Politia Romana !
![]() ![]() ![]() |
Politia Romana !
eurocristi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Confirm si eu ca, Cobra ESD 7570 nu simte TruCam-ul. Am testat duminica in Brasov.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Hai mai! Vorbim de detectoare aici! Cobra ala e doar sursa de zgomot in parbriz.
![]() |
--------------------
logan
ambition
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai vorbiti, cine va opreste?
![]() Si daca nu va opreste, va cheama la sectie. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
eurocristi |
![]()
|
Totusi, cum PLM stau unul linga altul Iponu si cobra? Nu se 'nerveaza iponu? Nu incearca sa-l zboare pe geam?
|
--------------------
logan
ambition
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Stie careva daca a ajuns vreunul si prin Moldavia de est si centrala? Ca am prins zilele trecute coloane care mergeau perfect regulamentar pe drumuri si trasee pe unde altadata se mergea binișor-bine... Iar rabla mea de detector nu a prins nimic pe traseele respective...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(corbex @ 26 Feb 2016, 20:56) Asta cica-i destept, vede dupa colt. QUOTE(eurocristi @ 26 Feb 2016, 21:06) Pai e raza laser, are un fascicul ingust, daca am inteles bine maxim 1 metru. Normal ar fi si mai ingust, cam cat diametrul de la iesirea din aparat. Mai util (pt. noi) mi s-ar parea sa-i oblige pe detectori sa se-nbrace in uniforma, nu in civil, valabil si pt. masinile lor (ca am inteles ca te bunghesc si din masini civile). |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Stiu, intr-un timp vazusem pe net o lista cu numerele loganurilor civile dotate cu noile (la vremea aia) radare. Plm, e mai simplu sa-i vezi insemnele (da, e mai complicat de mers legal
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Radare tot cumpara, dar drumuri bune pe care sa merg cu viteza cand?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Probabil nu sunt la vânzare.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Asa,asa,bine i-ai zis-o!
![]() In locul tau l-as chema si la sectie la 6 AM dimineata! ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
La post, la Bruznic sau la Sistarovat, sa-l punem pe drumuri putin.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
eurocristi |
![]()
|
Nu au inventat politistii nostrii panda din boscheti, ba chiar sunt mici copii pe linga altii din tari mai rasarite.
Problema cu politia romana e ca au 2 fixatii; viteza si trecerile de pietoni. Cu viteza mai inteleg, cu trecerile de pietoni chiar au facut o mare prostie. Le-au bagat in cap la pietoni ca trecerea de pietoni e un fel de scut pentru ei asa ca multi s-au obisnuit sa nu se mai asigure la traversare. Restul problemelor de circulatie si de fluidizarea traficului sunt ignorate total. De exemplu, in Cehia, eram pasager in masina si ne-a oprit politia pe autostrada. I-au dat amenda soferului pentru ca a mers nejustificat pe banda 2 cand banda 1 era libera. I-au spus ca avea si 5 km/h peste limita de viteza dar aia se trece cu vederea. In Ungaria si Austria nu te amendeaza daca ai pina la 145 km/h, in Germania n-am vazut niciodata sa se mearga cu viteza impusa de restrictionarile provizorii pe autostrada, toti mergeau cu pina la 20 km/h mai mult. Sigur, nu este vina agentilor de pe teren, este vina sefilor. Ei cer multe amenzi ca sa arate ca se lucreaza si sunt putin interesati de problemele adevarate ale traficului. This post has been edited by eurocristi: 27 Feb 2016, 15:25 |
--------------------
logan
ambition
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
La Ususau la post am pile asa ca nu ma prindeti.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(corbex @ 27 Feb 2016, 13:17) Pai daca drumurile-s proaste, de ce-ti e frica? Nici Loganul nu poate depasi viteza legala, prin gropi. Aolioooooooooooooooooooooo. Stiu eu pe cineva care-a depasit viteza legala, nu doar prin gropi, ci pe serpentine pline de gropi si pietre. Si nici macar nu era cu loganu' ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(eurocristi @ 27 Feb 2016, 15:23) Le-au bagat in cap la pietoni ca trecerea de pietoni e un fel de scut pentru ei asa ca multi s-au obisnuit sa nu se mai asigure la traversare. Restul problemelor de circulatie si de fluidizarea traficului sunt ignorate total. Asta-i chestie de educatie elementara si instinct de conservare, nu-i treaba politistului sa-l educe pe pieton ca pe un copil de 3 ani. Probleme sunt destule si de partea noastra, a soferilor; daca sunt gropi, nu-i bine; daca e drumul ca-n palma, iar nu-i bine ca o calci peste legal (de cand au reparat intrarea in Pitesti dinspre Bv, nu mai pot sa merg legal prin Maracineni si toata zona aia, n-am cum, cred ca 9,5 din 10 depasesc viteza legala). Ar trebui marita limita legala (sa zicem macar la 60, ca pe vremuri, in toate localitatile care n-o au mai mare), cu restrictii doar in anumite locuri. Accidente au fost si-o sa mai fie, dar macar se mai fluidizeaza nitel circulatia. Geaba faci drumuri bune, si apoi bagi radare in cascada pe ele, ca pe DN1. Pe carutasii de pe dn-uri nu-i ia nimeni la intrebari. |
--------------------
Dacia
1310
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
M.C. |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Da, stire preluata de pe libertatea.ro - un site de mare incredere.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
e radar model vechi.... daca are metrologia la zi e perfect valabil... am mai vazut prin tara. pe ala il simte detectorul de la 2 km
![]() This post has been edited by sorin1983: 12 Mar 2016, 23:36 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 08:56 |