RDS m-ai uimit! Tu ROMTELECOM?, se scot canalele PROTV din Dolce Romtelecom
![]() ![]() ![]() |
RDS m-ai uimit! Tu ROMTELECOM?, se scot canalele PROTV din Dolce Romtelecom
Squirrel |
![]()
|
||
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Avantajul de a fi singurul/printre foarte putinii clienti pe o raza extinsa in cartier...
Sincer va spun, pur si simplu nu mai mi-aduc aminte cand a fost ultima cadere de internet la RDS acasa. La servici a fost acum vreo 10-11 luni, cca. 15 minute. Dar mi-aduc aminte cu placere si acum scaderea cu mai bine de 30% a facturii totale de tv+internet+telefonie cand am plecat de la RT |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 19 Mar 2014, 14:25) Numa' pe jumate. E de fapt net prin radio / wireless. Am primit si io o oferta de 13 EUR/ luna, 21Mb... Parca e Idilis furnizorul. QUOTE(klaus @ 19 Mar 2014, 14:32) Nu prea ai dreptate. Io cand nu ma dadusem cu taranistii si aveam de ales am fost client si la RTLC, si la UPC si la RDS. Acum cateva luni am ajutat pe cineva sa treaca cu toate serviciile la RTLC, in oras, in Iasi. Plateste sub 60 de lei pe luna pe net 80 ori 100 de Mb, cablu TV varianta maxima si telefon cu 200 de minute nationale si nelimitat in RTLC si Cosmote. E drept ca asta a fost o oferta regionala valabila parca pana la sfarsitul lu ianuarie. iar netul este si stabil si merge constant cu 60-70% din viteza maxima. Daca e vorba de bataia de joc a RTLC, sigur, si asta e valabil, dar pentru clienti captivi cum sunt io, de la taranoaia!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Io zic sa se bucure de "megaoferta" aia cat o mai are (RDS are o oferta similara standard in toata tara, by default)
Eu pe contracte semnate pe perioade minime ferme cu RT m-am trezit cu modificari unilaterale de servicii de 3 ori in 4 ani la RT (evident, in defavoarea mea si cu incalcarea prevederilor contractului - cred ca am mai zis pe aici). Bine, nici nu sunt de plans aici, ca le-am umplut frigiderele, mi-a facut chiar placere, dar zic asa, ca mod de lucru. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
asta cu hotia romtelecom, parca am mai zis cum umflau astia la facturi si ma puneau ca am inchiriat filme si nu era adevarat
am facut sesizare la opc si in 2 luni s-a rezolvat sandramaua cu ei dupa aia am inceput sa am factura constanta |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 15:15 |