DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> dezastru in USA, uraganele pot fi grave

nicolau.cosmin
post 4 Sep 2005, 11:03
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Galati

QUOTE(Marian_2004 @ 4 Sep 2005, 05:51)
Care tembelisme? Aceste tembelisme nu dau cu bomba atomica prin china, INDIFERENT de scuza, aceste tembelisme nu fac de circa 15 ani razboi prin golf / irak / iran / pakistan , aceste tembelisme nu raspandesc droguri in toata lumea, aceste tembelisme nu raspandesc idei de sinucidere colectiva. Deci de ce o parere de a mea e mai periculoasa deca ce au facut americanii?
Si aia cu avioanele poate ca au putina dreptate. Poate. Au venit americanii pe teritoriul musulmanilor, teritoriu SFANT pentru ei, daca ai tu idee ce inseamna cuvantul SFANT si i-au calcat in picioare pe toti. Tin sa atrag atentia ca totusi, musulmanii reprezinta o treime de glob. Sa te duci la ei acasa si sa ii jignesti in cel mai grav mod, si cu nici un pic de respect sa le incalci teritoriul lor sfant... e chiar dovada de prostie.
Vino tu la mine IN CASA si injura-mi familia. Si mira-te daca iti ia foc casa dupa aia. Nu ti se pare normal, din punctul de vedere al lor?

Ce vroiai sa faca musulmanii? Sa stea cu mainile in san in timp ce americanii care au vazut prea multe filme cu rambo, le incalca teritoriul sfant si le jefuiesc petrolul? Asta ai fi facut tu?
Io nu iau apararea teroristilor, spun doar ca totusi au avut si ei un mic motiv de au facut asta. Sa le aduci cea mai grava insulta posibila intra la categoria mic motiv,nu?
*

Ce vorbesti tu acolo, mestere?
Musulmanii au ceva cu adevarat sfant?
IMHO gresesti!
Ei folosesc cuvantul sfant in functie de interese. Pai ce religie e aia care le spune ca pamantul Arabiei este sfant si nu poate calca pe el picior de "necredincios"? Religie selectiva? A impartit Dumnezeu pamantul in functie de credinta? Sau ce zici de faptul ca nu poti intra intr-o moschee pe motiv ca esti "necredincios" sau faptul ca femeile sunt cetateni de rangul doi sau mai bine zis "nu toti oamenii sunt egali". Pai ce, Dumnezeu ne-a impartit pe categorii cand ne-a facut? La crestini vezi asa ceva? Adica sa nu te lase sa intri in biserica sau sa intri in vreo tara crestina pe motiv ca esti "necredincios". Dimpotriva, Casa Domnului este deschisa pentru toti. Vrei sa vorbim de parsivenia/meschinaria de care dau dovada arabii numai ca sa-si vada sacii in caruta dupa care iti baga cutitul in spate. La ei sfant este doar interesul lor si se folosesc de acest cuvant doar ca sa-si realizeze obiectivele.

--------------------
Dacia Solenza Scala - GL-05-UJR
Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
brunner
post 4 Sep 2005, 12:47
Post #32

Membru autentic

From: ...

QUOTE(Marian_2004 @ 4 Sep 2005, 05:51)
Au venit americanii pe teritoriul musulmanilor, teritoriu SFANT pentru ei, daca ai tu idee ce inseamna cuvantul SFANT si i-au calcat in picioare pe toti.
*

Si io ma miram cum naiba au asa succes islamofascistii la ei acasa.
Acuma am alta mirare mai mare, cum ma'sa cred de-astia de-ai nostri toate aberatiile scoase de extremistii aia.
Tu esti practic versiunea autohtona de fascist islamist, si sa-mi bag ceva daca inteleg cum se poate asa ceva.

QUOTE(nicolau.cosmin)
ce zici de faptul ca nu poti intra intr-o moschee pe motiv ca esti "necredincios" sau faptul ca femeile sunt cetateni de rangul doi sau mai bine zis "nu toti oamenii sunt egali".

Eu am intrat fara nici o problema in moschei.
Si asta cu 'femeile-cetateni de rang doi' e valabil si la ortodocsi la fel de bine, ia vezi daca au voie femeile in altar.

This post has been edited by brunner: 4 Sep 2005, 12:49

--------------------
M M 1
+
MoneyTalks
post 4 Sep 2005, 13:09
Post #33

-

From: Ireland

Vad ca ati trecut la insulte pe topicul asta! mad.gif Bruner a luat 5 zile de pauza. Si cum nu doresc sa dau si altora... aici se inchide.

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 02:24
Forum Renault