Atacat de caini in centrul Bucurestiului
![]() ![]() ![]() |
Atacat de caini in centrul Bucurestiului
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu ma, e un caine mic. Nu asa zicea Dragos ca i-au facut la Sibiu?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 9 Jan 2013, 13:05) Asa cum ursii agresivi se impusca si nu le plange nimeni de mila, asa si cu cainii agresivi ar trebui sa fie la fel. Problema e cu identificarea cainilor agresivi din haita intreaga. Perfect de acord cu asta. QUOTE(klaus @ 9 Jan 2013, 13:05) Daca o injectie + o parpolire/ingropaciune costa la fel ca sterilizarea, inseamna ca medicina sterilizarii a facut progrese uriase in ultimul timp, in special pe partea de costuri. Probabil te referi la un fel de Dacia a sterilizarii, ieftina si cu minimum necesar. Evident ca procedura efectiva e mai complicata plus ca trebuie tinuti vreo doua zile sub observatie daca vrei totusi sa traiasca dar daca iei in calcul toata procedura (prindere, transport, etc) diferenta nu mai e atat de mare... Clar e mai scumpa dar orice societate care se vrea civilizata ar trebui sa priveasca lucrurile si din alte perspective, nu doar cea a banilor. QUOTE(Merced @ 9 Jan 2013, 13:07) zaxule, da' de ce sa nu-i eliberezi pe camp dupa sterilizare? Sau in padure? Sau in varfu' muntelui? Pai, in principiu poti sa faci si asa dar: 1. daca nu le duci oamenilor cainii inapoi la bloc o sa-i ascunda si n-o sa te lase sa-i iei si iar ajungi la probleme sociale, opozitie din partea cetatenilor, etc. Si nu ma lua cu faza cu "aia care nu vor sa-i dea sa fie amendati, dusi la puscarie sau alte masuri coercitive" ca asta deja miroase a dictatura si a atitudine "eu sunt la putere, toata lumea face cum zic eu". 2. daca ii duci in afara orasului, pe camp sau munte, pe langa costurile suplimentare audse de transportul la mare distanta, apar doua probleme: a. il condamni la moarte prin infometare, situatie chiar mai rea decat eutanasierea. Totusi probabil ca sunt sanse mici sa se intample, ca nu-i chiar atat de prosti. b. il faci sa devina problema altuia pentru ca se va duce catre o asezare umana unde stie ca va gasi de mancare. si daca ajunge intr-un sat unde nu prea sunt gunoaie de rascolit probabil ca va intra in curtile oamenilor, la gaini. Oricum, pana la urma nici parerea mea nici a voastra nu conteaza pentru cei ce ar trebui sa rezolve problema. ne agitam aici si pierdem vremea de pomana. Cel mai bine ar fi sa invatam cum sa ne ferim de ei asa incat sa nu devina o problema personala. A, si inca ceva: sa nu credeti ca n-am fost muscat de caini insa de fiecare data am cam provocat incidentul. De cele mai multe ori din cauza ca i-am enervat, cand ma joc cu ei ii trag de coada, de urechi, de labe si nu toti apreciaza asta ![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(vet @ 8 Jan 2013, 14:13) Iote....acile ii beleaua mare. Desi...pe unde se poate....o HCL care sa oblige sterilizarea animalelor din lantu' taranului (cuplata si cu identificarea acestuia ).... pe cheltuiala primariei...a taranului sau cum s-or intelege.... sunt convins ca ar face minuni. Taranu aduce cotarla la sterilizat....medicu ii scoate ce trebe ... o identifica, deparaziteaza, vaccineaza antirabic.....si il pune si pe nea taranu sa semneze o tidula prin care se obliga sa-i ofere animalului un trai decent si ingradit. Daca ulterior potaia e prinsa in afara gospodariei...amendat dobitocu' . Desi ...din ratiuni electorale....nu vad eu primarul cu sange in instalatie sa faca asta.... . Adica tu vrei sa-mi iei Bonifacu din curte si sa-i tai bilutele? ![]() ![]() Catelele alea de tot ziceti de ele, nu raman bortoase in urma masturbarii. E clar ca scapa din curte. Acolo e problema. Cine are gard la tara, sa nu scape cotarla afara? Ca trebuie sa bage bani in el. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O solutie ar fi legalizarea casatoriei intre ciini si subventionarea cotetelor confort sporit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asa, ca la Bucuresti nu se vede. Problema cu cainii de la tara e cu totul alta. Sunt considerati sonerii, paznici si mai stiu eu ce. Iar de mancat nu mananca nimic cu zilele. pentru simplul motiv ca nici stapanii lor n-au ce manca. Eu mi-am atras antipatia multora dupa ce-au vazut ce mananca Bono. Pe motiv ca "ia uite ba, nu mananc io ce mananca javra lu' ala". Ca atare, cainii sunt lasati liber pe strada in mod intentionat. Ca altfel s-ar stinge de foame. Mi-e greu sa descriu in cuvinte ce-am putut sa vad. Conceptii de genul "da ce-ti da ala, e doar un caine" si pisici inchise-n beci, flamande, de s-au mancat intre ele, numai ca asa considerau stapanii c-o sa scape de soareci. Ca otrava-i scumpa, iar curatenia necesita efort.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Pai sa-i eutanasiem p'aia. D'a ramine feseneu' fara simpatizanti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Te-ar ruga tiganu' sa i-o ... si tu, ca el nu mai poate.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
zax, de ce e crezi ca e bine sa le redai drumul pe strada?
Ca sa se dilueze chestia cu responsabilitatea, nu? Sa nu mai stii care e castrat si deparazitat si nu se va mai inmulti si care nu?! Asa ar fi simplu, caine fara stapan-> telefon asociatia hamham responsabila de zona-> catel luat -> sterilizat->dat spre adoptie. Catel cu stapan= lesa, botnita, maturica faras, rahatel adunat. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 9 Jan 2013, 16:16) Exact, nu ne intelegem. Ai idee cam ce-ar fi pe langa cotetele bronzatilor daca alocatia ar fi (sa zicem) 1000 lei? ![]() ![]() QUOTE(dizzy @ 9 Jan 2013, 17:26) Am scris de vreo doua ori p-aici de ce cred asta. Nu mai repet. Daca ai timp si rabdare citeste daca nu... ia o bata, un cutit ceva si apuca-te de hacuit caini, eu unul n-o sa te opresc. Nu cred ca e ok si normal dar sunt prea multe lucruri incorecte si anormale pe lumea asta si stau cam prost cu timpul ca sa le combat pe toate. QUOTE(dizzy @ 9 Jan 2013, 17:26) Ai vazut vreodata caini cu un fel de cercel din plastic in ureche? Ala-i semn ca au fost castrati. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
corbex |
![]()
|
Cercei in urechi au si unii barbati.
This post has been edited by corbex: 9 Jan 2013, 19:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ce destept e Badia, cand le spune, intotdeauna iese adevarul la suprafata...
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ia zi profesore, care-i centrul Bucurestiului?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Unde s-a întâlnit cu Marty.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
In gara, ma. Nu pot spune mai mult
![]() Mi-am adus aminte. Moooooooooooooooor. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 9 Jan 2013, 19:56 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ești rău!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
acolo e buricu' Bucurestiului.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am vazut catea cu crotal galben in ureche si tate pline cu lapte deci nu prea era sterilizata sau era ca in bancul ala: lapte are, timp are, de ce sa nu alapteze.
zax, tu ne spui ca ii vrei eliberati dar nu am gasit un motiv coerent pentru care ar fi benefic acest lucru. De ce e mai bine sa ii castrezi si sa ii aduci la loc fata de a fi luati de pe strada, castrati, deparazitati si dati spre adoptie, actiune pe care sa o suporte asociatiile de adevarati iubitori de caini. This post has been edited by dizzy: 9 Jan 2013, 21:48 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Parca-s proaste si pirandele. Daca toarna sapte puradei, isi iau aproape 300 de lei lunar. Nu mai zic ca pana sa faca puradelu' 2 ani, primeste ~200 de lei lunar.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(ady77 @ 9 Jan 2013, 21:44) O idee foarte buna, sustin si semnez! 10 sunt din partea mea. Da' sa fie d-alea fertile, pana-n 25 de ani. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 9 Jan 2013, 21:42) Am vazut catea cu crotal galben in ureche si tate pline cu lapte deci nu prea era sterilizata sau era ca in bancul ala: lapte are, timp are, de ce sa nu alapteze. Castrarea se poate face si cu o zi inainte de fatare....si la o zi dupa fatare. Deci tatele si laptele pot sa coexiste bine mersi cu cataua sterilizata. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
zax |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 9 Jan 2013, 21:42) zax, tu ne spui ca ii vrei eliberati dar nu am gasit un motiv coerent pentru care ar fi benefic acest lucru. De ce e mai bine sa ii castrezi si sa ii aduci la loc fata de a fi luati de pe strada, castrati, deparazitati si dati spre adoptie, actiune pe care sa o suporte asociatiile de adevarati iubitori de caini. Mai explic o data dar sper sa fie ultima: am spus ca nu mi se pare normal sa fie omorati in masa. Atat. Si, oricat de mult imi plac cainii, nu discut aici pentru viata fiecarei cotarle in parte; sunt perfect constient ca pe strada n-au cine stie ce viata, pot muri oricand de boli, calcati de masini, etc. Discut si sustin un principiu si un mod de gandire care sa nu fie radical, extremist, dictatorial. Probabil o sa-mi spui ca folosesc cuvinte prea mari fiind vorba de niste animale. Posibil sa ai dreptate.... |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai exista tari civilizate in care cainii maidanezi sa nu fie omorati in masa?
Cam peste tot sunt adunati de pe strada, tinuti in adaposturi o anumita perioada de timp. Daca sunt ceruti spre adoptie, sa le fie de bine, daca nu solutia finala. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 09:39 |