vopseaua se cojeste, doar cu poze/imagini, cazuri concrete!
![]() ![]() ![]() |
vopseaua se cojeste, doar cu poze/imagini, cazuri concrete!
taangh |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 11 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Rog pe toti cei care posteaza aici sa puna si fotografii care sa sustina afirmatiile lor, preferabil niste fotografii clare (nu cu camera de pe telefonul mobil, mai ales daca este un model mai "entry-level"), si daca se poate si o poza mai panoramica (daca imi pozati doar zona de exfoliere va pot zice si eu ca este o poza de pe gardul santierului de constructii, nu de pe masina, si nu e relevant).
Mesajele celor care nu vin cu dovezi se vor sterge, fara avertisment prealabil! Pe acest topic trebuie puse si POZE/FOTOGRAFII/IMAGINI |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Am zis ca vin cu poza si am venit !
N-am mers decat prin Bucuresti , Constanta, Pitesti etc ; pata aia este de la un gainat pe care nu l-am bagat in seama cateva zile, si uite ce mi-a facut ! Attached thumbnail(s) DSC03622.JPG ( Size: 540.73k ) Number of downloads: 11377 |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
taangh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
cred ca cea mai buna protectie pt. vopsea-lac este ceara. eu de obicei tin masina pe unde apuc loc si de cele mai multe ori sub pomi. au stat pe masina -gainatii- zile intregi, fara a se cunoaste cea mai mica urma .am avut si 2 picaturi clei de pom care au disparut dupa 1 luna( am frecat cu solutie de vase-lichida-sa nu fie din cea abraziva!de 2 ori dar fara a apasa) . dupa ce spal masina la spalatorie, dau cu ceara lichida(costa 10 000lei). am dat si cu ceara solida de la metro, dar n-am intins-o bine si au ramas urme albe care dispar dupa mai multe spalari. si inca ceva: pt masinile noi nu le spalati la jet si mai ales cu spuma activa in prima luna! totusi cred ca petele de mai sus se datoresc calitatii slabe a vopselei sau a proastei decapari a suprafetei de vopsit.
|
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
taangh |
![]()
|
Vreau sa vedeti vopseaua mea... se disting clar 2 tipuri de exfoliere a vopselei.
Ca sa atenuez cit de cit din lumina reflectata am folosit o haina... Deoarece nu am spatiu destul pentru a le posta toate odata, o sa pun cite 2 . Attached thumbnail(s) DSCF0001.JPG ( Size: 728.1k ) Number of downloads: 9277 DSCF0003.JPG ( Size: 696.43k ) Number of downloads: 10647 |
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
taangh |
![]()
|
alte 2 .....
Attached thumbnail(s) DSCF0002.JPG ( Size: 732.62k ) Number of downloads: 5924 DSCF0004.JPG ( Size: 763.61k ) Number of downloads: 4956 |
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
taangh |
![]()
|
si inca....
Attached thumbnail(s) DSCF0005.JPG ( Size: 760.87k ) Number of downloads: 1820 DSCF0007.JPG ( Size: 744.84k ) Number of downloads: 2681 |
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
taangh |
![]()
|
altele....
Attached thumbnail(s) DSCF0013.JPG ( Size: 739k ) Number of downloads: 3264 DSCF0014.JPG ( Size: 763.7k ) Number of downloads: 3285 |
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
taangh |
![]()
|
si ultimele 2...
Attached thumbnail(s) DSCF0018.JPG ( Size: 742.86k ) Number of downloads: 1919 DSCF0015.JPG ( Size: 742.73k ) Number of downloads: 1085 |
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
As putea intreba totusi prin ce medii ai umblat (acide etc)?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca de regula o tii parcata sub copacii unde sunt facute pozele (pasari, etc)
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
taangh |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 7 Sep 2005, 11:26) Tot atit de "acide" pe unde umbla toata lumea.... prin Bucuresti si pe soselele tarii. Nu am fost niciodata cu Loganul in zone cu un potential chimic ridicat cum ar fi cele cu combinate chimice. Am umblat prin Bucuresti, Constanta, Sibiu, Cluj.... pe unde merg toti... Copacii sub care am facut pozele sint de la birou.... si in cele din urma.... trebuie sa ma feresc de copaci? ![]() Dupa cum am mai spus.... vopseaua este pentru a proteja nu de frumusete. Daca te uiti mai bine vei vedea ca sint 2 tipuri de defecte de vopsea.Cel din fata, este posibil sa fie provocat de un gainat (NUCLEAR ![]() ![]() This post has been edited by taangh: 7 Sep 2005, 11:36 |
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai spus 'posibil'. In manual au ei ceva specificat despre gaitat, deci te certi singur ca nu-i intereseaza. Nuclear sau nu, sa protejeze sau de frumusete, asta e.
Vopseaua valoreaza fix cat kk-ul pasarilor ![]() Iti urez succes cu Dacia, desi n-am sperante prea mari. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
taangh |
![]()
|
QUOTE(Codrin @ 7 Sep 2005, 11:41) Ai spus 'posibil'. In manual au ei ceva specificat despre gaitat, deci te certi singur ca nu-i intereseaza. Nuclear sau nu, sa protejeze sau de frumusete, asta e. Vopseaua valoreaza fix cat kk-ul pasarilor ![]() Iti urez succes cu Dacia, desi n-am sperante prea mari. dar cele de pe plafon sint cu totul diferite, acolo vopseaua se exfoliaza pur si simplu |
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Super-nașpa!
![]() Amploarea pe care o are la tine fenomenul, este cumplit de mare! Din fericire, situatia ta nu este totusi prea frecventa. Cel putin printre membrii forumului. Oricum, neplacuta situatie! Chiar merita sa te razboiesti cu Dacia pe tema asta. Nu pot decat sa iti urez succes! |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Revenge |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 17 July 05 ![]() |
Codrin-Tu ai niste complexe cu gainatul de pasari. Eu zic ca este imposibil sa se intample asa ceva la o masina noua! Pey ce facem...nu avem destule gropi in Bucurestiul asta acum sa ocolim si stolurile de pasari?! Problema eu zic ca este destul de grava iar niste poze pe un forum si niste comentarii nu va ajuta pe nimeni cu nimic!
|
--------------------
Dacia
Logan
- B86GBA
|
|
klaus |
![]()
|
SA MA REPET CA POATE LUMEA NU INTELEGE:
QUOTE(klaus @ 31 Aug 2005, 17:44) Rog pe toti cei care posteaza aici sa puna si fotografii care sa sustina afirmatiile lor, preferabil niste fotografii clare (nu cu camera de pe telefonul mobil, mai ales daca este un model mai "entry-level"), si daca se poate si o poza mai panoramica (daca imi pozati doar zona de exfoliere va pot zice si eu ca este o poza de pe gardul santierului de constructii, nu de pe masina, si nu e relevant). Mesajele celor care nu vin cu dovezi se vor sterge, fara avertisment prealabil! Pe acest topic trebuie puse si POZE/FOTOGRAFII/IMAGINI Deci, pentru cei ce posteaza pe acest topic ca vopseaua le pleaca la vale, ca se cojeste, ca se freaca, ca se albeste, sa puna: POZE, POZE, POZE, POZE Sau daca nu se stie ce-s alea FOTOGRAFII, FOTOGRAFII, FOTOGRAFII Acesta este un topic care se doreste CU DOVEZI, ca asa si loganul meu prinde 350 km/h pe autostrada soarelui, are un Cx de 12 in urma modficarilor aduse de mine la aerodinamica si un motor de 1.6 de 750 Cp... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Florin P |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 September 05 ![]() |
Ma numesc Florin sunt posesorul unui Logan Rosu Pasion Laureate 1,4 mpi de numai 4 luni.De curand am constatat ca mi-a sarit vopseaua pe capota in vreo 3 locuri,pe usa din stanga fata,defect de fabricatie pe pragul din dreapta, si mai nou pe capota de la portbagal a inceput sa se umfle voseaua.O am de numai 4 luni fara sa fie supusa la intemperii adica nu a trecut nici macar o iarna peste ea si arata asa.Oare cum garanteaza producatorul 6 ani garantie anticoroziune cand mie mi-a sarit vopseaua in mai putin de 4 luni.
Fac un apel tuturor posesorilor de Logan cu probleme la vopsea sa ma contacteze pe nr de tel: 0740 150 009 sa incercam sa luam masuri in vederea rezolvarii acestei probleme impotriva produucatorului.Cu cat suntem mai multi pagubiti vom avea castig de cauza. Multumesc si astept telefonul vostru. Attached thumbnail(s) defect_de_fabricatie.jpg ( Size: 8.19k ) Number of downloads: 4538 sare_vopseaua.jpg ( Size: 6.67k ) Number of downloads: 4827 |
--------------------
Dacia
Logan 1,4 mpi
- b 23 pfa
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cum adica TI SA IMPUSCAT VOPSEAUA ? Probabil ca ai vrut sa spui ca sare , se exfoliaza , se desprinde ETC. Nu esti primul , si probabil nici ultimul. Iti doresc succes in demersurile pe care vrei si trebuie sa le faci.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Ai putea sa pui niste poze mai "elocvente" ?
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Florin P @ 10 Sep 2005, 17:03) am constatat ca mi-a sarit vopseaua pe capota in vreo 3 locuri,pe usa din stanga fata,defect de fabricatie pe pragul din dreapta, si mai nou pe capota de la portbagal a inceput sa se umfle voseaua. Din pozele de mai sus nu se vede f. clar , poti sa mai pui cateva , sa vedem exact cum sta treaba ? |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Din poze nu se intelege mare lucru. Pune altele, intai masina cu totul, apoi apropie-te de zona cu pricina. Din pozele tale, parca masina ar fi zgariata acolo.
|
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Si eu am Passion de 3 luni iar acu 1 sapt am avut un incident cu un TIR in spate--capota spate usor indoita,dar voseaua nu a sarit, si o spun sincer,iar cand am luat-o la frecat pentru reparatie a cam inceput sa se duca stratul de vopsea ramanand alba,cert este ca vopseaua e ffff subtire si daca nu e bine decapata inainte se exfoliaza. Vezi ca rosu Passion e acelasi cu rosu Imperial + lac de la Policolor |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
Probabil de la vreo piatra,sper sa nu apara rugina...
Attached thumbnail(s) vopsea.jpg ( Size: 46.98k ) Number of downloads: 3540 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
taangh |
![]()
|
Va ofer citeva fotografii de o mult mai buna calitate.
Daca vreti sa vedeti ca lumea..... salvati si bagati fratilor zoom.... ca aveti de unde. ![]() Attached thumbnail(s) DSC02358.JPG ( Size: 1.56mb ) Number of downloads: 3669 |
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
taangh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Omule , sincer pana si eu care sunt anti-logan am ramas masca !Nu se poate , refuz sa cred ca e asa proasta .Ce ti-au raspuns pana la urma astia de la Dacia (VC)?Oricum EU ITI UREZ BAFTA IN REZOLVAREA PROBLEMEI si stai pe capul lor ca nu e admisibil!
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
taangh |
![]()
|
Si una cu mai multe pete....
This post has been edited by taangh: 15 Sep 2005, 15:20 Attached thumbnail(s) DSC02368.JPG ( Size: 1.87mb ) Number of downloads: 2369 |
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
manasse |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 7 March 05 ![]() |
sal.
daca va incalzeste cu ceva, nu sunteti/suntem singuri. eu am o slz rosu passion de 6 luni, de care m-am atins doar cu jetul ori pielea caprioarei. acum constat cu stupoare ca mi se cojeste vopseaua, in mai multe locuri. raspunsul de la service: peste 2 sapt sunt programat la revopsire integrala. ce altceva sa mai zic ... sa fie cu noroc. si voua asemenea! ps: am sa incerc sa fac si poze. This post has been edited by manasse: 15 Sep 2005, 14:23 |
--------------------
Dacia
Solenza - Confort
- 7767 Never buy a car you can't push.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:21 |