Atacat de caini in centrul Bucurestiului
![]() ![]() ![]() |
Atacat de caini in centrul Bucurestiului
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Tineti minte moda interbelica, cum umbalu domnii aia cu bastonul mana? Cred ca ar fi bun de ciomagit Azoreii si Griveii.
In rest sprayul e foarte eficient contra potailor cu 2,3 si 4 picioare. Nu i-a dat niste linkuri in bot? Scuze, am confundat baietii.... This post has been edited by dizzy: 4 Jan 2013, 22:03 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Au ramas oamenii traumatizati.
This post has been edited by ady77: 4 Jan 2013, 21:09 |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da. Astia nu-si dau seama ca daca era acel georgica, ar fi postat pe alt site si aici ar fi dat link-ul.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Bre, ala nu era george_scala 2004, sau ceva de genu'? george link
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba da. Pai asta zicem si noi.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ADEVĂRATUL GIGILINK A POSTAT AICI!!!
Ce-o fi nene așa greu de înțeles? ![]() This post has been edited by Markos: 4 Jan 2013, 21:13 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Mama, s-a dat pe limbi straine.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Sa-mi bag p
![]() In fine mi-am luat baston telescopic-vestita carja, cu care o sa il impung pe grivei la bot! Apropo de poveste, m-a certat o colega mai tanara cu 10 ani....ma abtin sa comentez ....cum ca nu m-am comportat corect cu potaile si ca trebuie sa ii inteleg ca erau speriati de la revelion. Si uite asa ajungi sa dai cu carja in biped! This post has been edited by george_slz: 6 Jan 2013, 01:14 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
E mai grav cu Bipeda , cutu " cutu " stapina musca ( limbaj de mess , cutzu , - cutzu stapana muscha ) , sparge bani la PET Shop ia o pisica de plastic si arunca cu ea in fata masinilor ... no cusi , ham -ham > no problem .
Case Closed . Si pietrele toate la mine ![]() This post has been edited by Babaq139QMB2: 6 Jan 2013, 01:40 |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vezi daca esti ungur? De aia nu-ntelegi
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(george_slz @ 6 Jan 2013, 01:06) Apropo de poveste, m-a certat o colega mai tanara cu 10 ani....ma abtin sa comentez ....cum ca nu m-am comportat corect cu potaile si ca trebuie sa ii inteleg ca erau speriati de la revelion. Si uite asa ajungi sa dai cu carja in biped! Sa ma cauti sa te pun in legatura cu o proasta de pe la mine din cartier care mie mi-a spus ca nu ... empatizez cu cainii!!, si sunt cam agresiv, dupa ce am calcat in picioare vreo 3 caini care sarisera la javra... fiicei sale (fata avand 8 ani) si eu am intervenit sa apar copila (ma durea fix la basca de javra) Treaba s-a linistit (oarecum) cand am intrebat-o daca sunt cainii domniei sale, ca au muscat un vecin de bloc si vreau sa indic proprietarul responsabil penal pentru vatamare corporala. A intors-o ca la ploiesti cand a fost vorba sa-si asume jivinele... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Si eu am o tembela in bloc, sta la parter, frate, nu poti uneori sa intri din cauza a vreo 6 javre insirate pe covorase, aleaa acolo se pisa, se caaka, nebuna le cumpara oase de la piata si le da sa manance, dar e un adevarat focar de infectie, de purici. Am vorbit si cu seful de scara si mi-a zis ca acei caini nu creeaza probleme si nici nu se poate pune rau cu vecina de la parter.
![]() ![]() Nu spun ce schelalaieli au urmat ca in secunda doi iese si baba si se uita la mine: "Ce-ai facut Domnule? Ce-ai avut cu bietele animale?".. Ii raspund: "Aceste animale nu au ce cauta in scara blocului! Sunt copii ale caror vieti sunt puse in pericol. De ce nu ii luati la dvs. in apartament daca tot ii iubiti atata? Sa stiti ca daca ii mai vad pe aici, eu le fac felul!" M-a amenintat ca suna la politie, la politia animalelor, ca infund puscaria, ca nu am dreptul sa omor cainii.. Exact aceeasi replica i-am dat: "Haideti ca vin cu un coleg de serviciu care a fost muscat, sunt 3 martori care am vazut cand au sarit cainii dvs. sa-l muste. Daca vreti, chiar acum il chem si sunam la politie!" S-a calmat babatia si nici n-am mai vazut picior de caine in casa scarii.. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
A murit Sergiu, dar avem un nou pistolar justițiar
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand ma gandesc ca eram cu mobra asta vara undeva sus pe Iezer si alergau vreo 12 dulai de la stana si nu i-am bagat in seama si s-au linistit. Sau cand eram cu bicicleta cu inca un nene si am trecut fix printr-o stana si ne-au inconjurat 7-8 dulai si ne-am vazut de mersul nostru si ei au plecat...
P-astia de capitala nici nu-i mai bag in seama. Ma si amuza cursa asta a inarmarilor contra potailor. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Tu empatizezi cu potaile.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca am avut rottweiler si in general nu mi-e frica de caini, nu-mi sunt deloc simpatici. "Dusmanilor" trebuie sa le cunosti modul de gandire, atata tot...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
Dragoșelu îi citește ca pe manualu' de franceză.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Pardon, de engleza!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 6 Jan 2013, 22:38) Cand ma gandesc ca eram cu mobra asta vara undeva sus pe Iezer si alergau vreo 12 dulai de la stana si nu i-am bagat in seama si s-au linistit. Sau cand eram cu bicicleta cu inca un nene si am trecut fix printr-o stana si ne-au inconjurat 7-8 dulai si ne-am vazut de mersul nostru si ei au plecat... P-astia de capitala nici nu-i mai bag in seama. Ma si amuza cursa asta a inarmarilor contra potailor. ![]() Si de ce nu te-ai dat jos de pe utilaje sa mergi asa relaxat si linistiti pe jos printre lighioane, sa le arati cine e stapanul? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 6 Jan 2013, 23:42) Chiar daca am avut rottweiler si in general nu mi-e frica de caini, nu-mi sunt deloc simpatici. "Dusmanilor" trebuie sa le cunosti modul de gandire, atata tot... Cand afara sunt - 15 grade sau chiar mai putin, tu la ce te-ai gandi daca ai sta cateva ore afara? 1. la caldura; 2. la mancare ?! |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi când s-a dat jos a fugit până și lupu'. Parol!
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 6 Jan 2013, 22:58) Si de ce nu te-ai dat jos de pe utilaje sa mergi asa relaxat si linistiti pe jos printre lighioane, sa le arati cine e stapanul? De pe bicla m-am dat jos nevoit fiind. Escaladasem gardul stanii. In fapt, drumul era ingradit si trebuia sa ocolim prea mult. Am mers unul langa altul si biclele pe lateral. Daca ne infoiam la ei, probabil ca ar fi iesit taraboi. Cu motorul am trecut destul de lejer pe langa. Pe drumul ala e plin de pietre. Altfel, nu-mi place sa fiu sef ![]() 6 Jan 2013, 23:03: QUOTE(C a t a l i n @ 6 Jan 2013, 22:59) Atunci chiar mi-a fost tarsala... Ma asteptam sa mai apara vreo 5-6 sa ne vaneze ![]() 6 Jan 2013, 23:03: QUOTE(dragoselu @ 6 Jan 2013, 22:58) Cand afara sunt - 15 grade sau chiar mai putin, tu la ce te-ai gandi daca ai sta cateva ore afara? 1. la caldura; 2. la mancare ?! La pasarica ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 6 Jan 2013, 23:03 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 18:57 |