Cui SLZ pe Break
![]() ![]() ![]() |
Cui SLZ pe Break
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
greenpeace |
![]()
|
![]() Meganiac Group: Members Posts: 203 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
...pe mine ma intereseaza cum pot adapta broasca (mecanismul acela de inchidere) de la break pentru a putea sa-mi montez un acuator.
Problema mea se datoreaza faptului ca la portbagajul breakului, yala este precum cea de portiera de 1300 ( adica se rasuceste 180)... ma poate ajuta cineva cu o idee :?: |
--------------------
Renault
Megane 3
M3 2011 Dynamique Renault Megane 3 Sport Tourer 2011.03 1.9 dCi Dynamique
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
greenpeace,
Greu, eu tocmai imi proiectez in cap sistem de inchidere centralizata pe 1300 pentru masina mea. Usor nu e. Adaptari nu exista in cazu asta. Doar fabricari de piese DAR, dat fiind ca tu vrei pentru portbagaj, poti renunta la ideea de a deschide din cheie si atunci e foarte simplu. Faci cumva ca tija actuatorului sa intre in calea mecanismului care impinge limba. Astfel, daca tu apesi pe buton el nu va putea culisa din cauza tijei. Daca sa blocat actuatorul....intri din masina, te pui in portbagaj si de acolo prin gaurile alea bagi mana si tragi tu cu mana usor de actuator ca sa eliberezi calea butonului. Success. :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
oly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 2 February 04 From: Bistrita ![]() |
daca ai polita la portbagaj nu poti sa bagi mana.
am observat la inchizatoarea aia ca se impinge foarte greu(din interior),are un acuator destula forta??? daca reusiti spuneti pe forum ca si eu as vrea sa-mi pun. |
-------------------- R9 1.7 '83
|
|
Albert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 March 04 ![]() |
Oameni buni, si eu am incercat sa montez pe hayonul Daciei mele un electromagnet , cumparat nou de la Daewoo special pt portbagajul Espero, l-am montat, dar problema este ca hayon formeaza o presiunea f mare intre cuiul de pe caorserie si broasca(yala) de pe hayon. Nu are forta!!!
![]() Exista alt electromagnet mai puternic? |
-------------------- |
|
Albert |
![]()
|
Oameni buni, si eu am incercat sa montez pe hayonul Daciei mele un electromagnet , cumparat nou de la Daewoo special pt portbagajul Espero, l-am montat, dar problema este ca hayon formeaza o presiunea f mare intre cuiul de pe caorserie si broasca(yala) de pe hayon. Nu are forta!!!
![]() Exista alt electromagnet mai puternic? |
-------------------- |
|
greenpeace |
![]()
|
![]() Meganiac Group: Members Posts: 203 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
driverx, am sa incerc cum mi-ai zis tu dar ...Albert m-a pus pe ganduri :?
Albert, tu ai incercat pe o dacia break cu un actuator de Daewoo si nu merge ? |
--------------------
Renault
Megane 3
M3 2011 Dynamique Renault Megane 3 Sport Tourer 2011.03 1.9 dCi Dynamique
|
|
Albert |
![]()
|
exact, l-am cumpasrat de nou dar nu are putere, daca slabesti cuiul , iti va sari hayonul la fiecare groapa
|
-------------------- |
|
intelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Si ma mine ma intereseaza o inchidere electrica a porbagajului - am dacie break - dar pe unde m-am interesat a zis ca la break nu merge ...
Oare nu exista nici o solutie ? |
-------------------- |
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
Eu am pus cu un acuator , toata treaba e de montaj si de reglaj
![]() Nu am poza dar o sa va fac curand.... Attached thumbnail(s) electrica.JPG ( Size: 55.53k ) Number of downloads: 155 electrica2.JPG ( Size: 43.16k ) Number of downloads: 165 |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 07:59 |