vibratie supernova,plafon, interior...
![]() ![]() ![]() |
vibratie supernova,plafon, interior...
Dheaven |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 355 Joined: 23 November 12 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dsn
clima 2003 Piese auto si utilaje constructii .
|
|||
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Pai... pe centru din stalp in stalp ai o armatura!!! prea putin probabil sa se fi desfacut/dezlipit/des-sudat tabla de pe ea dar daca tii neaparat poti verifica!! Desfaci parasolarele,oglinda,plasticele de pe laterale in spate ai niste braduti si gata, a cazut palfonul!!!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
Dheaven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 355 Joined: 23 November 12 From: bucuresti ![]() |
daca tin apasat plafonul in mersnu maivibreazaasa urat....se simte vibratia si in plafon candatingi..cum arata inauntru sus? ce poate avea?
|
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
din simtomele care le zici tu...e cam "groasa" treaba...de ce nu dai plafonu jos si vezi exact despre ce e vorba?..in 2 ore il dai jos, vezi ce se intampla acolo si il pui la loc...dupa ce dai plasticele jos vezi ca plafonu e "lipit" cu un fel de mastic..trage putin mai tare de el ca se desprinde(trage cu simt sa nu cumva sa`l rupi)..spor la treaba..
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
Dheaven |
![]()
|
filmulet cu tremuratul..
as desface plafonu dar mam chinuit mult sa lucrez la interior sa nu mai scartaie nimic...si nici nush ce dracu e sus acolo 30 Dec 2012, 18:47: pareri...?? This post has been edited by Dheaven: 30 Dec 2012, 18:47 |
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Pai daca nu desfaci n-ai sa stii!!! Ti-am explicat mai sus ce tre' sa dai jos. sus vei gasi tabla si aramtura de care ti-am povestit!!! Ai 6suruburi la parasolare, 3la oglinda si vreo 4 la plastice plus cele 2 de la plafoniere, iar pe spate la luneta ai 3-4braduti si poate surubul de la faras daca ai stop-frana sus!!! Pana mea e treaba de vreo 30-40 minute! Da jos si vezi despre ce vorba
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
Dheaven |
![]()
|
dau usor cu pumnu pe exterior pe jumatatea plafonului si st si dr si se aude si de afara vibratia...plasticele laterale nu trebuiesc date jos cand desfac plafonu?
|
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Dupa ce am izolat tabla de la plafon m-am ocupat de capitonajul lui care avea burta. Am dat o gaura in capitonaj si in armatura din centrul plafonului apoi am pus un "bradut" de plastic. Acum capitonajul sta fix pe fix cu plafonul si nu se mai onduleaza aiurea.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Antifonat complet la masina asta cam greu... dupa ce acoperi unele sunete (greierasi) descoperi altele ce erau mascate de scartaielile anterioare... se poate, nu e imposibil, insa e destul de dificil si iti cam trebuie ceva rabdare..
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Dheaven |
![]()
|
vibratia aia e destul de urata...se observa si in clip...
31 Dec 2012, 12:15: nu se misca plafonu, nu are burta ee okay..doar vibreaza ceva al dracu de tare sus This post has been edited by Dheaven: 31 Dec 2012, 12:15 |
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
Eu Alex |
![]()
|
BA da si plasticele laterale se dau jos
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
posibil ca intaritura de sub plafon sa fie desprinsa de tabla si tabla sa vibreze pe intaritura aia....
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca zgomotul apare doar cat motorul e rece, foarte probabil sa fie din cauza rigiditaii suportilor motorului(e frig afara, cauciucul suportilor e mai rigid si vibratiile motorului se transmit mai puternic in caroseriei)
N-ar strica insa(mai ales daca face asa si cand ai motoru cald) sa desfaci plafonul si sa inspectezi armatura plafonului. Spor(t) la treaba! |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
Dheaven |
![]()
|
toti suporti sunt schimbati.
e ceva in plafon ca se aude cand lovesc usor pe exterior la jumate plafonu.. dar o face doar la 1300 rpm...si in accelerare si deccelerare...posibil ca vibreaza f puternic motorul atunci...inca un motiv sa nu mergem cu ele subturate. This post has been edited by Dheaven: 3 Jan 2013, 11:04 |
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:58 |