Caut tableta cu microfon spionaj incorporat
![]() ![]() ![]() |
Caut tableta cu microfon spionaj incorporat
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.218 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Kum?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 9 Jan 2013, 19:56) ce plm am pierdut in ultimele 24 h ? QUOTE(ady77 @ 10 Jan 2013, 14:37) Eu n-am zis ca te-ai luat de nevasta omului, te-ai luat de el, prea tare. Ca asa si eu ma intreb de ce sta nevasta-mea cu un obez-chel ca mine, dar m-ar deranja daca m-ar intreba altu' ![]() si io ma intreb de ce dreaq sta nevasta-mea langa un slabanog desirat ca mine? QUOTE(corbex @ 10 Jan 2013, 16:33) batranul tot intelept...barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracu iar femeia un pic mai sireata ca el ![]() ce dreaq va luati de pozele cu neveste puse pe net,(daca inteleg eu bine),pe forum sunt poze cu mine si cu nevasta,cu Mihai si cu nevasta,cu Marty si cu nevasta,cu Bygy si cu nevasta,cu Dan....cu Arhitectu cu Moldoveanu si cu multi altii.Io unul ma mandresc daca unu imi zice ca am nevasta frumoasa dar aci se pare ca este injurie. PLM cred ca am pierdut firul ,oricum topicul este de top si initiatorull isi merita ,,laudele' pe deplin. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kikked |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 21 February 06 ![]() |
da
|
--------------------
.
.
. Opel Vectra 1.8 - 140cai
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
da poza aia de am pierdut-o cum o vad si io ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Aici se inchide pentru ca s-a sarit calul cu tot cu hipodrom.
Acum n-am timp sa citesc topicul, dar saptamana viitoare ies la impartit de suspenduri daca nu ma ajuta mai devreme vreun coleg. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 08:06 |