chit de fibra de sticla sau cam asa ceva, unde gasesc
![]() ![]() ![]() |
chit de fibra de sticla sau cam asa ceva, unde gasesc
Sorin_18 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Am vazut kituri de fibra de sticla la carefour(constanta) dar era acum 3-4 luni. Eu mai am o nelamurie, tu cauti chit pentru fibra de sticla(care astupa denivelarile) sau kit(adica set complet, gata de folosire)? This post has been edited by logan1.5dci: 26 Aug 2008, 09:13 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
soryy era super obosit,se mai poate modifica???
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Ralphy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 December 06 ![]() |
Gasesti la aproape orice magazin auto. Ceri chit cu fibra de sticla. Diferenta dintre chitul cu fibra si chitul vechi care se folosea la reparatii ar fi ca asta nu mai crapa asa usor.
|
--------------------
Dacia
1310 / Laureat 1.6 GPL
2009
- AG-44-ADI
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Este recomandat asa ceva pentru a acoperi o gaura de 2 x 2 cm in aripa? (provizoriu macar pt ITP)
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Cam mare gaura!
Fa asa: pune pe partea din interior a aripii o bucata de plasa (gen alea folosite la tencuieli, merge si perdea de nailon) si acopera tot pe interior cu chit; intinde cu mila de la margini spre centru sa nu iti faca galma. Apoi chituiesti prin exterior, iei cu hartie abraziva de 100 granulatie uscat, apoi cu >600 cu apa, vopsea, lac ce mai stii tu ca trebuie. Nu uita sa inlaturi rugina si sa degresezi bine suprafetele. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
asa este pune plasa,si dai cu chit dasta minune,eu am dat pe o gaura de vro 10 cm la prag
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Asta e gaura... (aripa fata)
Attached thumbnail(s) poza3.JPG ( Size: 149.36k ) Number of downloads: 6662 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
merge fara probleme, eu am pus o bucata de cutie de bere pentru a acoprei o gaura mult mai mare. chitul il gasesti la orice magazin de pese auto, costa cam la fel cu cel normal, se intareste beton,numai ca eu am ajuns la concluzia ca este prea greu de finisat din cauza firelor de fibra din el, mai bine dai cu chit normal deasupra.
This post has been edited by slaiciprian: 2 Sep 2008, 11:02 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
vasile 1955 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 August 10 ![]() |
eu am incercat, si iti recomand ca e foarte bun chitul cu FIBER de sticle de la NOVOL, e foarte bun si rezistent la crapaturi si eii mai au in gama lor, inca un chit, FIBER MICRO, care contine in el si rasini si fibre de sticla, are o mai mare elasticitate.
This post has been edited by Liviu: 2 Sep 2010, 23:22 |
--------------------
dacia
DACIA pick-up
pick-up 2005 diesel
|
|
DaNyBuCsA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 May 12 From: Bucuresti ![]() |
salut...lamuriti-ma si pe mine.pe o bara de fibra de sticla ce trebuie sa folosesc ca sa acopar micile defecte?chit normal sau cel cu fibra de sticla?cel de fibra de sticla mi se pare mai greu de intins si de nivelat pe micile defecte fata de cel clasic.daca aplic chit normal(fara fibra de sticla) pe acele defecte este posibil sa crape?multumesc anticipat!
|
--------------------
Opel
Astra h
2005
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Din ce stiu eu,fibra de sticla se aplica in strat gros si apoi peste ea strat finut de chit pentru finisaj,deci in cazul tau folosesti chit
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
DaNyBuCsA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 May 12 From: Bucuresti ![]() |
deci o sa adere chitul clasic peste chitul de fibra de sticla?nu vor aparea probleme sa crape?
|
--------------------
Opel
Astra h
2005
|
|
sile!Barbaru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 January 13 ![]() |
Cu timpul este destul de probabil sa crape. Cel mai bine astupi cu fibra de sticla, dupa care dai kit.
|
--------------------
renou
megan- editie limitata TheSting
2005
|
|
DaNyBuCsA |
![]()
|
ok...sper sa ma descurc.multumesc pentru informatii.
|
--------------------
Opel
Astra h
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:42 |