Pocnet la frana., Se simte un pic in pedala.
![]() ![]() ![]() |
Pocnet la frana., Se simte un pic in pedala.
Marius Adrian |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 Traieste clipa!
|
|||
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Garnitura etrier sau piston gripat (atentie la gernituri , am pus unele de nu mai intra pistonul, iar altele nu iesea, frana cu pocnituri)
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
QUOTE(mihai1677 @ 29 Aug 2005, 13:45) Garnitura etrier sau piston gripat (atentie la gernituri , am pus unele de nu mai intra pistonul, iar altele nu iesea, frana cu pocnituri) Nu prea se potriveste, intradevar cauza principala este etrierul dar nu din garnituri, ci din deplasarea ce o are acesta pe penele din aluminiu. Undeva pana are un grad ( posibil acest grad si pe furca etrier )si nu permite etrierului sa se deplaseze, dar la o presiune mai mare ( apasare mai puternica a pedalei ) etrierul trece peste acest prag dar cu zgomotul specificat. Trebuia sa spun la inceput ca sistemul fata de frinare la dacia este un sistem elastic, culisant , aceasta provenind din fixarea etrierului in furca cu ajutorul unor pene de aluminiu. Trebuie sa verifici ansamblul furca- etrier |
-------------------- Kox
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
La mine sigur a fost de la garnitura 100%
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
B-38-NFS |
![]() ![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
la mine probl e in spate chair daca am schimbat placute ,ferodouri,lichid ,garnitura pistonas,tot mai am cateodata cate o pocnitura pe spate doar la franari bruste si la o viteza mica 20-30 km si treaba se inpute de azi am observat ca la o franare mai lina parca masina '' dansa ''
![]() |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 00:41 |