[VAND] PENTRU DACIA 1310, piese si accesorii dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
[VAND] PENTRU DACIA 1310, piese si accesorii dacia 1310
TRK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 451 Joined: 30 April 10 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|||
claudiuploiesti |
![]()
|
Un roman din Romania Group: Members Posts: 101 Joined: 22 December 12 From: Ploiesti ![]() |
OK vreau sa le cumpar. Cum facem ?
|
--------------------
dacia 1310 TX
break
- o dacie break
1988 / 4 viteze
|
|
TRK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 451 Joined: 30 April 10 From: Constanta ![]() |
cea mai simpla varianta.. posta romana.. eu pun coletul, tu il primesti, platesti coletul si transportul bani ajung la mine si aia e
![]() ![]() |
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
TRK |
![]()
|
CINE CUMPARA IN VALOARE DE 50 DE LEI, VA PLATI DOAR 40 LEI SI ASA MAI DEPARTE LA 100 LEI --> 80 LEI. + ALEGE SI ALTE PIESE GRATIS DIN LISTA DE LA SFARSITUL ANUNTULUI
|
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
sorinlupu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 24 January 13 From: Bucuresti ![]() |
salut!as vrea si eu tabloul de sigurata si manerele din plastic de deschis usa din interior.(capsula vacuum simpla ai?)
|
--------------------
dacia li
1310
2000
|
|
TRK |
![]()
|
Tabloul de sigurante il am nou nout. Am doua capace la el, ti le dau pe amandoua si ceva sigurante ce mi-au mai ramas. "Nucile" manerele cu care deschizi usa au plecat la alt coleg de pe forum. Daca esti interesat lasa-mi adresa. Maine am drum la posta pentru un alt colet. Capsula vacum simpla cred ca defecte am. Trebuie sa ma uit prin garaj daca le mai am pe alea care le-am schimbat la a mea. Daca le mai am si iti sunt de folos le pun si pe ele in colet.
Attached thumbnail(s) 17022013_002_.jpg ( Size: 319.96k ) Number of downloads: 449 |
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
sorinlupu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 24 January 13 From: Bucuresti ![]() |
trm prim PM nr sau mail-ul sa-ti las adresa.
|
--------------------
dacia li
1310
2000
|
|
TRK |
![]()
|
Nu am primit PM. Daca ai trimis deja, mai incearca, nu functioneaza tot timpul cum ar trebui.
|
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
sorinlupu |
![]()
|
eu nu pot sa trm ca sunt membru incepator.trimite-mi nr prin PM sa-ti trimit mesaj cu datele si adresa.
|
--------------------
dacia li
1310
2000
|
|
TRK |
![]()
|
Au mai ramas : LISTA ACTUALIZATA :
Ambreaj de 200 placa + disc - folosit dar in stare buna(provine de pe o masina ce a fost avariata, eu il tineam de rezerva pentru mine in caz ca ceda al meu) -- 30 lei Capac pompa apa (original al masinii, rulmentul merge mai greu, nu scapa apa, daca se schimba rulmentul e ca nou) --10 lei Geam lampi spate ( elba, folosite dar sunt ca noi, se dau doar la set) - 25 lei setul Scut motor modelul in triunghi (aproape nou) -- 25 lei Cablu frana de mana nou (bucata care se prinde in podea) -- 10 lei Cutie de viteze 5 trepte ( de pe dacia din 2004, nu merge treapta a 5-a sarea din ea, trebuie verificata, a fost desfacut capacul spate si pus la loc, in rest neumblat in ea, restul e perfecta) -- 60 lei (daca nu o duc la fier, sau daca aveti nevoie de piese din ea, anumite pinioane sau mai stiu eu ce, o dezmembrez, preturi mici mici, le negociem) Maneta semnalizare noua -- 8 lei Emblema Dacia spate ( de pe ultimele modele de logan, are un o piciorus rupt, in rest e buna... am vrut sa imi fac eu o masca "custom", dar nu am mai apucat, fiindca am vandut masina) -- 10 lei Furtun frana nou (2 BUCATI noi + 1 bucata are o portiune unde cauciucul e un pic imbatranit, asta e gratis) -- 5 lei/ buc 2 oglinzi (una model CN4(nu ii merge reglajul interior), una universala(are si prinderea pentru fixarea in portiera, e mai inchisa la culoare, gen alea heliomate ) - 10 lei bucata PIESE ADAUGATE : Butoane dezaburire/ceata -- 5 lei/buc Buton trepte viteza aeroterma CN4 +panou climatizare -- 5 lei Piulite reglaj culbutori ( 6 buc- 5 noi, una folosita) -- 3 lei toate Incinta boxe ( provin de pe un Renault 21-- diamentru 17 cm) -- 10 lei amandoua Releu alarma/ inchidere centralizata (nu mai stiu exact de la care din ele este) + mufa - nou -- 8 lei Semnalizare Renault -- 8 lei Pivot superior (are burdufu crapat) - nou -- 5 lei Fulie pompa apa -- 5 lei Pistonase inchidere centralizata + cabluri + sistem de prindere pe usi (Pilot)- noi -- 40 lei/ setul Led-uri pozitie 12v - 5 lei setul (am doar un set) PIESE GRATIS: Placute frana 3 buc -- folosite dar mai au "carne" -- sunt cu pilitura de alama Priza auto (nu stiu de la ce auto provine) Butoane dezaburire (cand merg, cand raman blocate) Telecomanda alarma -- in stare buna Bloc de lumini --cu mufa dreptunghiulara (nu stiu exact starea lui, dar cred ca e functional) -- nu stie exact starea lui de functionare, deaia il dau gratis. Alte nebunii. Poze gasiti in posturile anterioare, la cerere voi pune unele exclusiv cu piesa care va intereseaza. CINE CUMPARA IN VALOARE DE 50 DE LEI, VA PLATI DOAR 40 LEI SI ASA MAI DEPARTE LA 100 LEI --> 80 LEI. + ALEGE SI ALTE PIESE GRATIS DIN LISTA DE LA SFARSITUL ANUNTULUI. Maine dimineata vor pleca 3 colete pentru: iulica89, claudiuploiesti, sorinlupu. Attached thumbnail(s) 18022013.jpg ( Size: 284.77k ) Number of downloads: 444 18022013_001_.jpg ( Size: 374.25k ) Number of downloads: 449 |
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
TRK |
![]()
|
CINE CUMPARA IN VALOARE DE 50 DE LEI, VA PLATI DOAR 40 LEI SI ASA MAI DEPARTE LA 100 LEI --> 80 LEI. + ALEGE SI ALTE PIESE GRATIS DIN LISTA DE LA SFARSITUL ANUNTULUI
|
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
TRK |
![]()
|
LISTA ACTUALIZATA : s-a mai umblat un pic la preturi.
Ambreaj de 200 placa + disc - folosit dar in stare buna(provine de pe o masina ce a fost avariata, eu il tineam de rezerva pentru mine in caz ca ceda al meu) -- 20 lei Capac pompa apa (original al masinii, rulmentul merge mai greu, nu scapa apa, daca se schimba rulmentul e ca nou) --10 lei Geam lampi spate ( elba, folosite dar sunt ca noi, se dau doar la set) - 25 lei setul Scut motor modelul in triunghi (aproape nou) -- 20 lei Cablu frana de mana nou (bucata care se prinde in podea) -- 10 lei Cutie de viteze 5 trepte ( de pe dacia din 2004, nu merge treapta a 5-a sarea din ea, trebuie verificata, a fost desfacut capacul spate si pus la loc, in rest neumblat in ea, restul e perfecta) -- 60 lei (daca nu o duc la fier, sau daca aveti nevoie de piese din ea, anumite pinioane sau mai stiu eu ce, o dezmembrez, preturi mici mici, le negociem) Maneta semnalizare noua -- 8 lei Emblema Dacia spate ( de pe ultimele modele de logan, are un o piciorus rupt, in rest e buna... am vrut sa imi fac eu o masca "custom", dar nu am mai apucat, fiindca am vandut masina) -- 10 lei Furtun frana nou (2 BUCATI noi + 1 bucata are o portiune unde cauciucul e un pic imbatranit, asta e gratis) -- 5 lei/ buc 2 oglinzi (una model CN4(nu ii merge reglajul interior), una universala(are si prinderea pentru fixarea in portiera, e mai inchisa la culoare, gen alea heliomate ) - 10 lei bucata PIESE ADAUGATE : Butoane dezaburire/ceata -- 5 lei/buc Buton trepte viteza aeroterma CN4 +panou climatizare -- 5 lei Piulite reglaj culbutori ( 6 buc- 5 noi, una folosita) -- 3 lei toate Incinta boxe ( provin de pe un Renault 21-- diamentru 17 cm) -- 10 lei amandoua Releu alarma/ inchidere centralizata (nu mai stiu exact de la care din ele este) + mufa - nou -- 8 lei Semnalizare Renault -- 8 lei Pivot superior (are burdufu crapat) - nou -- 5 lei Fulie pompa apa -- 5 lei Pistonase inchidere centralizata + cabluri + sistem de prindere pe usi (Pilot)- noi -- 40 lei/ setul sau la bucata 10 lei bucata, centralul (cel de pe usa de la sofer) 15 lei. Led-uri pozitie 12v - 5 lei setul (am doar un set) PIESE GRATIS: Placute frana 3 buc -- folosite dar mai au "carne" -- sunt cu pilitura de alama Priza auto (nu stiu de la ce auto provine) Butoane dezaburire (cand merg, cand raman blocate) Telecomanda alarma -- in stare buna Bloc de lumini --cu mufa dreptunghiulara (nu stiu exact starea lui, dar cred ca e functional) -- nu stie exact starea lui de functionare, deaia il dau gratis. Alte nebunii. Poze gasiti in posturile anterioare, la cerere voi pune unele exclusiv cu piesa care va intereseaza. CINE CUMPARA IN VALOARE DE PESTE 50 DE LEI, VA PLATI DOAR 40 LEI SI ASA MAI DEPARTE DE LA 100 LEI IN SUS --> 80 LEI. + ALEGE SI ALTE PIESE GRATIS DIN LISTA DE LA SFARSITUL ANUNTULUI. In week-end ambreajul si capacul de pompa apa le duc la fier vechi. Cutia de viteze o mai tin o perioada scurta. E posibil sa o folosesc la un proiect, daca nu tot la fier vechi. |
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
tinker |
![]()
|
![]() gradinar,lingvist, filosof Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 12 ![]() |
iau eu:
Ambreaj de 200 placa + disc Placute frana 3 buc Priza auto |
--------------------
Dacia
1310 Ti
- 123
2000/berlina nu iau droguri,eu sunt droguri
|
|
fullhouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
Pentru actuatoarele de la inchidere centralizata ai si modulul lor de comanda?
|
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
TRK |
![]()
|
tinker: te anunt cand pun coletul. Piesele sunt rezervate pentru tine.
fullhouse: modulul lor de comanda nu il am, l-am folosit eu. Am un modul de la alta inchidere care am avut-o pe masina. Cand l-am dat jos imi aduc aminte ca era functional dar nu garantez. Nici nu sunt sigur daca il mai am. Trebuie sa ma uit prin garaj. Daca te intereseaza actuatoarele, fa-mi o oferta pe PM ![]() This post has been edited by TRK: 21 Feb 2013, 18:23 |
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
TRK |
![]()
|
tynn: ti-am trimis mail si PM ca sa ne intalnim pentru piesele de care m-ai intrebat.
CINE CUMPARA IN VALOARE DE PESTE 50 DE LEI, VA PLATI DOAR 40 LEI SI ASA MAI DEPARTE DE LA 100 LEI IN SUS --> 80 LEI. + ALEGE SI ALTE PIESE GRATIS DIN LISTA DE LA SFARSITUL ANUNTULUI. This post has been edited by TRK: 22 Feb 2013, 22:26 |
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
tinker |
![]()
|
![]() gradinar,lingvist, filosof Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 12 ![]() |
cine i tynn
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Ti
- 123
|
|
harby ;)) |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.371 Joined: 3 July 12 From: Pitesti ![]() |
scutul il mai ai ??
|
--------------------
Renault 12 Gordini
Pontiac Firebird
1972, 1980
|
|
TRK |
![]()
|
LISTA ACTUALIZATA :
Capac pompa apa (original al masinii, rulmentul merge mai greu, nu scapa apa, daca se schimba rulmentul e ca nou) --10 lei Geam lampi spate ( elba, folosite dar sunt ca noi, se dau doar la set) - 25 lei setul Scut motor modelul in triunghi (aproape nou) -- 20 lei Cablu frana de mana nou (bucata care se prinde in podea) -- 10 lei Maneta semnalizare noua -- 8 lei Emblema Dacia spate ( de pe ultimele modele de logan, are un o piciorus rupt, in rest e buna... am vrut sa imi fac eu o masca "custom", dar nu am mai apucat, fiindca am vandut masina) -- 10 lei Furtun frana nou (2 BUCATI noi + 1 bucata are o portiune unde cauciucul e un pic imbatranit, asta e gratis) -- 5 lei/ buc 2 oglinzi (una model CN4(nu ii merge reglajul interior), una universala(are si prinderea pentru fixarea in portiera, e mai inchisa la culoare, gen alea heliomate ) - 10 lei bucata PIESE ADAUGATE : Butoane dezaburire/ceata -- 5 lei/buc Buton trepte viteza aeroterma CN4 +panou climatizare -- 5 lei Piulite reglaj culbutori ( 6 buc- 5 noi, una folosita) -- 3 lei toate Incinta boxe ( provin de pe un Renault 21-- diamentru 17 cm) -- 10 lei amandoua Releu alarma/ inchidere centralizata (nu mai stiu exact de la care din ele este) + mufa - nou -- 8 lei Semnalizare Renault -- 8 lei Pivot superior (are burdufu crapat) - nou -- 5 lei Fulie pompa apa -- 5 lei Pistonase inchidere centralizata + cabluri + sistem de prindere pe usi (Pilot)- noi -- 40 lei/ setul sau la bucata 10 lei bucata, centralul (cel de pe usa de la sofer) 15 lei. Led-uri pozitie 12v - 5 lei setul (am doar un set) PIESE GRATIS: Telecomanda alarma -- in stare buna Alte nebunii. Poze gasiti in posturile anterioare, la cerere voi pune unele exclusiv cu piesa care va intereseaza. CINE CUMPARA IN VALOARE DE PESTE 50 DE LEI, VA PLATI DOAR 40 LEI SI ASA MAI DEPARTE DE LA 100 LEI IN SUS --> 80 LEI. + ALEGE SI ALTE PIESE GRATIS DIN LISTA DE LA SFARSITUL ANUNTULUI. tinker: piesele de care mi-ai zis, le-am pus deoparte pentru tine (le-am sters si din anunt), luni dimineata voi pune coletul, te anunt pe PM sau aici. tynn este un alt user cu care am vorbit pe PM si la telefon, azi m-am intalnit cu el si i-am dat piesele personal. Harby ![]() |
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
TRK |
![]()
|
Mai sunt piese
![]() |
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
iulica89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.269 Joined: 6 August 08 ![]() |
Multumesc pentru piese! Abia astept sa le montez/reconditionez!
Foarte bine ambalate! Sper sa scapi si de restul cat de curand ! Recomand cu incredere!!! |
--------------------
Dacia
1310
- PH 10 SIA
1989 MLS Iulian
|
|
TRK |
![]()
|
Multumesc iulica89.
tinker: azi am pus coletul pentru tine. Mai am ceva piese LISTA ACTUALIZATA : Capac pompa apa (original al masinii, rulmentul merge mai greu, nu scapa apa, daca se schimba rulmentul e ca nou) --10 lei Geam lampi spate ( elba, folosite dar sunt ca noi, se dau doar la set) - 25 lei setul Scut motor modelul in triunghi (aproape nou) -- 20 lei Cablu frana de mana nou (bucata care se prinde in podea) -- 10 lei Maneta semnalizare noua -- 8 lei Emblema Dacia spate ( de pe ultimele modele de logan, are un o piciorus rupt, in rest e buna... am vrut sa imi fac eu o masca "custom", dar nu am mai apucat, fiindca am vandut masina) -- 10 lei Furtun frana nou (2 BUCATI noi + 1 bucata are o portiune unde cauciucul e un pic imbatranit, asta e gratis) -- 5 lei/ buc 2 oglinzi (una model CN4(nu ii merge reglajul interior), una universala(are si prinderea pentru fixarea in portiera, e mai inchisa la culoare, gen alea heliomate ) - 10 lei bucata PIESE ADAUGATE : Butoane dezaburire/ceata -- 5 lei/buc Buton trepte viteza aeroterma CN4 +panou climatizare -- 5 lei Piulite reglaj culbutori ( 6 buc- 5 noi, una folosita) -- 3 lei toate Incinta boxe ( provin de pe un Renault 21-- diamentru 17 cm) -- 10 lei amandoua Releu alarma/ inchidere centralizata (nu mai stiu exact de la care din ele este) + mufa - nou -- 8 lei Semnalizare Renault -- 8 lei Pivot superior (are burdufu crapat) - nou -- 5 lei Fulie pompa apa -- 5 lei Pistonase inchidere centralizata + cabluri + sistem de prindere pe usi (Pilot)- noi -- 40 lei/ setul sau la bucata 10 lei bucata, centralul (cel de pe usa de la sofer) 15 lei. Led-uri pozitie 12v - 5 lei setul (am doar un set) PIESE GRATIS: Telecomanda alarma -- in stare buna Alte nebunii. Poze gasiti in posturile anterioare, la cerere voi pune unele exclusiv cu piesa care va intereseaza. CINE CUMPARA IN VALOARE DE PESTE 50 DE LEI, VA PLATI DOAR 40 LEI SI ASA MAI DEPARTE DE LA 100 LEI IN SUS --> 80 LEI. + ALEGE SI ALTE PIESE GRATIS DIN LISTA DE LA SFARSITUL ANUNTULUI. |
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
TRK |
![]()
|
LISTA ACTUALIZATA :
Capac pompa apa (original al masinii, rulmentul merge mai greu, nu scapa apa, daca se schimba rulmentul e ca nou) --10 lei Geam lampi spate ( elba, folosite dar sunt ca noi, se dau doar la set) - 25 lei setul Scut motor modelul in triunghi (aproape nou) -- 20 lei Cablu frana de mana nou (bucata care se prinde in podea) -- 10 lei Maneta semnalizare noua -- 8 lei Emblema Dacia spate ( de pe ultimele modele de logan, are un o piciorus rupt, in rest e buna... am vrut sa imi fac eu o masca "custom", dar nu am mai apucat, fiindca am vandut masina) -- 10 lei Furtun frana nou (2 BUCATI noi + 1 bucata are o portiune unde cauciucul e un pic imbatranit, asta e gratis) -- 5 lei/ buc 2 oglinzi (una model CN4(nu ii merge reglajul interior), una universala(are si prinderea pentru fixarea in portiera, e mai inchisa la culoare, gen alea heliomate ) - 10 lei bucata PIESE ADAUGATE : Butoane dezaburire/ceata -- 5 lei/buc Buton trepte viteza aeroterma CN4 +panou climatizare -- 5 lei Piulite reglaj culbutori ( 6 buc- 5 noi, una folosita) -- 3 lei toate Incinta boxe ( provin de pe un Renault 21-- diamentru 17 cm) -- 10 lei amandoua Releu alarma/ inchidere centralizata (nu mai stiu exact de la care din ele este) + mufa - nou -- 8 lei Semnalizare Renault -- 8 lei Pivot superior (are burdufu crapat) - nou -- 5 lei Fulie pompa apa -- 5 lei Pistonase inchidere centralizata + cabluri + sistem de prindere pe usi (Pilot)- noi -- 35 lei/ setul sau la bucata 10 lei bucata, centralul (cel de pe usa de la sofer) 15 lei. Led-uri pozitie 12v - 5 lei setul (am doar un set) PIESE GRATIS: Telecomanda alarma -- in stare buna Alte nebunii. Poze gasiti in posturile anterioare, la cerere voi pune unele exclusiv cu piesa care va intereseaza. CINE CUMPARA IN VALOARE DE PESTE 50 DE LEI, VA PLATI DOAR 40 LEI SI ASA MAI DEPARTE DE LA 100 LEI IN SUS --> 80 LEI. + ALEGE SI ALTE PIESE GRATIS DIN LISTA DE LA SFARSITUL ANUNTULUI. This post has been edited by TRK: 26 Feb 2013, 23:00 |
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
florin iulian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 304 Joined: 9 November 07 From: Dorohoi ![]() |
Poti sa-mi rezervi pentru o saptamana geamurile stop Elba ,pivotul superior si cablul de frana ?
Astept un raspuns de la cineva pentru un scut fata ,si daca nu mi-l da ,vreau si scutul. Multumesc This post has been edited by florin iulian: 27 Feb 2013, 12:46 |
--------------------
Dacia, Nissan
1300,1310,1310,Note
1980,1984,2002,2006
|
|
TRK |
![]()
|
florin iulian: sigur ca da.
This post has been edited by TRK: 27 Feb 2013, 17:30 |
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
claudiuploiesti |
![]()
|
Un roman din Romania Group: Members Posts: 101 Joined: 22 December 12 From: Ploiesti ![]() |
Azi am ridicat coletul. Totul in regula.
Nota 10 pentru modul de ambalare Multumesc |
--------------------
dacia 1310 TX
break
- o dacie break
1988 / 4 viteze
|
|
TRK |
![]()
|
Ma bucur. Multumesc de aprecieri.
|
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
TRK |
![]()
|
Valabil
![]() |
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
tinker |
![]()
|
o sa trec pe la posta saptamana care vine
|
--------------------
Dacia
1310 Ti
- 123
|
|
TRK |
![]()
|
Urmareste cand iti vine acasa instiintarea ca ai primit colet. Daca sta prea mult coletul la ei, trebuie sa platesti taxa de magazinare.
This post has been edited by TRK: 3 Mar 2013, 22:13 |
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:59 |