Europarlamentarii: pâine și circ în România, invizi, Adina Valean&Norica Nicolai&Vadim&Becali - chiulang
![]() ![]() ![]() |
Europarlamentarii: pâine și circ în România, invizi, Adina Valean&Norica Nicolai&Vadim&Becali - chiulang
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sunt sigur ca EBA a participat la toate. Si [ceilalti] PD-L-isti.
Chiar trebuie un nou topic pe o tema plicticoasa cum e politica? Oricum o sa vezi ca usor s-au convins toti care-i faza cu P.E., nu ies banii care ies in .ro. Se vor gasi din ce in ce mai greu oameni care sa fie de acord sa candideze pentru o astfel de functie care n-aduce tot felu' de benificii de obicei foarte rar legale. ![]() Sa inchida cineva topicu' asta! |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
Topic inchis...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
aphophis |
![]()
|
nu prea e plicticos subiectul, ci e de actualitate. Toti justitiarii lu' peste prajit care ulau impotria dictaturii marinarului in tara, stau si freaca menta in pe, in loc sa faca ceva util, sa lupte impotriva dictaturii si tot asa
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ma aphophis, vezi ca s-a schimbat ora.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
poate asa se trezeste si doamna antonescu sa ajunga la sedintele parlamentului european
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, tu ai o adevarata obsesie fata de madam Antonescu. Zi sincer, o cunosti personal, si ti-o "suflat-o" Crin?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
aphophis |
![]()
|
adica bre, daca vreau ca un europarlamentar sa MAI SI DEA PE ACOLO, inseamna ca am o obsesie?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
da
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
aphophis |
![]()
|
k, eu zic sa nu se mai duca nimeni la servici si sa ia exemplul doamnei antonescu
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
macar duamna are bun simt si nu se duce, decat sa facaca EBA
![]() This post has been edited by cristianco2002: 28 Mar 2010, 21:48 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
aphophis |
![]()
|
corect. mai bine nu muncesti deloc , decat sa muncesti si sa gresesti. Curat principiu liberal moncher
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.684 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
sa tineti cont doar de faptul ca EI NE REPREZINTA in parlamentul european. adica altii mai buni ca ei nu are tara asta. misto imagine
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
aphophis |
![]()
|
pai cum dom'le? NU ne bombarda antonescu cu romania bunului simt, prin care ne ridicam prin noi insine?
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
asa e, chiar aveau aia nevoie sa stie cum a obtinut voturile independenta' lu tata. Jenibila fiinta, jenibil discurs.
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
n-am înteles exact ce i-a zis presedintele de sedinta la final. banuiesc ca "gata făi, taci dreaq"?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Aici se inchide
![]() |
--------------------
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Mar 2010, 21:59) ![]() ... da ce par de "hooker" avea, nu putea sa si-l stranga si ea putin, doar e o sedinta la nivel inalt. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Dar imi place ca nu aduce nimeni vorba de Basescu si PDL, dar voi, care ne faceti pe noi fanatici, imediat va amintiti de ei.
Daca nu aveti o obsesie, eu nu stiu cine are... In loc sa vorbiti despre ce scrie in articol si PE, iar daca Apophis aduce vorba de PDL sa sariti la atacuri, din al doilea post voi deja incepeti cu PDL. Sunteti incurabili! |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai bine mai eXtenSion, adica, criticam europarlamentarii, da' nu pe toti, de a-i lu' Zeus nu ne luam ca nu-i frumos.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai hai sa zicem de toti, nu doar ca Ciobanu', Nebunu' si nevasta lu' Antonescu nu se duc, sa zicem ca aia de la PD-L si EBA(cel putin in cazul ei, asa sper, ma apuca un fior pe sira spinarii gandindu-ma ca ne facem de tot de ras daca participa) fac la fel.
Nu e asa mai corect? Si asta e ultimu' meu post aici, n-am mai urmarit o emisiune cu caracter politic de vreo doua luni, m-am lasat eu de fumat, de politica e mult mai usor, ma doare in cot de ce mai face unu' sau altu', mi-e scarba si pace. O sa devin brusc activ la urmatoarele alegeri, cand din simplul considerent ca nimic bun nu mi s-a intamplat cu "astia", eu o sa votez "ceilalti". Nu mai conteaza cine-s "astia", sau cine-s "ceilalti". Si de-acum incolo, cam asta o sa insemne votul pentru mine. Daca "astia" au facut ceva care s-a reflectat in vreun fel pozitiv in traiul meu, o sa votez tot "astia", daca nu, incerc cu "ceilalti". Simplu si la obiect. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 28 Mar 2010, 21:55) asa e, chiar aveau aia nevoie sa stie cum a obtinut voturile independenta' lu tata. Jenibila fiinta, jenibil discurs. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
eXtenSion |
![]()
|
radian> Cine a spus sa nu va luati de ei? Problema e ca aici era un top/articol in care nu erau mentionati. Fii sincer, daca era un top cu 3 PDL-isti si sotia lui Crin nu era mentionata, desi voi ati fi stiut ca si ea cam chiuleste... Ati fi zis ceva de ea? Eu bag mana in foc ca nu.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
eXtenSion |
![]()
|
E ciudat ca ea parca nu se schimba. Speram sa se obisnuiasca cu vorbitul in public si macar sa para ca e capabila. Dar cred ca asa ramane...
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tovarăși și preteni inițiatori de topice de înfierat cu mânie proletară promovările pe realizări în pat: de ce nu spuneți că pe locul 3 în topul chiulangiilor din p.e. e "frumosu'" ăla de Traian Ungureanu?
![]() ![]() This post has been edited by DragosP: 29 Mar 2010, 14:22 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
cum ma? pai TRU e sefu cu propaganda pro baxe. Implicit, seful departamentului de postaci pedelei. Vrei sa le taie din salariu?
|
--------------------
...
..
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
aphophis |
![]()
|
aia de la inpolitics nu sunt aia care prestau pe bani pe forumurile patriei pentru pnl din diverse beciuri?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:02 |