla macsim, nu erau tot două HBO-uri?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Taranul tot taran! Mie, la fix aceiasi bani (19 EUR+TVA, din care s-au scazut 2 EUR, ca am facut comanda online!) mi-au dat
- abonament de telefonie fixă cu 200 de minute in RTLC si Cosmote - abonament de net 12 Mbps (in zona e drept ca e cel mai tare din parcare oferit de RTLC, celelalte fiind de 6 si de 2 megi) - abonament TV Maxim cu... multe canale, cu STB HD In plus, un ruter Huawei HG655 B care acum o face si pe serverul de imprimare prin portul USB si un telefon cordless. Evident, taranul mi-s io! Da' las ' ca vine el RDS-ul! Acus-acus. Iar la toamna imi si expira abonamentul la RTLC. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(DragosP @ 16 Feb 2013, 19:01) Ba da, dar am renunțat la upc macsim și la netul de la ei (de toată jena la orele de vârf). Am păstrat upc "de bază" cu STB și canalele hașde, 35 pe lună ![]() 16 Feb 2013, 19:24: QUOTE(dacis @ 16 Feb 2013, 19:02) De-ăla am avut și io, până să mă treacă pe fibră. This post has been edited by Markos: 16 Feb 2013, 19:24 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mai exista jena la ore de varf cand vine vorba de net?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Markos: Aham...
This post has been edited by DragosP: 16 Feb 2013, 19:47 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si care-s orele alea de varf?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
Seara
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Io n-am astfel de probleme cu netu'. Nu am ce le reprosa, la capitolul asta, UPC-istilor.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
N-am zis că nu mergea netul, seara. Dar nu-i normal, în 2013, să ai net "până la 120 Mbps" și să cadă pe la 40-50. Așa-s io, mai pretențios
![]() Ăla de la RT e constant, la max. This post has been edited by Markos: 16 Feb 2013, 21:07 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Io-l am ala de 60Mbs, asa ca daca scade pe la 40-50, nu bag de seama. Adica e in grafic.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Romtelecom a anuntat miercuri ca va scoate la vanzare in perioada o parte a portofoliului său imobiliar, din 16 județe: Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Constanța, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Olt, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui și Vrancea, plus București, ca parte a strategiei sale de optimizare a eficienței. In acest sens, Romtelecom va iniția licitații pentru un total de 42 de proprietăți, conform cerințelor și proceselor interne din cadrul companiei. QUOTE "Procesul de vânzare este parte a strategiei Romtelecom de a-și optimiza resursele, de a reduce complexitatea portofoliului său de proprietăți imobiliare, dar și pentru a crește eficiența și a se concentra pe operațiuni specifice domeniului său principal de activitate" |
--------------------
...
...
...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Potrivit revistei Capital, Orange, cel mai mare operator de telefonie mobilă din țara noastră, va lansa în acest an servicii de televiziune prin satelit, intrând astfel în concurență cu operatori precum RCS&RDS, UPC și Romtelecom.
Pe site-ul de specialitate hdsatelit.blogspot.ro au apărut informații conform cărora Orange efectuează în prezent teste pe satelit. Momentan sunt transmise posturile Acasă TV HD, Sport ro HD, Pro Tv HD, Kanal D, toate necodat. |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
Nu mai funcționau butoanele ChannelUp/Channel Down și idem pentru Volume, pe telecomanda STB-ului HD de la UPC.
În seara asta m-am oprit la un magazin de-al lor, cu agregatul defect cu tot. - Bună seara, am o telecomandă parțial defectă, se poate înlocui? Nu mai merg butoanele cutare. - Da sigur, așteptați numai un pic! Pleacă gagica în magazie, vine cu una nouă. - Poftiți. - Vă multumesc! Deci nu m-a întrebat nimic gen - nume - prenume - adresă - dacă sunt abonat la ei? Ca la piață ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Spiritul Craciunului, grecule !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Io am doo telecomezi, una neagra, nouă și una veche, argintie, rămasă de la vechiul MB. Mi-au lăsat-o cacadou.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Recunosc, întâi m-am oprit în drum spre casă (la alt magazin de-al lor).
- Aveți telecomenzi? - Da. - Vreau una, cât costă? - Nu vindem, decât înlocuim! - A, ok.. Revin în 15 min. This post has been edited by Markos: 23 Dec 2013, 22:36 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Aveti idee ce program de lucru au echipele de interventie de la RDS? Am facut o solicitare deoarece nu imi merge internetul si au zis ca trimit o echipa sa vada problema. Vreau sa stiu daca mai are rost sa ii astept azi.
|
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
Markos |
![]()
|
Parcă 10.00-14.00
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Asa putin lucreaza? Eu am facut solicitarea pe la 15, la 17:30 m-au sunat de la ei si m-au intrebat daca am rezolvat eu ceva, am zis ca nu si atunci au zis ca trimit pe cineva.
|
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
In Iasi e pana pe la 21-22 in "timpul saptamanii".
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
El e din Brașov.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si tu din Bucuresti, asta nu te-a impiedicat sa postezi
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gabize |
![]()
|
De fapt e din Argyroupoli.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Cioby92 |
![]()
|
Au ajuns pe la 19 si au rezolvat problema
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
|
Markos |
![]()
|
Ce problemă ai avut?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nu ii mergea netu'
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
O fi picat curentul.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
avea deschise geamurile deci era curent in toata casa.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 18:15 |