Caut tableta cu microfon spionaj incorporat
![]() ![]() ![]() |
Caut tableta cu microfon spionaj incorporat
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Profesore, ca te vad cu clanta mare. Vrei sa spui numele aluia care a postat pe forum poza cu pricina? Ia zi, cum ii zice?
Ce gunoaie... This post has been edited by Victoras2001: 10 Jan 2013, 14:46 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cu cine te certi?
Oricum imi mentin parerea ca ai cam sarit calul, nu tare, asa un pic ![]() ![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iar va pixduiti in loc sa cititi cartea aia?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Este atat de jegos personagiul cu pricina, incat imi spune ca daca ar fi in locul profesorului mi-ar lua tot neamul la bairam. El, care dintr-o poza mica, a facut un hocus pocus si-a postat pza la dimensiuni reale. Maaaaa, e cel mai mare gunoi pe care l-am intalnit in viata.
![]() 10 Jan 2013, 14:53: QUOTE(ady77 @ 10 Jan 2013, 14:48) Si daca-ti spun ca nu ma intereseaza parerea ta? This post has been edited by Victoras2001: 10 Jan 2013, 14:53 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Plang
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Face bine la sanatate.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
[quote=Muttley,10 Jan 2013, 08:19]
Da omule, da' amintindu-mi vag o poza-n care apareati amandoi, fizic ea e tot ceea ce tu nu esti: frumusica, atragatoare, carismatica, ca sa nu zic provocatoare. [/quote] Si tu esti darul femeilor pe Pamant? [quote=Victoras2001,10 Jan 2013, 14:18] I-am spus ca nevasta lui e o femeie frumoasa si ca ma mir cum de-l suporta. O mare nesimtire[/COLOR]Sper ca e doar bautura de vina ,pari destul de inteligent In concluzie am spus ca o femeie e frumoasa si ca nu-si merita traficantul de usturoi. Ma rog, daca sta cu el, il merita. [COLOR=blue]Asta nu e problema ta,eventual cauta-ti si tu una De aici am luat pe carca pe PM in stil dunarean, mi-a fost stearsa afirmatia si mi s-a spus ca am sarit calul. Bine ma, e ca voi. M-am legat de nevasta omului. ![]() Sfintii lu' peste. O gasca de penibili. <span class='edit'>10 Jan 2013, 14:36:</span> [quote=Victoras2001,10 Jan 2013, 14:45] Profesore, ca te vad cu clanta mare. Vrei sa spui numele aluia care a postat pe forum poza cu pricina? Ia zi, cum ii zice? Ce gunoaie... [/quote] Cu clanta mare esti tu,Victoras;ti-a dat Merced "ignor",ok!dar nu te saturi sa-l ataci cu orice ocazie . [quote=Victoras2001,10 Jan 2013, 14:51] Si daca-ti spun ca nu ma intereseaza parerea ta? [/quote] Practic nu te intereseaza parerea nimanui,dar te legi de toate .Esti unul din "batranii" forumului,ar trebui sa impui mai mult respect,si sa fi mai tolerant.Parerea mea! This post has been edited by daniM: 10 Jan 2013, 16:12 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai sapă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Dupa ce?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
După [quote]
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 10 Jan 2013, 15:51) Este atat de jegos personagiul cu pricina, incat imi spune ca daca ar fi in locul profesorului mi-ar lua tot neamul la bairam. El, care dintr-o poza mica, a facut un hocus pocus si-a postat pza la dimensiuni reale. Maaaaa, e cel mai mare gunoi pe care l-am intalnit in viata. ![]() <span class='edit'>10 Jan 2013, 14:53:</span> Si daca-ti spun ca nu ma intereseaza parerea ta? Mai, da' tie nu ti-e rusine?!!! ![]() ![]() Vorbesc la adresa lui Victoras, bineinteles. Si mi-am mai adus eu aminte de ceva: am inteles eu bine ca te dai la femeile oamenilor cand sunt intalniri Daciaclub? ![]() This post has been edited by dragoselu: 10 Jan 2013, 16:27 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 10 Jan 2013, 16:15) Prietene, vorbele mele de pe forum, indiferent cat de dure sau grosolane sunt, nu fac doi bani in comparatie cu gestul unuia care a pus o poza pe forum fara sa aiba acceptul nimanui. Dar profesorul are buzele lipite. Nu-l deranjeaza ala care a pus poza si faptul ca ne-a furnizat material didactic, il deranjeaza ca am zis de nevasta-sa ca-i frumoasa. Bine frate, e urata. Si tu esti destept foc. Ca te-ai bagat ca musca... 10 Jan 2013, 16:27: QUOTE(dragoselu @ 10 Jan 2013, 16:23) Aluia care a pus poza cu tine si nevasta pe net, ce i-ai spus? Ca nu-mi aduc aminte sa fi deschis gura. This post has been edited by Victoras2001: 10 Jan 2013, 16:27 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
daniM |
![]()
|
Dragoselu'...tine-ti botu' ca nici tu nu esti mai bun..ridici mingea la fileul prostiei de cativa ani,cu toate topicurile tampite pe care le-ai deschis.
Adevaru' asta este ca ai manca rahat pentru bani. |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(daniM @ 10 Jan 2013, 17:28) Dragoselu'...tine-ti botu' ca nici tu nu esti mai bun..ridici mingea la fileul prostiei de cativa ani,cu toate topicurile tampite pe care le-ai deschis. Adevaru' asta este ca ai manca rahat pentru bani. Dar nu am zis nimic despre nevestele altora.. Eu unul nu cred ca ar conta ca unul e destept si urat, iar partenera de viata e frumoasa si proasta, conteaza sa se inteleaga, atat! |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Batrinii spun ca barbatul trebuie sa fie urit. Cu mici exceptii. Despre destept nu sint mentiuni.
This post has been edited by corbex: 10 Jan 2013, 16:35 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dragoselu |
![]()
|
Ma, tie nu ti-a dat nimeni vreo doua perechi de palme peste ochi pana acuma?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
corbex |
![]()
|
Am auzit ca exista si femei frumoase si destepte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 10 Jan 2013, 16:31) Dar nu am zis nimic despre nevestele altora.. Eu unul nu cred ca ar conta ca unul e destept si urat, iar partenera de viata e frumoasa si proasta, conteaza sa se inteleaga, atat! SA_MI BAG PU/A,parca ai oasele de mercur si gandirea de plumb,te vei maturiza vreodata? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 10 Jan 2013, 16:31) Babaiatule. Io inteleg ca nu poti, dar mai incerc o data. Pe un forum, DaciaClub ii zice, a aparut o poza cu tine si cu sotia ta. Noi, userii astia prosti, n-avem voie sa comentam poza? Atunci de ce a aparut? Ca sa ne rugam la ea? De ce nu te-ai legat tu, sub nicio forma, de ala care a pus poza, in schimb te legi de aia care au comentat-o? Pentru ca atat poti tu. Din pacate am promis ca nu spun mai multe, ca-i dau p-astia afara de la munca de atata ras. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:21 |