reglaj faruri
![]() ![]() ![]() |
reglaj faruri
contabilosu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 24 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Nova GT
Dacia Nova GT
1998
- ot-69-kam
|
|||
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Slabeste suruburile de prindere pe panoul de fata, si baga distantiere in asa fel ca farul sa bata unde trebuie, asta daca nu ai pus becul sucit, sau flansile de prindere nu sunt prinse pe bec aiurea si nu focalizeaza perfect (ca la lanterna, cand apropii si departezi becul de oglinda).
This post has been edited by PH-06-BOA: 21 Nov 2012, 18:45 |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
contabilosu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 24 December 08 ![]() |
Cam elevat raspunsul , in romaneste se poate ?
|
--------------------
Dacia Nova GT
Dacia Nova GT
1998
- ot-69-kam
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
pe romaneste mai cauta folosind functia search , o sa gasesti destule raspunsuri in legatura cu ghici ce ---> reglaje.
eu unu am inteles ce a zis PH-06-BOA. |
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
nova tuning |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 22 September 12 From: braila ![]() |
vezi poate nu ai toate 4 suruburi pe faruri si daia bat pe camp. eu le reglez la a mea numai din interior de la rotita de langa ceasurile bord, si nu am trb cu ele. stima.
|
--------------------
dacia
nova gti
1999
|
|
Virusux |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 January 10 ![]() |
vezi ca ai un surub de reglaj langa sufa care iti duce de la far la butonul din bord
|
--------------------
Dacia NOVA
GT
1998
- BR 05 GLM
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
daca farurile un aliniate ok cu masina...estetic vorbind. Adica nu unul sa fie in jos si unul in sus.
Reglezi oglinda la far nu farurul cu totul...inceara in fata unui zid. Trebuie sa umbli la jucarie unde intra cablul de reglat oglinda din interiorul la masina. |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Eu am spus de suruburile de prindere, crezand ca din cele normale de reglaj s-a facut totul, si mai mult nu se poate. Apoi, pentru o focalizare cat mai corecta, trebuie umblat si la flansa becului, care poate sa nu fie pusa pe pozitia corecta. La fel ca la lanterne. Departand sau apropiind becul, se obtine lumina mai concentrata sau imprastiata. Cat priveste intensitatea luminii, am mai spus-o.Firele si releul.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:26 |