vopseaua se cojeste, doar cu poze/imagini, cazuri concrete!
![]() ![]() ![]() |
vopseaua se cojeste, doar cu poze/imagini, cazuri concrete!
membru_DC |
![]()
|
||
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Lovita, nelovita ... rugina a aparut exact in locurile unde apare rigina de obicei la Logan.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu cred ca a fost lovita, prea e pe toate locurile, si am mai vazut similare, in aceleasi zone, culmea aceasi culoare alba si din aceasi perioada, cu boltele aripipilor spate chiar perforate, o sa fac si poze data viitoare sa fiu in spiritul regulamentului topicului.
This post has been edited by argon: 14 May 2010, 08:33 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
fosta taxi ! se vede pe ramele usilor din dreptul stalpului , sub oglinda si pe usa din spate cum a fost "traversata" de un cutter care a reglat sahul lipit , prea e paralelea linia aia cu masina, pai daca tai folia cu cutterul direct pe tabla nu inseamna ca e masina proasta, pragul e lovit iar aripile ar fii scapat cu baghete puse la timp
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Dap, cred ca ai dreptate cu taxi. Ce dracu', apare rugina pe cuta aia a tablei de la portiera? Hai, la pasaje, sub chedere poate....
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
alymyr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 8 May 10 ![]() |
Problema mea cu saritul vopselei masina are sub 2 ani si cei de la Dacia nu vor sa o faca pe garantie. Ce sa fac?
Attached thumbnail(s) P1100960.jpg ( Size: 112.19k ) Number of downloads: 1724 P1100961.jpg ( Size: 104.2k ) Number of downloads: 1739 P1100962.jpg ( Size: 116.68k ) Number of downloads: 1717 P1100964.jpg ( Size: 105.04k ) Number of downloads: 1713 P1100963.jpg ( Size: 226.79k ) Number of downloads: 1709 P1100965.jpg ( Size: 117.97k ) Number of downloads: 501 |
--------------------
dacia
logan
2008
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De curiozitate e ph1 sau ph2?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vdnick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 27 March 08 From: Galati ![]() |
Incearca la alti dealeri, suna la Vocea Clientului sau trimite-le mail cu poze.
Mergi la ANPC. Succes. Se rezolva pana la urma. |
--------------------
Renault
Megane III Grandtour 1.9 dci 130cp FAP KZ1S F9Q870
2010 Cu respect,
Dorin |
|
cosminsz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 22 November 10 ![]() |
azi eram la spalatorie... si in urma mea un client cu un logan ph2 ( dotari0) masina spitalului defapt...
si avea aceasi problema cu rugina la portierele din spate... MASINA AVEA 1 AN! 100.000km eu am inteles ca Ph2 sunt facute altfel, fiind schimbat procedeul curatari tablei in baia de ulei... SA NU FIE ADEVARAT? a mea are 2 ani... si... acum incept sa ma agit nu am vazut nimic la ea INCA... o tin in garaj |
--------------------
Dacia
LOGAN
Dec. 2008 Laureat 1.6 MPI
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si daca este sa te agiti ce rezolvi, daca este sa apara o face oricum.
Pt linistea ta, poate masina aceea a fost lovita si nereparata corespunzator. Eu tot ma uit la ph2 prin oras si nu am vazut semne de rugina pana acum la nici unul, dar niciodata nu este prea tarziu... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
cosminsz |
![]()
|
am optat pt logan doar pentru ca are multe service...si ca i-a schimbat procedeul spalarii tablei...
eu m-am tot "chiorit" pe a mea... si nu am vazut nimic... Colegu cu rugina mai zice ceva? a fost lovita? |
--------------------
Dacia
LOGAN
|
|
cosminsz |
![]()
|
A MAI AVUT CINEVA PROBLEME CU RUGINA LA PH2?
colegul de mai sus nu prea mai raspunde... |
--------------------
Dacia
LOGAN
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
nu stiu daca are relevanta 100%, desi ar trebui: eu la sandero 2008 nu am rugina, nici macar in locurile unde vopseaua a fost curatata pana la tabla (lovitura stergatoarelor in capota, pietre in capota...) inca de la achizitionare. bleumineral.
bine, nu stiu cat de relevanta este culoarea, ca vorbim de locuri cu vopsea curatata... ![]() This post has been edited by vic24: 27 Jan 2011, 15:14 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
DaciaFWE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 22 October 09 From: Constanta ![]() |
Fratilor...nu vreau sa fiu off topic deci va rog sa ma scuzati...pana sa citesc topicu asta numai Logan visam si urmeaza prin Februarie la anul sa achizitionam si noi unu dar..exista si un dar ...nu se stie..oricum la banii astia alta masina noua nu mai ei....Nu stiu ce vopsele folosesc astia ca de la gainat se exfoliaza,am o dacie 1310,de 27 de ani sub acelas nuc plin de ciori a stat si nu s-a exfoliat vopseaua de la gainat ...
Cu Dacia, fiecare zi are ceva special. ![]() This post has been edited by DaciaFWE: 8 Aug 2011, 09:22 |
--------------------
Dacia / Seat LEON
1310 TX/ 2004 TDI
1984
- CT-05-FWE Cred ca am ramas in anii '90 ca tractoarele
Cand rezolvam problemele cu pumnii si picioarele |
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut probleme cu vopseaua (verde cameleon) din cauza gainatilor doar in primele cateva luni. Dupa ce vopseaua s-a invechit nu s-a mai intamplat nimic, chiar daca am tinut-o cu gainat pe ea si o luna intreaga.
Daca ai grija in primele luni sa o curati zilnic, s-ar putea sa scapi fara incidente. Am folosit Loganul 6 ani si jumatate fara nicio problema si l-am inlocuit cu Fluence doar din considerente de confort. Chiar si asa, nu m-am indurat sa-l instrainez si l-am pastrat in familie. Micile neplaceri legate de vopsea si de tot felul de greierasi care mai apar nu sunt probleme reale si nici nu le mai bagi in seama dupa ce masina nu mai e noua-nouta. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
alexp_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 7 September 06 ![]() |
Mi-am luat si un opel corsa metalizat si in manual de utilizare scrie ca nu se lasa gainatii pe tabla.Evident ca nu-i curat.Deocamdata n-am observat nimic.Acelasi lucru il pot spune si despre logan rosu pasion.Se critica mult vopseaua de logan si nu inteleg de ce.In timp ce vopseaua originala rezista foarte bine din 2006(spalata fara burete) am ocazia sa admir o aripa schimbata acum 2 ani cum s-a inflorit pe 90% din cant.
PS mai bine lasati gainatii la locul lor decat sa-i curatati cu burete de vase cu partea verde ![]() |
--------------------
logan
preference 1.6
2006
- IF-o8-FAP
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(cosminsz @ 1 Jan 2011, 15:58) am optat pt logan doar pentru ca are multe service...si ca i-a schimbat procedeul spalarii tablei... eu m-am tot "chiorit" pe a mea... si nu am vazut nimic... ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Mai e nevoie si de alte explicatii? A venit doar pentru o pata cojita, si iata unde s-a ajuns. Ca ideie:
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
eug3n92 |
![]() ![]()
|
![]() Engineer Group: Members Posts: 29 Joined: 21 August 11 From: Hunedoara ![]() |
Ii bun, parca s-ar duce folie de pe plafon nu vopsea!
![]() |
--------------------
Renault Megane
4
2016 Dacia 1300 - Since 1990 | 1289 cm3 | 54 HP
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Logan ph2 din nov 2009>a aparut rugina la usa stanga spate langa cheder si pe aripile fata aproape de imbinarea cu parbrizul.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
mie mi-a ruginit si chesonul de la usa soferului, unde se imbina cu fata usii.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
cosminsz |
![]() ![]()
|
cel care vb de ph2 nu pune si ceva poze?
si inca ma " chioresc" extension... ![]() ![]() viata e cruda. :-". nu am vazut ph2 ruginite o fi lucrate mai bine? difera si calitatea vopselelor? cel putin a mea ( metalizata) se zgarie destul de usor ( e la fel si la vw{ se zgarie lejer cu unghia fara sa apesi deloc} si banuiesc ca la orice alt model metalizat/perlat) This post has been edited by cosminsz: 23 Dec 2011, 22:08 |
--------------------
Dacia
LOGAN
|
|
bobo77 |
![]()
|
Masinile sunt relativ mai noi, dar ai putina rabdare si o sa vezi rugina si la ph2 in mod sigur.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
user2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 1 January 12 From: BARLAD ![]() |
asta am avut eu ,
![]() Attached thumbnail(s) 100_2612.JPG ( Size: 1.55mb ) Number of downloads: 309 100_2613.JPG ( Size: 1.41mb ) Number of downloads: 315 100_2614.JPG ( Size: 1.5mb ) Number of downloads: 267 100_2615.JPG ( Size: 1.54mb ) Number of downloads: 257 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 PREFERANCE
- VS-03-DHW
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
La ce era necesar chederul acela?
Acolo mai e si o gaura subtire care trebuie desfundata atunci cand nu se mai scurge apa de langa buson. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
karlos12 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 10 June 11 From: Timisoara ![]() |
Al meu ph2 cumparat de nou acum 3 luni.
Attached thumbnail(s) as.png ( Size: 858.69k ) Number of downloads: 229 |
--------------------
Dacia
Logan
2011 Ambiance
|
|
DaciaFWE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 22 October 09 From: Constanta ![]() |
Ai putea sa pui niste poze putin mai clare sa ne dam si noi seama?
![]() |
--------------------
Dacia / Seat LEON
1310 TX/ 2004 TDI
1984
- CT-05-FWE Cred ca am ramas in anii '90 ca tractoarele
Cand rezolvam problemele cu pumnii si picioarele |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
karlos12, du-te cu el la garantie. Cat mai urgent.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
karlos12 |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 10 June 11 From: Timisoara ![]() |
Rugina este sub luneta chiar acolo pe unde este scurgerea in spate,la imbinarea dintre aripa spate si portbagaj.Maine sunt programat pentru remediere.Deja regret ca mi-am luat Dacie.Prima data au dat-o la vrajeala.Ba ca sa nu-mi fie frica,ca sub aceea rugina este mastic si nu se extinde.Ba ca zona nu are lac peste vopsea,de unde au dedus ei ca a fost lovita ulterior reparata si vopsita,ba ca nu este rugina caci nu are floare,ba ca este de la factori externi.Cred ca s-au gandit ei ca am mers cu portbagajul deschis total si a sarit vreo pietricica acolo.Penibili mecanicii.Pana la urma a venit agentul de daune,i-a facut poze si mi s-a acceptat reparatia.Le-am dat caietul de intretinere si dupa ce mi l-au inapoiat era plin tot cu cafea.Cica un mecanic si-a varsat cafeaua pe el si mi-l schimba luni.Am sa fac o poza si la rugina de la aripa spate.(un punct de un sfert de cm).Masina de 3 luni(octombrie 2011).6 ani cat e garantia la tabla cred ca o sa ma duc la ei lunar.Deja imi vine greata.
This post has been edited by karlos12: 15 Jan 2012, 12:29 |
--------------------
Dacia
Logan
2011 Ambiance
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:06 |