probleme cu apa
![]() ![]() ![]() |
probleme cu apa
tataieb12 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 27 January 09 From: buzau ![]() |
|
||
--------------------
dacia // renault
logan // megan
2005 % 1.6mpi // 1.6 16v dopat gepelizat
- fast & furious
|
|||
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Du-te peste ei, ca doar esti in garantie. Stiu ei ce sa faca; pot incepe prin a schimba chederul respectiv.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Cred ca niciodata nu vor rezolva problema cu intratul apei in habitaclu la Renault si in particular la Dacia. Mai dai si o gramada de bani pe masinile lor... profund dezamagit
![]() Sunt curios daca macar 1 angajat de la Dacia sta sa urmareasca forumul asta, sa vada cate probleme au oamenii cu masinile produse de ei. This post has been edited by ursul_bipolar: 5 Feb 2009, 12:35 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu mai exagera este doar un caz izolat.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
tataieb12 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 27 January 09 From: buzau ![]() |
rezolvat problema cu apa in garantie durat 10 minute dupa o ora de explicatii
dat jos cheder si pus de la mijlocul zonei in care se straangea apa adica se mufeaza acolo . din cauza presarii el se desface un pic din mufare si apa se scurge jos , nu se mai revarsa in masina . facut proba la ei adica spalat masina , au fost baieti buni au spalat bine,fara sampon, dar a fost bine ca nu mai intra - revarsa apa in masina . |
--------------------
dacia // renault
logan // megan
2005 % 1.6mpi // 1.6 16v dopat gepelizat
- fast & furious
|
|
Tonypardaf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 15 December 08 From: Ianca Braila ![]() |
ba baieti daca si la astea baga apa e nasol tare si te miri de ce nu mai vand astia masini ,bine ca e criza asta ,da nu se poate asa ceva la o masina din 2008 ,am crezut ca in 30 ani de Dacia rezolva si astia problema asta vesnica.
![]() 9 Feb 2009, 19:15: ce sa facem asta e ,oare si la alte masini baga apa,nu cred dar asta e. ![]() This post has been edited by Tonypardaf: 9 Feb 2009, 19:15 |
--------------------
Supernova
Confort
2002
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
discutie este despre Sandero... fara mistocarii si alte mesaje offtopic... e sectiune tehnica si nu se permit asemenea mesaje!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Masina nu are cum sa scape de inspectia tehnica a uzinei la proba de etanseitate. Orice infiltratie in zone usor vizibile nu poate scapa. Cred ca in cazul de fata problema a aparut ulterior.
Nu stiu pe nimeni posesor de logan sau sandero sa se planga de infiltratii. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
probabil cand ti-ai montat alarma sau ceva de genu' cineva a umblat pe acolo ...
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
QUOTE(tataieb12 @ 5 Feb 2009, 21:23) rezolvat problema cu apa in garantie durat 10 minute dupa o ora de explicatii dat jos cheder si pus de la mijlocul zonei in care se straangea apa adica se mufeaza acolo . din cauza presarii el se desface un pic din mufare si apa se scurge jos , nu se mai revarsa in masina . facut proba la ei adica spalat masina , au fost baieti buni au spalat bine,fara sampon, dar a fost bine ca nu mai intra - revarsa apa in masina . Ai scris intr-un fel... de taman explicatia eu nu o inteleg ![]() |
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Problema cu apa a aparut si la alte marci mai consacrate......spre ex uitati-va pe forumurile Opel....
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
vernescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 564 Joined: 3 June 05 ![]() |
QUOTE(tataieb12 @ 5 Feb 2009, 22:23) rezolvat problema cu apa in garantie durat 10 minute dupa o ora de explicatii dat jos cheder si pus de la mijlocul zonei in care se straangea apa adica se mufeaza acolo . din cauza presarii el se desface un pic din mufare si apa se scurge jos , nu se mai revarsa in masina . facut proba la ei adica spalat masina , au fost baieti buni au spalat bine,fara sampon, dar a fost bine ca nu mai intra - revarsa apa in masina . Fii un pic mai explicit aceiasi problema o am si eu dar nu ma prind cum ai rezolvat problema eventual o poza .Multumesc !!! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
2007
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
inteleg ca totul s-a rezolvat prin inlocuirea chederului respectiv datorita faptului ca la cele doua capete de imbinare se crea un sant ,mi se pare simplu de inteles.iar pt ursul -bipolar ,sunt cativa de la dacia ce tin cont de problemele aparute la modelele actuale si sunt tratate de alte service-uri cu lipsa de profesionalism.
Nu baga toata lumea in aceeasi oala |
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(boobybooby23 @ 29 Apr 2009, 23:05) iar pt ursul -bipolar ,sunt cativa de la dacia ce tin cont de problemele aparute la modelele actuale si sunt tratate de alte service-uri cu lipsa de profesionalism. Nu baga toata lumea in aceeasi oala Dacia trebuie sa se documenteze bine atunci cand un service este autorizat de ei. Daca nu sunt in stare sa faca asta este problema lor. Inainte de a autoriza un service ei trebuie sa stie foarte clar ce fel de oameni lucreaza acolo, daca nu, asta e.... |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
claudiu_buhan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 31 January 07 ![]() |
aceeasi problema cu pa am avut-o si eu tot in stanga spate. S-a rezolvat prin schimbarea chederului. Masina era in garantie. A trecut jumatate de an si nu a mai reaparut apa. Succesuri
|
--------------------
dacia
logan
2006 laureate p
- bt 15 sss
|
|
nusadann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 4 February 07 ![]() |
Posesor Sandero Laureat din mai 2011.
Acum 2 saptamani a inceput sa intre apa pe la usa dreapta spate. Am fost la service, au etansat si azi a plouat din nou. Aceasta problema cu apa la Sandero exista, fapt citit de mine si pe alt forum. This post has been edited by nusadann: 13 Nov 2012, 20:50 |
--------------------
Sandero
1,6 MPI
2011
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Personal la cati posesori de sandero cunosc, nu am auzit despre aceasta problema si cunosc ceva te rog sa ma crezi...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
nusadann |
![]()
|
Oricat de multi cunosti , tot nu-i poti stii pe toti.
Azi am fost la service unde au lipit o folie in interior peste care au montat fata de usa. Astept sa vad rezultatul la urmatoarea ploaie. |
--------------------
Sandero
1,6 MPI
2011
|
|
bobo77 |
![]()
|
Dar fata de usa a mai fost data jos inainte de a ploua in masina?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
nusadann |
![]()
|
La usa nu a mai umblat nimeni.
Am stat langa mecanic cand a dat fata de usa jos si am observat ca acel mastic din fabrica nu era continuu lipit pe usa ci avea 2 mici discontinuitati. |
--------------------
Sandero
1,6 MPI
2011
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
ce legatura are acel celofan cu apa care intra in masina? in cel mai bun caz, are legatura doar daca apa nu ti se scurge din usa prin orificiile alea din josul usii, si se umple de apa, si cand ajunge la prima gaurica din scheletul usii, iti intra in masina. iar acum daca ti-a etansat, vei avea un acvariu in acea usa! doar in cazul asta vad legatura intre celofan cu apa
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
nusadann |
![]()
|
Orificiile din partea de jos a usii sunt deshise. Nu acolo este problema.
Atunci cand ploua, apa ajunge si pe alte elemente din usa de unde se scurge pe masticul dintre usa si fata interioara a ei.Acesta nu mai etanseaza perfect si apa se scurge pe cheder si de aici in interior. La service, cand au dat fata de usa jos, am observat inca 2 orificii putin deasupra marginii de jos a fetei interioare.In acest fel, apa care se acumuleaza pe mastic ar trebui sa revina in interiorul usii si sa fie evacuata prin cele 2 fante inferioare. |
--------------------
Sandero
1,6 MPI
2011
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
in cel mai rau caz, apa daca iti intra in usa, trebuie sa se scurga. daca iti arunca prin toata usa e grav, ca iti rugineste macaraua si toate componentele legate de broasca usii
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
bobo77 |
![]()
|
Mai tu ai dat fata de usa jos la logan sau sandero sau vorbesti doar asa...ca sa te afli in treaba.
This post has been edited by bobo77: 18 Nov 2012, 23:04 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
edy99 |
![]()
|
eu?
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
bobo77 |
![]()
|
Da.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
edy99 |
![]()
|
prefer sa nu continui pentru ca discutia spre indreapta spre un atac la persoana, si nu doresc sa intru in asa ceva! interventiile mele pe acest topic tin de logica,atata timp cat ai vagi cunostiinte auto!
This post has been edited by edy99: 20 Nov 2012, 01:21 |
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
QUOTE(edy99 @ 18 Nov 2012, 12:32) in cel mai rau caz, apa daca iti intra in usa, trebuie sa se scurga. daca iti arunca prin toata usa e grav, ca iti rugineste macaraua si toate componentele legate de broasca usii Apa curge prin usa, asa e proiectata. Vezi ca la cheder ai o fanta pe aproape toata lungimea. Pe acolo apa se scurge de pe geam pe interiorul fetei de usa si este evacuata prin partea de jos a portierei. |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
PowerBogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 November 12 ![]() |
Cel mai bine te duci cu ea la garantie, am avut si eu o problema similara si au rezolvat-o fara sa schiteze niciun gest. S-a schimbat chederul pentru ca era deja vechi si s-a rezolvat problema.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:51 |