frana moale si stres, frana isi face efectu dupa juma'..
![]() ![]() ![]() |
frana moale si stres, frana isi face efectu dupa juma'..
sf.petru.888 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SN Rapsodie
- B-28-HXL Viatza-i grea da' trece in treapta a 5-a cu 3500 rpm...
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. nu. Doar ca lichidul de frana este folosit si in instalatia de ambreiaj
2. depinde ce faci (daca tai conductele, s-ar putea sa...) 3. nu public. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sf.petru.888 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti ![]() |
tata a avut inainte o dacie 1410 "facuta din bucati", adik a schimbat la ea cam toate lucrurile majore. a lucrat la masina aia de a ajuns mecanic profesionist p 1400! pana acu nu s-a bagat la DSN si nu stie daca e bine sau nu sa faca asta. daca in principiu aerisirea se face la fel ca la berlina, atunci NO WORRIES!!
Cat despre cartea tehnica, ar fi buna din cand in cand, da' profitorii astia de la DACIA vor sa-si dezvolte servisurile lor in care iti strang 2-3 suruburi, si iti ia banu.... nu-i assa?? ![]() This post has been edited by sf.petru.888: 29 Jun 2005, 16:31 |
--------------------
Dacia
SN Rapsodie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cine este destept intelege: mesageria privata nu este publica...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sf.petru.888 |
![]()
|
nu fi rau ca nu merita... vreau doar sa-mi repar dacia!
|
--------------------
Dacia
SN Rapsodie
|
|
klaus |
![]()
|
Uf, greu la deal...
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...entry16978655 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ambreiajul tine sus sau nu ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
sf.petru.888 |
![]()
|
ambreiaju' tine. n-are prbleme. doar frana face fitze!!
|
--------------------
Dacia
SN Rapsodie
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nu ai inteles. tine sus sau jos.
adica unde cupleaza ? cupleaza sus de tot sau jos de tot . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
sf.petru.888 |
![]()
|
ambreiaju' cupleaza mai sus.. adica la 3-4 cm
************************* Adaugat de moderator .... cuvantul "adica" de mai sus avea forma originala de "adik" .. ATENTIE ... ALA E LIMBAJ IRC ************************* This post has been edited by Liviu: 30 Jun 2005, 06:41 |
--------------------
Dacia
SN Rapsodie
|
|
klausu25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 May 05 From: BRAILA ![]() |
Mi-am schimbat si eu sabotii. Acum frana parca nu mai tine asa de bine ca inainte. Ma gandesc ca mai dureaza ceva km pana se "aseaza"? Este un fenomen normal?
|
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-01-ELF
|
|
TibiCraciun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
QUOTE(sf.petru.888 @ 29 Jun 2005, 17:02) Asta inseamna ca in mers frana se comporta normal? Daca-i asa,atunci ce zici tu e normal: frana la DSN se comporta diferit fata de berlinele vechi. Cel putin la mine frana actioneaza progresiv pe masura ce apesi pedala fara sa simti reactie in talpa. La capat de cursa, cand pedala se "intareste" forta de franare e maxima (se blocheaza rotile). Daca, insa, cursa e foarte lunga sau se lungeste in timp dupa ce aerisesti, poate fi o problema; mie mi-au schimbat corpul pompei in garantie pe chestia asta. This post has been edited by TibiCraciun: 30 Jun 2005, 08:09 |
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
fiind foarte nebun in ceea ce inseamna frana si mie mi s-a intamplat chestia asta de care vb voi... daca instalatia a fost aerisita si pedela dupa un anumit timp s-a lasat inseamna ca instalatia de franare prinde aer, daca dupa aerisire pedala e tot la fel problema este din pompa de frana ,in momentul cand schimbi saboti sau placute primii 200 de km e normal ca masina sa nu franeze normal pt ca trebuie sa se (lase) bafta...
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
Dinu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 17 November 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ZaiR @ 1 Jul 2005, 10:39) fiind foarte nebun in ceea ce inseamna frana si mie mi s-a intamplat chestia asta de care vb voi... daca instalatia a fost aerisita si pedela dupa un anumit timp s-a lasat inseamna ca instalatia de franare prinde aer, daca dupa aerisire pedala e tot la fel problema este din pompa de frana ,in momentul cand schimbi saboti sau placute primii 200 de km e normal ca masina sa nu franeze normal pt ca trebuie sa se (lase) bafta... Eu am schimbat si pompa si tot jos tine. In schimb daca accelerez brusc, tine mai sus, pentru cateva franari. Am fost si la service, dar mi-au spus ca mi se pare, nu exista asa ceva. Dar nu mi se pare. Si au simtit-o si altii care mi-au condus masina. Am mai postat si aici problema, dar tot sfaturi cu aerisire si cu schimbat crpul pompei am primit. Sunt si cazuri exceptionale cred... ![]() |
-------------------- Cine nu mai poate, un picior la spate...
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Dinu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 17 November 03 From: Timisoara ![]() |
|
-------------------- Cine nu mai poate, un picior la spate...
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Pedala se apasa usor pt. ca nu actioneaza direct asupra pompei ca la berlinele vechi. E posibil sa ai probleme cu parte de servo ... pierde presiune si nu mai actioneaza pompa cu suficienta forta. De exemplu eu nu mai reusesc sa blochez rotile pe fata oricat de tare franez, daca trag frana de mana cativa dinti, sistemul se comporta mai bine.
Aceeasi problema o am si eu cu franele si cred ca e din servo si mai nou ambreiajul cupleaza cam jos. Din pacate nu prea am timp de ajuns prin service (jobu ... ce sa-i faci), dar sper sa reusesc sa fac ceva ca deja ma streseaza, nu mai am incredere in masina. |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 18:48 |