Broderie in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Broderie in Bucuresti
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu-i mai simplu imprimat?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Da nu e asa durabil.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
in centru vechi sau la parter in magazinul unirea.
|
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Inginere, da' de ce nu pui tu mana pe ac si ata si faci treaba cu mana ta?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pt ca n-ai facut niciodata-n viata asa ceva si habar n-ai ce inseamna. Macar ca volum de munca.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
N-am facut, da' stiu ce volum implica, vazand-o pe maica-mea cum coase la goblenuri. Tu chiar nu vrei sa arati deloc ca stii de gluma?
![]() This post has been edited by Merced: 2 Jan 2013, 20:31 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
GOBLÉN, goblenuri, s. n. Tapiserie, broderie sau țesătură artistică făcută din fire colorate, reprezentând o imagine plastică. – Din fr. [manufacture des] Gobelins (n. pr.).
Vrei sa scot cratima aia sau ce? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nuuuuuuuuuuuu ma, las-o acolo. Ce-ai cu ea?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Hai ca ti-am facut pe plac.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ydaniel |
![]()
|
Nu am talent la cusut si apoi la ''automat'' iese mai repede si nici nu oboseste.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E la mine in citat.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
La trenuri cum le zice? Tren-uri?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
TREN, trenuri, s. n. 1. Convoi de vagoane de cale ferată legate între ele și puse în mișcare de o locomotivă.
Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de RACAI | Semnalează o greșeală | Permalink Vrei sa scoti cratima aia sau ce? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Permalink-ul(si aici am nimerit-o cu cratima; si aici!) este viitoarea marca inregistrata a unui coleg de pe aici.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
sefu', daca nu ai rezolvat cred ca te pot ajuta eu... da' tre' sa-mi zici cand iti trebuie...
Dispun de o masina de brodat profesionala cu 6 culori. Doar ca e la buzau si ar dura toata jmecheria. Daca e urgent iti zic aici in bucuresti unde sa te duci... si nu e in Unirea... e un centru mic si ieftin (cred).. da-mi PM daca e sa vorbim |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Merced |
![]()
|
Stii ca noi ne-am fi asteptat sa ai cele necesare pentru tatuaje, nu pentru brodat.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pai cum crezi ca mi-am facut astea? cu masina de brodat...
si app... daca mai vrea cineva din astea sa apeleze la mine... astia care vreti tunning pe huse, sa scrieti "Viteza este viata mea"... (desi... numa' de husele voastre nu stau eu... da' ca intre colegi de forum poate va ajut... eftin spre moca... banii ii fac din alte chestii...) This post has been edited by skija: 7 Jan 2013, 10:12 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
ydaniel |
![]()
|
Nu e graba,deocamdata astept sa-mi aterizeze ''cadoul''.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 04:00 |