Caut tableta cu microfon spionaj incorporat
![]() ![]() ![]() |
Caut tableta cu microfon spionaj incorporat
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(marksman @ 9 Jan 2013, 19:14) Zau?! Ca la cat sunt de precise GPS-urile din telefoane, ele iti pot indica indeajuns de precis doar orasul in care se afla divaisu. Asa ca varul cumnatului unchiului lui Dragoselu are oaresice sanse ca, pe baza de GPS, sa afle daca respectiva il traduce in Braila ori Galati. Mai multe nu prea. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Așa se întâmplă când îți iei telefon din aprozar.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Apoi, don' Catalin, dincolo de vadita mea exagerare, chiar foarte precise nu sunt modulele GPS din mobilele astea mai noi, hintelijente. Iar cand ele se combina cu softuri si harti paradite, mai-mai ca se ajunge ajunge la vorbele mele.
Io n-am tilifon cu jipies, ca am de cativa ani un jipies sadea care cat o mai merge updatate hartile la el e OK. Are insa fie-mea unu' si vaz ca indica locatia cu o eroare de cativa zeci de metri (pana 'ntr-o suta), da' am cunoscuti cu Ifoane care se plang ca la astea-i si mai jale. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Argumente concrete dacă se poate. Nu de alta, dar telefon pus lângă receptor GPS folosit în marină arată aceleași coordonate (diferență infimă dată de poziționarea antenelor.
Nu e nevoie de vreun receptor cu 5000 canale ca să fie precis. Degeaba scrie în specificațiile unui PNA că recepționează 42 sateliți, că nu sunt atâția sateliți vizibili, oriunde te-ai afla, și nici nu e nevoie de mai mult de 4 sateliți pentru o poziție cât se poate de precisă. Orice telefon cu receptor GPS e suficient de precis. Restul depinde de hartă. |
--------------------
-
-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Io aveamtelefon cu receptor acum 30 de ani, si era foarte precis. Doar ca nu prea imi placea sa formez la discul ala.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
da, da ala nu prindea toti satelitii de gps, ii prindea doar pe aia terestri...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Insa pozitionarea era foarte buna, se stia tot timpul unde e, ce-i drept cu precizie de vreo 5 metri.
|
--------------------
...
..
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca iese mai ieftin amicul cu un detectiv paticular decat cu tableta tunata. Si se alege si cu niste poze pe cinste.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu mai e "Tradati in dragoste"?
|
--------------------
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Poti sa-ti iei un Android bun second (de exemplu HTC Desire HD), si sa-i instalezi o aplicatie de tracking GPS care sa-ti exporte traseul in KML (sa-l vezi dupa aia in Google Earth/Maps) - ceva de genul https://play.google.com/store/apps/details?...cy5sb2dnZXIiXQ..
si o aplicatie care-ti face poze cu camera telefonului la un interval prestabilit (ceva de genul https://play.google.com/store/apps/details?...ZXNweS5mcmVlIl0.). Amandoua merg in background, nu o sa stie. O sa mearga fufa respeciva la ftut mai degraba cu telefonul dupa ea decat cu tableta ![]() LE: vad ca pe market sunt si softuri de inregistrare video in background, numa' spatiu pe SD card sa ai ![]() https://play.google.com/store/apps/details?...Lm1oYzEyMDIiXQ.. https://play.google.com/store/apps/details?...nNweWNhbWVyYSJd This post has been edited by MihaiD: 9 Jan 2013, 23:19 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Scuze, am vrut sa zic "la curatat de usturoi"
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ce rost are sa exporti rute cand exista Google Latitude?
|
--------------------
-
-
|
|
MihaiD |
![]()
|
Cu Latitude ai nevoie de 3G sa vezi pe unde-i actiunea de "curatare a usturoiului", cu softul alalalt poti sa exporti acasa KMLu si sa vezi pe o harta pe unde-a fost.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Latitude e cam varza. Daca ma uit pe istoricul locatiilor zici ca m-am teleportat de 10-20 de ori pe zi...
10 Jan 2013, 00:00: http://android-tab-spy.webs.com/ This post has been edited by vis-a-vis: 10 Jan 2013, 00:00 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 9 Jan 2013, 23:44) Eu zic ca iese mai ieftin amicul cu un detectiv paticular decat cu tableta tunata. Si se alege si cu niste poze pe cinste. Io zic ca te banii aia mai bine merge el la femei, si e mai castigat. Daca nevasta il inseala, sunt chit, daca nu, macar ramane cu distractia, nu cu banii dati degeaba pe detectiv sau tableta. ![]() |
--------------------
...
..
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Interesanta tema
![]() Nu ca i-ar pasa cuiva, dar daca ar fi sa ne intrebam, oare ar fi legal sa punem un dispozitiv de inregistrare ascuns intr-o tableta? Daca ar fi sa incercam sa punem cel device intr-o tableta, s-ar putea sa constatam ca nu e asa de simplu de inserat. Doua fire nu-s greu de lipit, greu e de gasit un device suficient de mic incat sa incapa intr-o tableta. In interiorul careia e o criza de spatiu fantastica ![]() Cel mai simplu ar fi probabil de instalat o aplicatie care sa ruleze in background. Mi-e teama ca nici astea nu sunt prea orodoxe. Adica sunt penale. Din cate imi aduc aminte, acum cativa ani, patronul unei firme care comercializa asemenea aplicatii a fost un pic arestat. This post has been edited by paul_p: 10 Jan 2013, 02:24 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 9 Jan 2013, 21:48) Da omule, da' amintindu-mi vag o poza-n care apareati amandoi, fizic ea e tot ceea ce tu nu esti: frumusica, atragatoare, carismatica, ca sa nu zic provocatoare. Oricat de dresata si de casa ar fi, la un moment dat tot deschide ochii, si constata ca dincolo de don Quijote ragaitor de usturoi ce bate imaginar copiii din bloc, exista si altceva pe lumea asta. Dpmdv era inevitabil, doar o chestiune de timp. Adica tot mananci slana cu mamaliga rece, da' pana la urma nu se poate sa nu-ti dai seama ca langa tine sta rata cu portocale. Si devii curios sa vezi ce gust are... Deci lasa-ti femeia-n pace, zi mersi c-a durat cat a durat. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(maho @ 9 Jan 2013, 19:07) Buna intrebare.. dragoselu,cel mai bine ar fi sa nu te implici in chestii d-astea.. Poti fi citat ca martor,in eventualitatea unui proces.. Plus ca daca astia 2 se despart tu vei fi,poate,tapu' ispasitor.. Io zic sa stai deoparte.. Este problema lor.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io nu crez ca-i vorba de prieteni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ba eu cred.
10 Jan 2013, 09:52: Cred ca aveti dreptate! Cel mai bine e sa nu te amesteci in in asemenea probleme. Ei doi stiu mai bine ce au de facut in viata. Daca vrea sa-si caute microfoane spion, sa-si caute! Si aici pun punct. This post has been edited by dragoselu: 10 Jan 2013, 08:52 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și de la capăt.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O prinde-n flagrant si o santajeaza. Sexual.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 9 Jan 2013, 19:56) QUOTE(dragoselu @ 9 Jan 2013, 20:48) Cam asa as crede si eu, Pictoras ai cam sarit calu'.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(Muttley @ 10 Jan 2013, 08:19) Da omule, da' amintindu-mi vag o poza-n care apareati amandoi, fizic ea e tot ceea ce tu nu esti: frumusica, atragatoare, carismatica, ca sa nu zic provocatoare. Oricat de dresata si de casa ar fi, la un moment dat tot deschide ochii, si constata ca dincolo de don Quijote ragaitor de usturoi ce bate imaginar copiii din bloc, exista si altceva pe lumea asta. Dpmdv era inevitabil, doar o chestiune de timp. Adica tot mananci slana cu mamaliga rece, da' pana la urma nu se poate sa nu-ti dai seama ca langa tine sta rata cu portocale. Si devii curios sa vezi ce gust are... Deci lasa-ti femeia-n pace, zi mersi c-a durat cat a durat. Cateodata mi se face scarba! O mare scarba!!! Am fost intrebat ce am scris de a disparut. Uite asta am scris QUOTE Am vazut niste poze. Nevasta ta e o femeie frumoasa. Mereu m-am/ne-am intrebat cum dracu' te suporta. Sa se fi gatat? I-am spus ca nevasta lui e o femeie frumoasa si ca ma mir cum de-l suporta. In consecinta mi-a fost sters citatul de mai sus, am primit de la gentalmenul forumului un mesaj de binete plin de dulcegarii si amenintari de malul Dunarii, mi s-a spus ca am sarit calul, etc... In concluzie am spus ca o femeie e frumoasa si ca nu-si merita traficantul de usturoi. Ma rog, daca sta cu el, il merita. De aici am luat pe carca pe PM in stil dunarean, mi-a fost stearsa afirmatia si mi s-a spus ca am sarit calul. Bine ma, e ca voi. M-am legat de nevasta omului. ![]() Sfintii lu' peste. O gasca de penibili. <span class='edit'>10 Jan 2013, 14:36:</span> QUOTE(DragosP @ 9 Jan 2013, 19:55) Cere-i taranului imbecil care m-a balacarit pe PM sub pretext ca m-am legat de nevasta profesorului. El, mitocanul care a primit o poza pe privat si pana sa se prinda lumea ce si cum, a pus-o in toata splendoarea pe forum. Era o poza care circula intr-un mediu privat pana a aparut in PC-ul mitocanului.Cineva a gresit ca i-a trimis-o. Apoi a aparut pe forum in toata splendoarea ei. Iar in ea se vad extrem de bine profesorul si doamna lui. Acum imi tine mitocanul lectii de morala. Ba ce scarba mi-e. Ce nimici, ce meschini, ce gunoaie. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 10 Jan 2013, 14:43 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
De la tine aveam ceva pretentii.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 07:58 |