Zgomot ciudat la rece, dacioara
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ciudat la rece, dacioara
alinworm |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 844 Joined: 27 December 09 From: Bucuresti/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|||
catalinxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 9 February 10 From: Iasi ![]() |
ori nu ai ulei destul in cutie ori e congelat, oricum nu se ung pinioanele bine
|
--------------------
Dacia
Dokker Stepway
2017
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
uleiul din cutie. pune 80w90, ca T90-ul e o porcarie.
la mine s-a imbunatatit o gramada dupa ce l-am schimbat. probabil rulmentii din interior fac asa. This post has been edited by payty: 3 Jan 2013, 14:56 |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
alinworm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 844 Joined: 27 December 09 From: Bucuresti/Buzau ![]() |
am 80w90 Mobil 1! Problema este ca am cam pierderi de ulei la cutie. Prin mai 2012 am schimbat simeringul de la priza directa si un simerging de la planetara! Dar problema a reaparut cred ca tot pe la simeringul central. Intre timp am mai schimbat unul la planetara!
O sa completez din nou cand ajung acasa dar asta nu e cea mai buna solutie! ![]() Cred ca daca mai dau 1 data cutia jos innebunesc, deja am dat - o de 2 ori si costa ceva manopera! O sa schimb si rulemntul de presiune data viitoare, cred ca pe la primavara! Niste simeringuri bune pt cutie in 5 trepte imi recomanda careva? This post has been edited by alinworm: 3 Jan 2013, 20:43 |
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
tinker |
![]()
|
![]() gradinar,lingvist, filosof Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 12 ![]() |
QUOTE(alinworm @ 3 Jan 2013, 20:41) am 80w90 Mobil 1! Problema este ca am cam pierderi de ulei la cutie. Prin mai 2012 am schimbat simeringul de la priza directa si un simerging de la planetara! Dar problema a reaparut cred ca tot pe la simeringul central. Intre timp am mai schimbat unul la planetara! O sa completez din nou cand ajung acasa dar asta nu e cea mai buna solutie! ![]() Cred ca daca mai dau 1 data cutia jos innebunesc, deja am dat - o de 2 ori si costa ceva manopera! O sa schimb si rulemntul de presiune data viitoare, cred ca pe la primavara! Niste simeringuri bune pt cutie in 5 trepte imi recomanda careva? le inlocuiesti pana te plictisesti,tot ce poti sa faci e sa completezi |
--------------------
Dacia
1310 Ti
2000/berlina
- 123 nu iau droguri,eu sunt droguri
|
|
aleecss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 30 November 12 From: Bucuresti ![]() |
alinworm : asa face si a mea .... e chestie de moment , pana isi face "ungerea" cutia ... am pus ulei si peste limita , tot "huruie" la rece...
|
--------------------
Dacia
102-1
1994
- B-__-___
|
|
alinworm |
![]()
|
daca tot e sa completez as face ceva in genul la rezervorul de la pompa de frana. Cu martor un bec care se aprinde cand raman fara ulei si sa completez mai usor.
|
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ca idee n-ar fi rea, dar realizarea poate ridica mai multe probleme; una ar fi ca uleiul e mult mai vascos decat lichidul de frana.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 17:10 |