usa blocata
![]() ![]() ![]() |
usa blocata
adi |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- -NA-
DSN Clima (2002) |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Foloseste un ciocan mai mare
![]() Serios acuma, a mai patit cineva asa (intr-o joi, la intalnire, mai demult) si s-a rezolvat tragand cu putere de "tzamburus" ... adica s-au aplicat forte din ce in ce mai mari impingandu-l si tragandu-l continuu pana s-a deblocat !. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu merg metodele lui Liviu (ciocan mai mare sau trasul de "tzamburus") se poate proceda asa:
- se scoate "tzamburus"-ul si se stropeste prin acea gaura mecanismul de sub "tzamburus" cu un spray cu veselina (spray-ul are o teava) - se monteaza la loc si se incearca miscarea lui cu mana ...inainte si inapoi (spray se procura din Vitan sau orice magazin cu piese/accesorii/cosmeticale auto....aprox. 130 000 lei) daca nu merge.... - se da mult in spate scaunul din dreapta - se desfac suruburile care fixeaza panoul usii....cele doua de langa stalpul central si se "cracaneaza nitel panoul pana exista acces cu surubelnitza inauntru... apoi se delocheaza mecanismul... din pacate e greu de explicat exact pozitia pieselor si parghiilor care trebuie actionate... mie asa mi-au rezolvat la service cand am patit aceasta buba... Succes! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
adi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-am ferit sa folosesc forta pana acum ... dar asa ma gandeam si eu sa incerc din ce in ce mai tare ... iar daca se rupe ceva ... tot la service ajung
![]() |
DSN Clima (2002) |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai ai o solutie!....azi e JOI! .... fa-ti timp si vino la intalnirea de la ora 20 (amanunte in headerul forumului) de unde vei pleca fericit si cu usa deblocata.... spray am eu, ciocan are Liviu! ...
![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
adi |
![]()
|
QUOTE Mai ai o solutie!....azi e JOI! .... fa-ti timp si vino la intalnirea de la ora 20 (amanunte in headerul forumului) de unde vei pleca fericit si cu usa deblocata.... spray am eu, ciocan are Liviu! ... ![]() Asta ar fi cea mai usoara rezolvare ![]() ![]() |
DSN Clima (2002) |
|
adi |
![]()
|
QUOTE Foloseste un ciocan mai mare :lol: .
Serios acuma, a mai patit cineva asa (intr-o joi, la intalnire, mai demult) si s-a rezolvat tragand cu putere de \"tzamburus\" ... adica s-au aplicat forte din ce in ce mai mari impingandu-l si tragandu-l continuu pana s-a deblocat !. Metoda a functionat perfect ! ![]() |
DSN Clima (2002) |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
desurubare
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 07:28 |